Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 8. 2024 03:31

Kdepak nejhorší, teď od srpna už jsou bohužel daleko horší kreditky mBank - s nimi kromě výluk známých u RB neprojde odměna ani třeba za vklad na investiční účet obchodníka s cennými papíry či kryptoměnami, což u RB zatím vyloučeno není.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 9. 8. 2024 07:29

Jen mě postupně utvrzujete o správném rozhodnutí o úplném odletu z uvedených bank v předchozím příspěvku. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 9. 8. 2024 08:28

A platby u Ceske posty take bez bonusu, jak kreditky RB, tak kreditky mBank. Konec hry proste.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 9. 8. 2024 09:42

Dobírky ČP jsou u RB i mBank ve výlůkách už dlouhodobě, není to žádná nová změna.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod marczus 9. 8. 2024 17:29

Jak zrusit komplet cely ucet u RB? Musim na pobocku? Mam tam bezny ucet + sporak..
Dekuji za info
marczus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 9. 8. 2024 17:31

Ja to rusil pribuzne pres appku nebo bankovni mobilitu, na pobocce jsem urcite nebyl. Appka ji zustala funkcni a je v ni mozne produkty znovu zalozit.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 9. 8. 2024 17:44

@marczus: Spořicí účet lze zrušit v IB/SB, běžný účet lze zrušit přes mobilitu jiné banky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 9. 8. 2024 20:42

BÚ lze zrušit zprávou bankéři přes SB. Připraví dokumenty, vy je v apce podepíšete a začíná běžet výpovědní lhůta.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod zitow 10. 8. 2024 15:27

Počítají se crv gbity do povinných plateb pro spořák? KK ČS-gbit-KK RB nebo obráceně.
zitow
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 10. 8. 2024 18:11

Když platby provedené pomocí podkladové kreditky ČS převedeš pomocí GBITu na kreditku RB, tak bonusový úrok u RB určitě získáš.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 11. 8. 2024 19:52

Plníte někdo platby kartou pro bonusové úročení dobíjením Revolutu?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2024 19:59

Dobíjení Revolutu se do plateb pro splnění aktivity normálně počítá.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 11. 8. 2024 20:01

Super, díky :-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2024 20:31

Však u RB si můžeš v SB jednoduše ověřit, že máš či nemáš splněnou podmínku 3 plateb kartou. Počitadlo plateb v SB započítává platby tak 2 až 3 dny po jejich zaúčtování.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 15. 8. 2024 09:32

Ahoj, vim, ze se to tu uz resilo, ale chci se ujistit. Mam na RB 2 bezne ucty, jeden puvodni, druhy mne udelali po prevodu z Equa B. Ke kazdemu uctu mam 1x sporici ucet s 4,5% urokem a zaroven mam ke kazdemu uctu 1 platebni kartu.

Puvodne jsem si myslel, ze pro splneni podminek budu muset zaplatit kazdou z tech karet 3x, ale ted se divam a kdyz jsem zaplatil 3x jen jednou z tech karet, tak podminky jsou splnene i pro ten druhy sporak. Nemusi to treba i znamenat, ze ten urok 4,5% je jen pro 500 tisic na jednom uctu a ten druhy se ignoruje a nikdy tam ten bon. urok nedostanu a nebo fakt staci zaplatit 3x jakoukoliv kartou a urok se bere pro oba ucty, takze mam 2x 500 tisic za 4,5%?
Dr.Feelgood
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka