Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
To, že to víš Miloši ty, neznamená, že to vědí všichni, takže si svoje poznámky můžeš strčit někam.Milos píše:To jsi nenapsal nic nového, co bychom už nevěděli
Nekecali.slavo963 píše:Na infolince mi tvrdili a mam to i pisemne, ze Exkluzivni ucet lze prevest z chytreho pres SB nebo IB. Nikde to nevidim, asi kecali ze jo.
Me no. Nic nového jsem ani říci nechtěl, šlo je o opakovačku.Milos píše:To jsi nenapsal nic nového, co bychom už nevěděli
Tak co kdyby jsi kliknul na "Blby"...slavo963 píše:Tak mne baba asi spatne identifikovala na klientske lince, protoze jsem exEqua klient a vlastne nemam chytry uce, protoze nevidim, kde kliknout na "Chytry".
O těch věcech, o kterých psal @DrumSession se zde diskutuje už od strany 726 viewtopic.php?p=13746687#p13746687 Takže nevím to jen já, ale ví to každý, kdo to zde čte__Pavel píše:To, že to víš Miloši ty, neznamená, že to vědí všichni, takže si svoje poznámky můžeš strčit někam.Milos píše:To jsi nenapsal nic nového, co bychom už nevěděli
Odpověď na tvou otázku najdeš zde viewtopic.php?p=13747481#p13747481regin píše:Ještě jsem tu někde viděl něco o tom, že je potřeba dát pozor, kterou kartou se platí (mám více účtů i karet). Nebo se to týká jen debetky a s kreditkou je to bez problémů?
PULPANM píše:Milos píše:Počítej s tím, že vedení toho Aktivního účtu zdarma nebude.
No tak to mne nezabije
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků