Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod __Pavel 14. 7. 2024 10:42

Aha, tak o tom vedení zdarma při obratu 50k jsem nevěděl a náhodu možnost ten spořák potom zrušit bez návštěvy pobočky, třeba jen kliknutím v appce asi není co?
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 14. 7. 2024 10:51

Náhodou jo, SÚ lze v appce jednoduše zrušit ;-) Jaký máš konkrétní důvod ten SÚ následně hned rušit?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 14. 7. 2024 10:52

Zrušíš ho v detailu účtu dole v apce.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod __Pavel 14. 7. 2024 11:11

Na ten obrat 50k mi doufám stačí přeposílat si peníze z nějakého jiného vlastního účtu a k plnění aktivity zase platby kreditkou RBMall?
@ MIlos : Tak po 1.8, až bude mít RB na spořáku 4,5%, to pošlu zase zpátky do PB na 4.53% neomezeně a bez vopičáren.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 14. 7. 2024 11:15

Ano stačí.

Po 1.8. po přeposlání peněz jinam si ten Bonusový SÚ ale klidně přece můžeš nechat a nemusíš ho rušit. V dalších měsících na něm třeba zase může být lepší úrok, než v jiných bankách ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 14. 7. 2024 11:23

A já mám tedy doposud i vedení aktivního účtu zdarma ( kromě směnárny a zlaté karty), zatím mi poplatek nestrhli.
A ano, založil jsem kvuli cestovnimu pojisteni ke zlate karte, smenarne a taky celkem 1 mio na sú za lepsi sazbu. Mám 2 sú. To ale asi od 1/8 nepujde, tak asi prejdu na exkluzivní konto pripadne poslu penize do PB
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod __Pavel 14. 7. 2024 13:16

On ten převod stávájícího Chytrého na Exkluzivní účet by proběhl pravděpodobně až od prvního příštího měsíce, kdy už bude úrok na spořáku 4,5%, takže nic.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ROlda78 14. 7. 2024 13:36

Netřeba převádět, založ vedle.
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod __Pavel 14. 7. 2024 13:46

Já už jsem se rozhodl, že do Exkluzivního nejdu, holt oželím nějakých 175Kč na úroku za těch 16 dní co peníze budou ležet dál u PB. Kdyby alespoň dávali k účtu kreditku DeLuxe nebo Style, ale nějakou RB PREMIUM si můžou strčit někam.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 14. 7. 2024 14:55

DeLuxe naštesti mám, ale bohužel ji už nenabízí
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 15. 7. 2024 21:46

Pro získání 5% na s.ú. je nutné zaplatit 3x v tomto měsíci, pak se zobrazí i vyšší % na s.ú. Dle infolinky: propsání těch 5% k s.ú. (v SB) ale pár dní trvá (u mě již >4 dny), ale stačí zaplatit 3x až na konci měsíce a vyšší úročení se počítá zpětně od začátku měsíce.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 15. 7. 2024 22:15

To jsi nenapsal nic nového, co bychom už nevěděli :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 16. 7. 2024 07:20

Když si teď (16.7.) přepnu spořicí účet na bonusový a provedu 3 platby kartou tento měsíc, mám bonusový úrok od 1.7., od 16.7. nebo až od 1.8. ? Podle podmínek to chápu tak, že od 1.7., ale úplně jistý si nejsem.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 7. 2024 07:37

vše se počítá za aktuální měsíc, tedy bonusový úrok od 1.7. ještě můžeš stihnout
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 7. 2024 07:55

Na infolince mi tvrdili a mam to i pisemne, ze Exkluzivni ucet lze prevest z chytreho pres SB nebo IB. Nikde to nevidim, asi kecali ze jo.
slavo963
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka