Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jenda_s 1. 8. 2024 14:56

já to měl podobně, když jsem měnil equa účet na exkluzivní. Pokud si pamatuju, za pár dní se limit upravil...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lukaszv 1. 8. 2024 15:03

Dík za info. Problém je, že mám 2 spořáky a nevím, kde je jaký limit. Na exkluzivní jsem převáděl běžný účet RB tedy neEqua.
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jenda_s 1. 8. 2024 15:26

bude to u tebe spořák původně co byl v RB, ten, který byl zřízen k původnímu Rb účtu, co byl změněn na exkluzivní. U mě to aspoň tak bylo, já měnil exEqua na exkluzivní a exEqua spořák má vyšší limit
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 1. 8. 2024 16:13

Nic zásadního se od srpna nemění. Stále je možné mít x Bonusových spořicích účtů s bonusovou sazbou. Jediná změna je, že nesmíte mít 2 a více BSU k jednomu běžnému účtu. To ale snad ani není technicky možné založit.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DrumSession 1. 8. 2024 16:27

INFO - úrok na s.ú. se připisuje na s.ú. (a nikoli na b.ú. jak může být zvykem jinde)
Běžný úrok se připisuje na konci měsíce tj. 31.7. (v červenci 5%, od 1.srpna pak 3%)
Bonusový úrok se připisuje do 5 dní (vč. so+ne), tj. do 5.8.
Pokud 3 platby za aktivitu proběhly až nakonci měsíce (např. 31.7.) tak Bonusový úrok se připisuje za 8 dní, tj. do 8.8.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod lukaszv 1. 8. 2024 16:39

Díky Jendo, chat RB tvrdí taky, že je to ten účet RB.

culti: Takže když si na exkluzivní převedu i ten exEqua účet, můžu mít limit 2x 1,5M?
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod culti 1. 8. 2024 16:58

DrumSession: Nevím, odkud to INFO máš, ale zkusím to doplnit.
Úrok se ti připíše tam, kam si navolíš. Pokud jsi to neměnil, tak to bude na SU, ze kterého budou úroky počítány.
Od 1.8. je možnost i 4,5% v případě Bonusového spořicího účtu.

lukaszv: ano
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 8. 2024 17:05

culti píše:Nic zásadního se od srpna nemění. Stále je možné mít x Bonusových spořicích účtů s bonusovou sazbou. Jediná změna je, že nesmíte mít 2 a více BSU k jednomu běžnému účtu. To ale snad ani není technicky možné založit.

Takže tato věta uvedená v pravidlech bonusového úročení https://www.rb.cz/attachments/pi/sporen ... nameni.pdf platných od 1.8.2024 neplatí?

Bonusové úročení dle této Akce lze získat pouze jednou k jednomu vašemu Bonusovému spořicímu účtu a nelze jej kombinovat s úrokovým bonusem v rámci reklamních akcí pro Spořicí účet HIT nebo HIT PLUS.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DrumSession 1. 8. 2024 17:10

culti píše:DrumSession: Nevím, odkud to INFO máš, ale zkusím to doplnit.
1) Úrok se ti připíše tam, kam si navolíš. Pokud jsi to neměnil, tak to bude na SU, ze kterého budou úroky počítány.
2) Od 1.8. je možnost i 4,5% v případě Bonusového spořicího účtu.

1) o možnosti volby jsem nevěděl
2) v info zprávě v SB mi psali jen 3%, podívám se na to
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 1. 8. 2024 17:42

Úroková sazba 3% platí pro spořicí účet TOP, viz. https://www.rb.cz/attachments/pi/sporen ... onusem.pdf
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 1. 8. 2024 19:19

Miloš: kombinace s SU HIT A SU HIT PLUS netuším, jestli jde. To jsou staré účty, které si každý může převést na nový Bonusový spořicí účet. Ale varianta více Bonusových účtů funguje i od 1.8.
Zřejmě došlo k nepochopení.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 8. 2024 19:47

Kombinaci se starými typy SÚ neřeším, nicméně ta věta z pravidel platných od 1.8. říká něco jiného, než co tvrdíš ty:

Bonusové úročení dle této Akce lze získat pouze jednou k jednomu vašemu Bonusovému spořicímu účtu...

O této změně pravidel bonusového úroku se zde už i diskutovalo viewtopic.php?p=13749045#p13749045
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 1. 8. 2024 19:57

Milosi, skoda slov...
Je to zabednenec, ktery tvrdi, ze k jednomu BU muzes mit nekolik SU a ze mohou byt stejneho typu.
Ja mu psal, ze k jednomu BU muzes mit jen 2 SU a nemohou byt stejneho typu.
Ze si prave kvuli tomu nekteri zakladali vice BU.
On mi na to napsal, ze pisi nesmysly
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 8. 2024 20:12

Možná má @culti nějaké zákulisní informace z RB :hm Né vždy totiž úplně platilo, to co RB uváděla v pravidlech a podmínkách různých akcí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Stileth 1. 8. 2024 20:21

Jde online zalozit to KK Premium zdarma k Exkluzivnimu uctu?
Hledam v IB i SB a nikde nic.
Ta smenarna je porad za poplatek i pro Exluziv?
Diky
Stileth
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka