Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tmx643 7. 8. 2024 21:30

Salonky? ;)
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod pavelxcz 7. 8. 2024 21:32

Případně cestovní pojištění.
pavelxcz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 7. 8. 2024 21:38

ok, já mám ještě ČSOB, tak mi to nedšlo
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod pavelxcz 7. 8. 2024 21:53

Já jsem nad tím přemýšlel spíš způsobem: proč tu kartu na její jméno neudělat, když to jde. Je sice pravda, že je pojištěná i přes ČSOB Premium, ale pokud bude sama někde v nějaké tramtárii, tak se jí bude líp vysvětlovat, že má pojištění ke své kartě, než k nějaké kartě manžela, který tu zrovna není. Navíc mít svou vlastní kartu na svoje jméno se mi zdá čistší, než používat ve svém mobilu kartu někoho jiného, i když to je technicky možné.
pavelxcz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 7. 8. 2024 21:56

jj tak to být může, my cestujeme spolu buď jen my dva ale častěji s dětmi a tak obě pojištění k oběma kartám na moje jméno jsou v cajku
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod muhlfeit 8. 8. 2024 03:43

Zrovna u toho cestovního pojištění ke zlatým kartám je klausule, že musí cestovat společně s držitelem karty. Takže pokud už by držitel karty byl na místě a druhý den cestovala manželka s dětmi, tak už se to na to asi nevztahuje a jsou nepojištěni.
muhlfeit
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 8. 8. 2024 06:55

Ano, u karty RB to tak je a my cestujeme spolu jako rodina.
U karty CSOB držitel cestovat nemusí a i tak jsou další lidé pojištěni ( 1 dospělý a až 2 děti do 21 let)
Nás jelo 3+2 takž e jsem “využil” karty obě.
Naštěstí se ale nic nestalo a nebyla žádná pojistná událost
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 8. 2024 12:49

Fungují vám okamžité platby? Zkoušeny do ČSOB, čs, partners, vypisuje že se odešlou jako standardní..
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stroopwafel 8. 8. 2024 13:51

Nevíte někdo, jestli je výhodnější pořídit si kreditku "Style" místo prémiové? Zdá se, že nabízí více s 1% cashbackem a prodlouženou 1letou zárukou. Momentálně mám prémiovou kartu zdarma, ale kromě přístupu do letištních salonků se zdá, že toho moc nenabízí.
Stroopwafel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 8. 8. 2024 14:54

No jestli jsi smireny s tim mesicnim poplatkem?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 8. 8. 2024 15:30

slavo963 píše:Fungují vám okamžité platby? Zkoušeny do ČSOB, čs, partners, vypisuje že se odešlou jako standardní..

Teď jsem prováděl převod z RB do MBANK a proběhlo to okamžitě.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DrumSession 8. 8. 2024 19:09

JJ. Ale co zpět?
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 8. 8. 2024 19:23

Právě jsem posílal 400 tis. (max pro RB) okamžitou platbu do Creditas a bez problému.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod zitow 8. 8. 2024 19:52

Stroopwafel píše:Nevíte někdo, jestli je výhodnější pořídit si kreditku "Style" místo prémiové? Zdá se, že nabízí více s 1% cashbackem a prodlouženou 1letou zárukou. Momentálně mám prémiovou kartu zdarma, ale kromě přístupu do letištních salonků se zdá, že toho moc nenabízí.

KK RB premium výběry z bankomatu bez poplatku. Nicméně vzal jsem style kvůli cb na vyzkoušení co vše projde(crv, rvt) a za půl roku vyměním.
zitow
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 8. 8. 2024 20:39

Co se týká výluk z odměn, tak kreditky RB jsou v tomto ohledu asi nejhorší. Na Curve a Revolut ses zde mohl zeptat a nemusel jsi to zbytečně zkoušet :-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka