Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 16. 7. 2024 07:57

Ještě jsem tu někde viděl něco o tom, že je potřeba dát pozor, kterou kartou se platí (mám více účtů i karet). Nebo se to týká jen debetky a s kreditkou je to bez problémů?
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod __Pavel 16. 7. 2024 08:03

Milos píše:To jsi nenapsal nic nového, co bychom už nevěděli :-)
To, že to víš Miloši ty, neznamená, že to vědí všichni, takže si svoje poznámky můžeš strčit někam.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 16. 7. 2024 10:41

slavo963 píše:Na infolince mi tvrdili a mam to i pisemne, ze Exkluzivni ucet lze prevest z chytreho pres SB nebo IB. Nikde to nevidim, asi kecali ze jo.
Nekecali.
Postup v apce:
- klepni na Chytrý
- Detail
- Tarif
- Změnit
Postupuj podle toho, co máš na displeji.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 7. 2024 14:29

Tak mne baba asi spatne identifikovala na klientske lince, protoze jsem exEqua klient a vlastne nemam chytry uce, protoze nevidim, kde kliknout na "Chytry".
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod DrumSession 16. 7. 2024 14:42

Me no. Nic nového jsem ani říci nechtěl, šlo je o opakovačku.

V appce:
- Spořící účet
- Další možnosti zhodnocení
- Upravit... atd.
- Poslední tlačítko je tahací (takže tahátko)
Úroková sazba s bonusem (0,10% + bonus 4,90%) se mi zobrazila až po 5 prac.d. (vlastnost RB systému).
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 16. 7. 2024 15:39

slavo963 píše:Tak mne baba asi spatne identifikovala na klientske lince, protoze jsem exEqua klient a vlastne nemam chytry uce, protoze nevidim, kde kliknout na "Chytry".
Tak co kdyby jsi kliknul na "Blby"...
Jinak kliknes na svuj ucet - detail (uplne vpravo) - tarif (uplne dole - vpravo) - zmenit - Equa - Exkluzivni
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 7. 2024 18:27

__Pavel píše:
To, že to víš Miloši ty, neznamená, že to vědí všichni, takže si svoje poznámky můžeš strčit někam.
O těch věcech, o kterých psal @DrumSession se zde diskutuje už od strany 726 viewtopic.php?p=13746687#p13746687 Takže nevím to jen já, ale ví to každý, kdo to zde čte :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 16. 7. 2024 20:33

regin píše:Ještě jsem tu někde viděl něco o tom, že je potřeba dát pozor, kterou kartou se platí (mám více účtů i karet). Nebo se to týká jen debetky a s kreditkou je to bez problémů?
Odpověď na tvou otázku najdeš zde viewtopic.php?p=13747481#p13747481
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 17. 7. 2024 13:31

PULPANM píše:
Milos píše:Počítej s tím, že vedení toho Aktivního účtu zdarma nebude.

No tak to mne nezabije

update: tak zatím to vypadá, že na rok je zdarma i vedení účtu, je 17. a žádný poplatek mi stržen nebyl
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2024 14:57

Ten Aktivní účet s akčními bonusy máš od kdy?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 17. 7. 2024 15:06

asi tak 20/6
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2024 19:24

RB účtuje poplatky za účty na konci měsíce. Je možné, že za první necelý měsíc ti nic neúčtovali. Uvidíš, jestli ti nic nenaúčtují ani na konci července :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 17. 7. 2024 20:50

změnit eKonto Komplet na Exkluzivní mi v apce jde, ovšem vedle toho založit Exkluzivní on-line nikoliv na výběr je pouze Aktivní/Chytrý, to je vlastnost a je nutno tedy na pobočku?
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2024 21:14

Tak si online založ Chytrý účet a následně ho převeď na Exkluzivní. Tento postup už zde byl popisován viewtopic.php?p=13748384#p13748384
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod sumloli 17. 7. 2024 23:17

Čau kluci. Když vytvářel exkluzivní účet - dává smysl si objednat 2 debetní karty zároveň MC a VISA? V čem bude výhoda?
sumloli
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka