Třeba já mám dva. Jeden jsem si založil k chytrému účtu a druhý k ex-Equa účtu. Z toho mi vychází, že více běžných účtů povede k možnosti založit více bonusových spořících účtů.
Ahoj vsem! Ja ted mam u RB pujcku 6,9% a teoretycky by chtel a znizit urok a vyuzit akce "První 3 měsíce bez úroků". Jestli ja celkove splacim pujcku a pozadam o novou - to bude fungovat?
Zdravím, u chytrého účtu budou blokované měnové složky od 1.12.24 zpoplatněny pokud bude zůstatek na nich větší než ekvivalent 100 Kč. Rozumím tomu dobře, že poté bude blokování složky pozbývat jakýkoli smysl, a bude nutné se rozhodnout zda měnovou složku odblokovat a používat nebo zůstatek prodat?
Při blokované měnové složce se doteď neplatil poplatek 29Kč za vedlejší měnovou složku, což se od prosince asi mění. Mě osobně ale žádné avízo o novém ceníku nebo OP platných od 1.12.2024 z RB nepřišlo, vám jo? A na webu RB jsem nový ceník taky nenašel.
Mozna to je jen u Chytreho uctu tedy, ja mel Premiovy, ted Exkluzivni a tam byly menove slozky zdarma vzdy i neblokovane, tak mu bude asi stacit zmenit tarif.