Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 2. 8. 2024 14:21

@Ladislav_2: Předpokládám, že u těch Bonusových SÚ ti zatím ale svítí sazba 0,1% z možných 4,5%? Nebo už snad máš splněny a zohledněny podmínky aktivity (3 platby kartou) a u Bonusových SÚ ti svítí sazba 4,5%?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 2. 8. 2024 15:14

Tak nevím. Tady jsou pořád nějací nevěřící Milanové a Milošové. Nic proti pánové.

Je to tak, jak jsem psal včera a zde potvrdili i ostatní. Pro jistotu jsem si to také nechal potvrdit bankéřem.

Vždyť si to můžete v té apce v datailu každý zkontrolovat. Proč by se tam asi psalo, že je možnost mít bonusový úrok 4,5% při splnění podmínek.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 2. 8. 2024 15:22

Například proto, že všichni víme, že bankovní appky nejsou dokonalé a třeba nepoznají, jestli má klient jeden nebo více Bonusových SÚ. A nikomu tam zatím sazba 4,5% a splněné 3 platby kartou určitě nesvítí :-)

Na druhu stranu, proč tedy uvádějí v nových pravidlech tu poznámku "Bonusové úročení dle této Akce lze získat pouze jednou k jednomu vašemu Bonusovému spořicímu účtu"? V předchozích pravidlech tato poznámka nebyla.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 2. 8. 2024 16:08

Protože to platí jen pro jeden BU. Historicky možná šlo mít více Bonusových spořicích účtů k jednomu BU a to teď sice je možné možná také, ale pak by platilo, že bonusové úročení bude pouze na jednom z nich.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 8. 2024 16:24

Tak to nevím, já mám 2 sú a k nim 2 bú a 2 x bonusovou sazbu ( 4,5% a 3,5% včetně bonusu )
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod kamil2268 6. 8. 2024 17:45

Dnes mi přišel mail i manželce. Na pobočce jsem nikdy nebyl, moje důvěra spadla k nule.

Dobrý den, pane xxx,

děkujeme Vám za návštěvu pobočky.
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 6. 8. 2024 17:55

Taky nám všem v rodině ten e-mail o návštěvě pobočky přišel, i když jsme na žádné pobočce nebyli :roll:
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kamil2268 6. 8. 2024 18:35

Zrušení účtu online lze? Z chatu mi chcou volat a nechci se s nikým bavit.
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 6. 8. 2024 18:41

V appce v Detailu účtu máš funkci Zrušení účtu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kamil2268 6. 8. 2024 18:42

To vím, ale hlavní účet tak zrušit nejde. Pouze další a spořicí.
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 6. 8. 2024 18:43

Tak ho zruš pomocí mobility jiné banky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 6. 8. 2024 18:51

Tak ja na pobocce byl a email mi neprisel...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 6. 8. 2024 19:27

Neboj, dočkáš se za rok a půl 8-P ... to je doba od mé poslední návštěvy pobočky a mail dnes přišel ... :D
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tx999 6. 8. 2024 20:17

To je jeste v pohode. U me si zase RB aktualizoval udaje z registru, i kdyz uz jsem nebyl pomerne dlouhou dobu klientem.
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lenka_2 6. 8. 2024 21:09

Taky mi to přišlo - "děkujeme Vám za návštěvu pobočky" a "Chcete si příště ušetřit cestu?" To jsou teda komedianti - ani netuším, kde nějaká jejich pobočka je.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka