Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Jak získáte bonusovou sazbu?
Bonusovou sazbu získáte za každý den kalendářního měsíce, ve kterém:
a) máte aktivovaný Bonusový spořicí účet, a
b) v tomto měsíci alespoň 3x zaplatíte v kamenném nebo online obchodě vaší platební kartou vydanou
Raiffeisenbank a.s. (dále jen „Aktivita“).
Kdy vám bonusovou sazbu vyplatíme?
Bonusový úrok vám připíšeme do 5. dne měsíce následujícího po měsíci, za který je Aktivita splněna.
Bonusový úrok připíšeme na účet, který jste si zvolili pro výplatu základní sazby.
Bonusové úročení dle této Akce lze získat pouze jednou k jednomu vašemu Bonusovému spořicímu účtu
a nelze jej kombinovat s úrokovým bonusem v rámci reklamních akcí pro Spořicí účet HIT nebo HIT
PLUS.
Milos píše:Podmínky se měnily, platby se teď musí provádět ve stejném (aktuálním) měsíci a v appce se v zobrazovaném počtu plateb objeví za dva až tři dny po zaúčtování.
fc70 píše:Pozor na splatnost kreditní karty.
Co si pamatuji, když bylo datum splatnosti nepracovní den, vždy ho posunuli na pozdější pracovní den. Teď mám na výpisu datum splatnosti posunuté na dřívější den!
kecinzer píše:Tak mně žádost o kreditku neprošla. Prý to mám zkusit za 3 měsíce.
Asi jsou už 4 kreditky s celkovým rámcem přes 900 litrů už moc
osobne píše:„Soutěž o 50 x 10 tis. Kč“
https://www.rb.cz/attachments/pi/ucty/pravidla-reklamni-akce-soutez-50x10000Kc.pdf
aaaa píše:No je teoreticky mozne, ze je to jen pro oslovene, me prisel i email, jinak bych se o akci ani nedozvedel. Ale v podminkach akce ani v emailu nepisi, ze to neni pro vsechny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků