Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 4. 9. 2024 09:51

Díky, no jak píšu, mám to tam jen 14 dní, a tak nějak jsem byl učen, že "co je psáno to je dáno" (nejde mi o počítadlo karetních plateb, ale o zobrazený úrok). Tedy když tam vidím úrok 0,1%, tak že takový skutečně za daný den je/bude připsán :(. Že se platby kartou mohou zpozdit vím, v srpnu to ale trvalo den dva, dnes máme už 4.9. a nic. Dokud RB neví, jaký úrok bude zpětně od 1.9. počítat, neměla by zobrazovat žádný (resp. uvést místo konkrétního úroku info, že úrok za daný měsíc bude uveden zpětně dle plnění podmínek). Místo toho uvádí hněv po otevření SÚ ten blízký nule, který plete, navíc je tam těch 0,1% velkým tučným písmem :D.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 4. 9. 2024 11:26

Jak získáte bonusovou sazbu?
Bonusovou sazbu získáte za každý den kalendářního měsíce, ve kterém:
a) máte aktivovaný Bonusový spořicí účet, a
b) v tomto měsíci alespoň 3x zaplatíte v kamenném nebo online obchodě vaší platební kartou vydanou
Raiffeisenbank a.s. (dále jen „Aktivita“).
Kdy vám bonusovou sazbu vyplatíme?
Bonusový úrok vám připíšeme do 5. dne měsíce následujícího po měsíci, za který je Aktivita splněna.
Bonusový úrok připíšeme na účet, který jste si zvolili pro výplatu základní sazby.
Bonusové úročení dle této Akce lze získat pouze jednou k jednomu vašemu Bonusovému spořicímu účtu
a nelze jej kombinovat s úrokovým bonusem v rámci reklamních akcí pro Spořicí účet HIT nebo HIT
PLUS.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Inferio 4. 9. 2024 12:40

Milos píše:Podmínky se měnily, platby se teď musí provádět ve stejném (aktuálním) měsíci a v appce se v zobrazovaném počtu plateb objeví za dva až tři dny po zaúčtování.

A víte, jestli se bonusový úrok uplatní (i) za celý měsíc, (ii) za období od provedení třetí platby, nebo (iii) za období od chvíle, kdy se v appce objeví, že je podmínka splněna?
Inferio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jenda_s 4. 9. 2024 12:42

za celý měsíc; jak o příspěvek výš uvádí myšpulín, "za každý den"
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fc70 4. 9. 2024 13:15

Pozor na splatnost kreditní karty.

Co si pamatuji, když bylo datum splatnosti nepracovní den, vždy ho posunuli na pozdější pracovní den. Teď mám na výpisu datum splatnosti posunuté na dřívější den!
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod kecinzer 4. 9. 2024 13:18

Tak mně žádost o kreditku neprošla. Prý to mám zkusit za 3 měsíce.
Asi jsou už 4 kreditky s celkovým rámcem přes 900 litrů už moc :-D
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 4. 9. 2024 14:32

fc70 píše:Pozor na splatnost kreditní karty.

Co si pamatuji, když bylo datum splatnosti nepracovní den, vždy ho posunuli na pozdější pracovní den. Teď mám na výpisu datum splatnosti posunuté na dřívější den!

Naopak, vzdy mi ho posunuli dopredu, nikdy ne dozadu.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Lafayette16 4. 9. 2024 16:10

Rajfka vždy posune splatnost na nejbližší předcházející pracovní den.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 4. 9. 2024 16:30

I kdyz ja jsem psal vlastne o datu zuctovaciho obdobi, to posouvaji urcite vzdy dopredu, datum konce bezurocneho obdobi vlastne nesleduji, splacim hned 100 %.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod marecek29 4. 9. 2024 18:21

kecinzer píše:Tak mně žádost o kreditku neprošla. Prý to mám zkusit za 3 měsíce.
Asi jsou už 4 kreditky s celkovým rámcem přes 900 litrů už moc :-D

Mám 4 kreditky na 800 a žádost na 500 prošla na 300.
Zatím jsem to nedokončil.
marecek29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lafayette16 4. 9. 2024 22:13

Tak druhá žádost o minutovou půjčku zamítnuta...

děkujeme Vám, že máte zájem o naši Půjčku. Po pečlivém posouzení však v současné době Vaší žádosti nemůžeme vyhovět a Půjčku Vám nemůžeme poskytnout .

Vaše žádost byla vyhodnocena pomocí systému automatizovaného zpracování údajů.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 4. 9. 2024 22:38

Ani v IB, ani v aplikaci mi to nenabízí odkaz k registraci. Je ale možné, že to rozesílají postupně.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 9. 2024 01:14

No je teoreticky mozne, ze je to jen pro oslovene, me prisel i email, jinak bych se o akci ani nedozvedel. Ale v podminkach akce ani v emailu nepisi, ze to neni pro vsechny.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod tulum 5. 9. 2024 05:59

Tak bonusové úroky (3x platba kartou) na spoření již připsáné.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jenda_s 5. 9. 2024 06:57

aaaa píše:No je teoreticky mozne, ze je to jen pro oslovene, me prisel i email, jinak bych se o akci ani nedozvedel. Ale v podminkach akce ani v emailu nepisi, ze to neni pro vsechny.

sice není napsáno, že to je jen pro oslovené, ale je tam napsáno, že je nutné se zaregistrovat přes banner. A když banner nemám ani v IB ani v SB, tak asi smolíček...
jenda_s
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka