Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 9. 2024 13:36

Už se mi v SB ukázalo to přihlášení do soutěže.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 5. 9. 2024 14:09

Super, asi to tady čtou. :mrgreen:
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 5. 9. 2024 14:25

Spíš je to tím, že nemají úplně synchronizované e-mailové informace s bankovnictvím. Dobře je to vidět například když přijde e-mail, že v bankovnictví je připraven nový měsíční výpis ke KK, ale on je tam reálně k dispozici až později (třeba až za několik hodin).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 6. 9. 2024 22:27

Akcie Raiffeisen Bank International (RBI) v pátečním v ranním obchodování ve Frankfurtu nad Mohanem ztrácejí přes sedm procent a táhnou dolů rakouský index. Podle agentury Reuters reagují na zmrazení akcií její ruské pobočky ruským soudem. Ten tak největší západní bance podnikající v Rusku zablokoval prodej této divize. RBI uvedla, že se pokusí rozhodnutí soudu zvrátit. ... https://byznys.hn.cz/c1-67362740-bdquo- ... ernational
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hannys85 7. 9. 2024 16:31

ještě k tomu bonusovemu úroku u spořícího účtu.. Když mám dva běžné účty (jeden je EX Equa), a ke každému BÚ mám SÚ, dostanu bonus úrok 4,5% ke každému účtu? V pravidlech píší, že na bonus úrok je nárok jen jednou, ale v detailech k oboum SÚ píšou, že se to v případě splnění podmínek úročí 4,5%.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 7. 9. 2024 16:43

Už se o tom zde diskutovalo, bonusový úrok člověk dostane ke všem Bonusovým SÚ, i když v podmínkách uvádějí něco jiného. Osobně mám dva Bonusové SÚ a bonusový úrok mi teď 4.9. připsali u obou.
Naposledy upravil Milos dne 7. 9. 2024 16:51, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 7. 9. 2024 16:50

Úplně ke každému? Já mám 2 BÚ a 3 SÚ. Bonusový úrok mi šel nastavit jen u 2 SÚ. U 3. SÚ mám 2% úrok. Když se pokusím nastavit bonusový úrok, ukáže mi to, že budu mít 0,01 %.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 7. 9. 2024 16:54

K jednomu BÚ lze mít jen jeden Bonusový SÚ. Ten tvůj třetí SÚ pravděpodobně není Bonusový SÚ a ani ho nemůžeš změnit na Bonusový SÚ, ale pouze na Základní SÚ s úrokovou sazbou 0,01%.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 7. 9. 2024 17:16

V tuto chvíli to není Bonusový spořicí účet, ale když jdu v SB do "Úročení", mám tam položku "Další možnosti zhodnocení" a tam se mi objeví "Získejte výhodné bonusové úročení s tarifem Bonusový spořicí účet.". Po kliknutí na tlačítko "Upravit" mi to nabídne úrok 0,01 %.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 7. 9. 2024 17:29

Tu položku "Další možnosti zhodnocení" a "Získejte výhodné bonusové úročení s tarifem Bonusový spořicí účet" najdeš u všech svých SÚ, dokonce i u těch SÚ, které už jsou Bonusové SÚ :-) Jsou to univerzální položky zobrazující se všem klientům bez rozdílu toho, jaké SÚ už mají. Nicméně po kliknutí na tlačítko "Upravit" se zobrazí každému klintovi jiná nabídka závislá na tom, jaké SÚ už má.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 7. 9. 2024 17:38

Takže ten popis je jen pro zmatení nepřítele - tedy klienta. :D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 7. 9. 2024 20:17

hannys85, Milos : Díky moc za super tip. Doteď jsem měl jenom Equa účet, teď jsem dozaložil chytrý účet a druhý bonusový spořící účet. Teď můžu převést všechny peníze pryč z mBank. Pro mě mBank nebyla stvořena, když tam cokoliv dělám v IB nebo aplikaci, tak mám pocit, jako by mi to šlo proti srsti.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 11. 9. 2024 23:09

RAIFFEISENBANK SE OCITLA VE ZLATÉ RUSKÉ PASTI
https://www.hrot24.cz/clanek/raiffeisen ... uske-pasti

Ruský soud zablokoval případný prodej Raiffeisen Bank International, ruské dceřiné firmy rakouské bankovní skupiny.
---
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ROlda78 11. 9. 2024 23:31

S KK Mall v kombinaci s Lidl Pay budou 2 % cashback, že?
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 11. 9. 2024 23:35

Mělo by. V Kauflandu (Kaufland Pay) tomu tak je.
hopo.hopo
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka