Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod culti 1. 10. 2024 16:24

No, myslím, že nemá. Na HITu je 1%.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 10. 2024 19:42

Pravda, já se zaměřil jen na tu sazbu 4,2%, což je sazba aktuálně platná pro Bonusový SÚ. Dle mého názoru si účet HIT přeměnil na Bonusový, zapomněl na to a u účtu se mu zobrazuje starý vlastní název účtu :-) RB má totiž v bankovnictví docela pořádek.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DrumSession 2. 10. 2024 05:32

Milos píše:Tak už to máš správně :-)

Dělám si tu něco jako poznámky či výpisky, abych v to měl trochu přehled. Tak finance přesunuty inam na sedm celá devět procentní zhodnocení.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 10. 2024 08:03

Raifka ma soutez o niceboy prsteny. Znamena to ze niceboy pay uz spustila?
https://www.facebook.com/share/vEbuSBCrBeJjujqC/

Edit: Tak ano, spustila https://www.rb.cz/osobni/ucty/aplikace
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 2. 10. 2024 16:21

DrumSession: Kde je možnost 7,9% ?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 3. 10. 2024 06:27

Zrovna se pokouším přidat kartu do Xiaomi Pay, ale nějak se mi to nedaří. Uvízne to na ověření. Už to někdo zkoušel a uspěl?
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 10. 2024 06:32

Xiaomi pay jiz umi i RB karty?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod regin 3. 10. 2024 06:35

Prý ano. Viz např. zde nebo zde.

Teda píšou tam, že RB umí (kromě jiného) Xiaomi Pay. Jestli to platí i obráceně, tedy že Xiaomi Pay podporuje RB, to nevím. :-D
Pokus o přidání RB karty do hodinek přes Mi Fitness u mne skončí na tom, že Mi Fitness chce ověření karty, ale není jak pokračovat dál.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod honzafr 3. 10. 2024 07:58

Dnes jsem si všiml, že v IB už se také zobrazuje splnění podmínek platby kartou pro bonusový úrok (sekce "detail účtu"), podobně jako v SB. Hezké :tleskani
honzafr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 08:08

Je vidět, že RB se snaží, modernizuje a vylepšuje své systémy :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 3. 10. 2024 08:41

honzafr píše:Dnes jsem si všiml, že v IB už se také zobrazuje splnění podmínek platby kartou pro bonusový úrok (sekce "detail účtu"), podobně jako v SB. Hezké :tleskani

Banka by spíš potěšila, kdyby tyhle povinné opičky zrušila, aspoň já na to nejsem zvědavej.

Nevíte, jak je to s Rb směnárnou? Bankéřka mi tvrdila, že když mám exkluzivní účet, že si za ni kdyžtak musím v daný měsíc připlatit, ale když jsem ji v září využil, poplatek mi nenaúčtovali. Jak to tedy funguje?
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod 1jorgos 3. 10. 2024 12:39

regin píše:Zrovna se pokouším přidat kartu do Xiaomi Pay, ale nějak se mi to nedaří. Uvízne to na ověření. Už to někdo zkoušel a uspěl?

taky mne pridani do naramku Mi6 nejde overit. KK deluxe se ulozi do Mifit apk. Po stisku tlacitka "overit kartu" se objevi v mifit apk bily display jen s napisem "overeni totoznosti" bez nabidky zpusobu overeni (zkouseno na 3 ruznych telefonech). Asi se bude muset volat na info linku nebo jit na pobocku
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 3. 10. 2024 12:51

NiceboyPay jim funguje bez problémů. Dneska to cely den testuju..
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 3. 10. 2024 12:54

U mne se po kliknutí na tlačítko "Ověřit" objeví toto,
MiFitness.png
MiFitness.png (12.16 ) Zobrazeno 1352 krát
ale ani to "Aplikace banky" ani ta šipka vedle není klikací, takže není kam pokračovat. Navíc já se do IB přihlašuju přes SMS. Aplikaci sice v telefonu mám, ale když ji spustím, žádné ověření v ní nečeká.

-- 3. 10. 2024 14:21 --

Tak jsem si chvíli dopisoval s podporou a prý se mám dostavit na pobočku. Takže z mého pohledu RB Xiaomi Pay neumí.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 10. 2024 13:42

Dopadl jsem s přidáním úplně stejně, dle infolinky RB po prověření mého účtu je chyba na straně Xiaomi Pay, že nepředá požadavek na ověření do RB, máme se obrátit na Xiaomi Pay.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka