Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 3. 10. 2024 13:51

Takže to uvedli do "provozu" něco, co nevyzkoušeli? :shock: Nebo to v některých speciálních případech funguje?
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 10. 2024 14:04

Předal jsem zpětnou vazbu včetně kopie displeje mobilu co uvedl regin přes Přidání karet v app Mi Fitness.

-- 3. 10. 2024 15:09 --

Když jsem si v app Mi Fitness vypsal před přidáním karty seznam podporovaných karet, zobrazily se mně jen dvě: Curve a ČSOB. Nebyla v seznamu ani mBank.

Kartu RB v app Mi Fitness vidím s nápisem Neaktivována, v hodinkách ji nevidím.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod 1jorgos 3. 10. 2024 15:33

MirekM. píše:....Kartu RB v app Mi Fitness vidím s nápisem Neaktivována, v hodinkách ji nevidím.

Ja taky, v apce je (neaktivni), ale v naramku se nezobrazi.
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod A1rh- 3. 10. 2024 20:50

svého času šly do náramku MI 6 NFC přidat jen MC karty, ne VISA, jestli se něco změnilo jsem nestudoval. Proto se hodila Curve (MC), páč přes ni šlo platit i s VISA.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 4. 10. 2024 10:46

Tak dnes jsem chtěl znovu zkusit aktivovat kartu. Kouknu na Mi Fitness a karta je aktivovaná. V hodinkách je už taky vidět.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod jichaj 4. 10. 2024 14:19

Hm, tak jsem nejak nepobral jak funguje to Inteligentní spoření, měl jsem nastavene limity 100Kč/100Kč.
3.9. měla proběhnout splátka minutové půjčky, stáhlo se 100kč z BÚ, pak se doplnilo 100 a zas stáhlo 100 jako splátka.
4.9. se převedl na BÚ zbytek a vše se stáhlo (část jako splátka jistiny a část jako splátka úvěru, obojí ale jako pohledávka po splatnosti).

Dle infolinky nemám spoléhat na inteligentní spoření a včas si převádět peníze, prý bych ale neměl porušit podmínky vrácení úroku za minutovou půjčku, když to nebylo více jak 5 dní po splatnosti.

Update: tak poruseni podminek to je, zkusim reklamovat
Naposledy upravil jichaj dne 4. 10. 2024 16:32, celkově upraveno 1
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 10. 2024 14:35

regin píše:Tak dnes jsem chtěl znovu zkusit aktivovat kartu. Kouknu na Mi Fitness a karta je aktivovaná. V hodinkách je už taky vidět.

Mám ji ve stavu jako včera. Neaktivní, v hodinkách není vidit a v Mi Fitness stále aktivovat nelze. :-(
Miloši, jsem stále permanentní magnet na problémy ... :-)
PS: Víno z J&T již dorazilo.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 4. 10. 2024 14:43

Skutečně je Mirku vidět, že tě smůla provází na každém kroku. Co jiným normálně funguje, u tebe nefunguje :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 4. 10. 2024 15:14

Já jsem to, že karta nejde přidat, řešil s někým přes chat v IB. Prověřili údaje a zjistili, že opravdu přidávám kartu a že to čeká na ověření, tak mi to schválili ručně. Ale včera se to nijak neprojevilo a že tedy jediná další možnost je návštěva pobočky. Asi to chtělo den počkat.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod 1jorgos 4. 10. 2024 16:34

Napsal jsem z IB na chat, ze chcu dat do Xiaomi Mi6 KK deluxe a ze v apk uz ji vidim, ale nejde overit. zaptala se jestli je to karta xxx xxx7, odpovedel jsem, ze jo, za chvili napsala at to v apk zkontroluju a byla overena. aby se objevila v naramku musel jsem ho restartovat. ted jsem uspesne v tescu zaplatil.
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 10. 2024 17:08

Dík za návod, zafungovalo to, ani jsem nemusel restarovat hodinky a aktivace se projevila v Mi Fitness cca okamžitě (po té, co mně operátor napsal, jestli se můžu do mobilu podívat, jestli je karta Aktivní, jsem se obratem na kartu RB podíval a byla již s nápisem Aktivní). V mobilu před začátkem chatu z IB jsem měl hodinky připojené k aplikaci a v aplikaci jsem byl na stránce Xiaomi pay se seznamem karet ...

-- 4. 10. 2024 18:18 --

Již vám vyplatili na Spořícím bonusovém účtu bonusobvý úrok za září? Já vidím na SÚ zatím z 1.10. jen 0,01 % úroků po zdanění. Jsem si vědom, že píšou do 5-tého v následujícím měsíci, což je ale sobota ...
Naposledy upravil MirekM. dne 4. 10. 2024 17:39, celkově upraveno 3
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 10. 2024 17:22

Ne.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 10. 2024 17:50

Milos píše:Skutečně je Mirku vidět, že tě smůla provází na každém kroku. Co jiným normálně funguje, u tebe nefunguje :nenapadne

Po následných příspěvcích regina a 1jorgose vidím, že jsem tentokrát v přitažením problému téměř nevinně, až na včerejší hovor s infolinkou, která mě místo aktivace karty v Xiaomi Pay odkázala na Xiaomi pay, bo u nich problém není. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mate59 4. 10. 2024 18:19

Bonusový pošlou zítra.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 4. 10. 2024 18:55

culti píše:DrumSession: Kde je možnost 7,9% ?

V tématu: Rozdíly ve spořících účtech CZK (toto není obecná diskuze) - na str. 546 jsem dostal "bandurskou".
Sice s podivem, ale přeložil jsem si to jako, že sem nemám moc psát. Tak se toho už raději držím (i hubu).
Zedna1 píše:ProSÍm o diskuzi o konkretnich produktech ve vlakne dane banky, zejmena u tech komplikovanych produktu se tam pak rozviji diskuze, ktera ma byt tam a ne zde.
Stejne tak i tento pripad UCB, kde je o tomto jiz ve vlakne UCB vicero informaci k dispozici.

Těch sedm devět nyní snížili na sedm pět (tvl to bych dostal zase bandurskou, že jsem kecka), podmínky jsou easy, ale trochu vyšší částka, ale dosažitelná, to jsem komentoval tedy v příslušném tématu. Finance jsou plaché :nenapadne
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka