Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
jichaj píše:Hm, tak jsem nejak nepobral jak funguje to Inteligentní spoření, měl jsem nastavene limity 100Kč/100Kč.
3.9. měla proběhnout splátka minutové půjčky, stáhlo se 100kč z BÚ, pak se doplnilo 100 a zas stáhlo 100 jako splátka.
4.9. se převedl na BÚ zbytek a vše se stáhlo (část jako splátka jistiny a část jako splátka úvěru, obojí ale jako pohledávka po splatnosti).
Dle infolinky nemám spoléhat na inteligentní spoření a včas si převádět peníze, prý bych ale neměl porušit podmínky vrácení úroku za minutovou půjčku, když to nebylo více jak 5 dní po splatnosti.
Update: tak poruseni podminek to je, zkusim reklamovat
pavelxcz píše:To s tím inteligentním spořením je zvláštní. Já to používám minimálně rok na všechny platby a nikdy s tím problém nebyl. Jediné, co mě napadá, jestli nemají blbě ošetřenou situaci, kdy limit pro nejnižší a nejvyšší částku jsou stejné. Jestli teda dobře chápu, že máte nastavení 100/100 resp 10/10.
Tím inspirovala jsem myslel zaokrouhlování. Pokud vím, jiné banky to nedělají. Ohledně 365 dní, o jaké podmínky jde? Oni mají v nějakém dokumentu uveden výpočet úroků?drkarel píše:No, inspirovala ... oni se nemají čím inspirovat, když to nepromítnou do podmínek. Co jsem ráno koukl do podmínek (od 1/10, starší nemůžu najít), je tam 365 dní.
2.2. ... Pro účely výpočtu úroku z Prostředků uložených na spořicím Účtu, ..., se strany
dohodly, že každý kalendářní rok trvá tři sta šedesát pět (365) dnů.
__Pavel píše:Já jsem dnes převáděl ty připsané úroky z RB do PB okamžitou platbou ze šablon, taky s nepovolenou změnou na standardní platbu a úplně v pohodě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků