Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 10. 2024 16:44

Třeba UniCredit bonusový úrok připisuje až za měsíc.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 7. 10. 2024 18:50

Myslím, že UCB taky tak nějak divně.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod blackwork 10. 10. 2024 10:26

Zkoušel někdo využít bonus za přivedení klienta 1000,-? Dopadlo to? Dokončení toho mého hnali na přepážku takže už vidím problémy ...
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 10. 10. 2024 10:27

Zrovna teď to řeší kolega, který mě doporučil na začátku září. Zatím mu nic nepřišlo, ale podmínek na to mají ještě pár dní. Mohu pak dát vědět.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dropino 10. 10. 2024 13:24

Doporucil jsem manzelku,dokonceni rovnez na pobočce, kaprici pripluli v terminu podminek.
dropino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 10. 10. 2024 14:13

Doporučení mezi známými, 1000 Kč doplulo ke konci podmínky k vyplacení.
Naposledy upravil MirekM. dne 10. 10. 2024 17:09, celkově upraveno 1
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 10. 10. 2024 15:59

RB vyplácí odměny spolehlivě :-) Já doporučil celkem asi tři klienty a žádný nemusel účet zakládat na pobočce, vše proběhlo hladce online.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 10. 2024 07:22

K nepřesným úrokům: Je to přesně tak, jak předpokládal regin - počítají s 366 dny. Nicméně paní, se kterou jsem mluvil uznala, že by správně měli počítat s tím, co je v podmínkách, tedy s 365 dny. Jenže systém je nastaven jinak. :) Tak nevím, zda těch 5 korun stojí za reklamace (zjevně se to týká i ostatních měsíců).
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 11. 10. 2024 10:49

Stačí necelá 3 měsíce vydržet a budou zase počítat s 365 dny. ;)
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 10. 2024 11:21

Jj, oni ten můj dotaz vzali jako reklamaci, takže mi nejspíš těch 5 korun vrátí. Reklamovat další měsíce spíš nebudu, to byla taková řečnická otázka pro ostatní.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod jichaj 11. 10. 2024 13:27

Milos píše:
pavelxcz píše:To s tím inteligentním spořením je zvláštní. Já to používám minimálně rok na všechny platby a nikdy s tím problém nebyl. Jediné, co mě napadá, jestli nemají blbě ošetřenou situaci, kdy limit pro nejnižší a nejvyšší částku jsou stejné. Jestli teda dobře chápu, že máte nastavení 100/100 resp 10/10.

U mě inteligentní spoření funguje také spolehlivě, i když ho mám nastavené na 10Kč/10Kč. Využívám ho při provádění trvalých příkazů, jednorázových příkazů a splátek kreditek (ať už příkazem nebo přes tlačíto Splatit se zadaným pozdějším datem splatnosti). RB Minutovou půjčku nemám (zatím).

Vážně to u té minutové půjčky nezafungovalo a stáhlo se to až následující den. Nicméně dle výsledku reklamace jsem podmínky akce splnil, tak uvidíme.
Radši jsem ale požádal o doplacení půjčky. Ta bude ukončena až následující měsíc. Tak pozor pro ty, kdo budete chtit doplatit po 3 měsíčních splátkách, aby to nebezelo dalsí měsíc..
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod curvecardik3 11. 10. 2024 13:55

Já mám splatit třetí poslední splátku u "minutové půjčky" 3.1.2025, tak o splacení je tedy lepší požádat před vánoci?
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tulum 11. 10. 2024 14:05

jichaj píše:Tak pozor pro ty, kdo budete chtit doplatit po 3 měsíčních splátkách, aby to nebezelo dalsí měsíc..

Díky za upozornění.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zdeňour 11. 10. 2024 16:21

Jichaj:mě tvrdili na pobočce že po požádání o předčasném splacení musím počkat zhruba den až dva než mi to schválí a pak abych měl dostatek prostředků na účtu na doplacení úvěru.nic takoveho ze musi dobehnout kalendarni mesic a pak to muzu splatit.Nicméně když sleduji sociální sítě kde mi občas naskočí reklama na Minutovou půjčku kde jsou první tři měsíce zdarma tak občas otevřu diskuzi pod ní a tam se někteří ptají jak je to s doplacením aby splnili podmínky.Píšou jim tam bankéři že musí zaplatit třetí splátku a že úvěr musí být aktivní ještě čtvrtý měsíc aby se jim vrátili úroky za tři měsíce.Jenže už v tom čtvrtém měsíci nabíhají úroky za další splatku a ty vám už nevrátí.Dalsi bankéř z raiffeisen zase tvrdil že úvěr se musí splatit v 5 měsíci aby byli splněny podmínky. Udělal jsem si screenshoty a absolutně nechápu odkud tohle tahají když v podmínkách nic takového neni .Prý musí proběhnout všechny tři splátky jinak sem nesplnil podmínky.. tohle mi zase tvrdili na infolince..každy říká něco jiného a začíná to být divné že ani oni neví ..taky mám Minutovou půjčku.
Teď 25teho budu mít druhou splatku a za další měsíc poslední a fakt vůbec nevím kdy požádat o předčasné splacení abych ty podmínky skutečně splnil když mi tvrdi že musím všechny tři splátky provést a kdyz pozadam o splaceni po třetí splatce tak uz budou nabihat uroky za dalsi obdobi. takže nevím jak to máte ostatnía co vam nabulikovali.. nicméně ještě je čas protože akce netrvá tak dlouho..každopádně pokud si požádal o předčasné splacení tak dej prosím vědět zda ti ty úroky vrátili..
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 10. 2024 16:28

No já do toho raději nešel, neb ty podmínky jsiu nejasné od začátku a nikak se to nezmenilo ani do dnes
PULPANM
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka