Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod retron 1. 2. 2024 19:42

"ti dementi" o tom informovali několikrát dopředu, jak mailem tak v aplikaci, takže demence je asi na jiné straně. nehledě na to, že zaplatit 3x kartou a to i kreditní je jednodušší plnění podmínek než to předešlé.
eKonto Komplet a RB Deluxe kreditka bez poplatů není špatné kombo.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2024 20:46

Taky se musím zastat RB, tu změnu podmínek pro bezplatné vedení "Ekonta Komplet" oznamovali několikrát a dostatečně jasně.

@osobně: Ten bezplatný "Chytrý účet" ale neposkytuje zdarma vše, co poskytuje zdarma účet "Ekonto Komplet".
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod blackwork 1. 2. 2024 22:24

retron píše:"ti dementi" o tom informovali několikrát dopředu, jak mailem tak v aplikaci, takže demence je asi na jiné straně. nehledě na to, že zaplatit 3x kartou a to i kreditní je jednodušší plnění podmínek než to předešlé.

Dobrý den,

od 1. 1. 2024 dochází k úpravám ceníků a dalších dokumentů banky. Hlavním důvodem je sjednocení oddělených dokumentů Raiffeisenbank a bývalé Equa bank do nových společných. Ceníkové změny se pak nejvíce týkají málo využívaných služeb. Své oblíbené produkty a služby tak můžete i nadále využívat, jak jste zvyklí.

Z tohohle jsem to měl jako poznat jo ... nejsem z Equa bank ... takže kecy o demenci si nech pro sebe ...

3x platba kartou je jednodušší než jakékoliv 3 platby z úctu jo ... sranda tady ...
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2024 22:54

Mě tedy v říjnu kromě té zprávy do appky přišel i tento e-mail, ve kterém je to uvedeno zcela jasně:
Přílohy
RB-zmena podminek aktivity.gif
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 2. 2. 2024 00:32

retron píše:...

To ano, jestli to jde. Ale platby tou kreditkou se nepocitaji pro idpusteni poplatku? Nebo proc platili poplatek? Nebo s ni neplati?Ja ji mam zdarma k Premiovemu uctu a tam staci plnit pro vedeni uctu zdarma podminku prichozi platby nad 50000 v mesici, to je o dost jednodussi nez nejake tri platby kartou. Ja k tomu uctu ani debetku nemam, nechtel jsem ji. Nebo co jineho vas muze u ekonto komplet drzet, nez ta kreditka RB DeLuxe zdarma?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod retron 2. 2. 2024 12:26

tak mě přijde původní Komplet lepší než Prémiové a navíc kromě 3 plateb kreditek nemusím nic řešit, beztak je to nutné pro bonusovou sazbu na spořáku. Ale to už získat nelze, oba jsou to historické produkty.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod regin 2. 2. 2024 13:36

... píše:Nebo co jineho vas muze u ekonto komplet drzet, nez ta kreditka RB DeLuxe zdarma?
Já eKonto KOMPLET mám, ale kreditku DeLuxe ne. Zeptal bych se obráceně: Je nějaký důvod přejít na jiný typ účtu? Účet mám odhadem 10 let a jsem s ním vcelku spokojený.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 2. 2. 2024 14:24

Reklamace vyřízena kladně, peníze vráceny na účet.
eKonto komplet mám při splnění podmínek zdarma, za tu cenu je to slušný účet s dobrými funkcemi �
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 2. 2024 14:26

@regin: Já mám Ekonto Komplet a KK Mall, kterou normálně používám. Podmínku 3 plateb kartou tedy jednoduše plním, tudíž o změně typu účtu aktuálně vůbec neuvažuji :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 2. 2. 2024 14:36

To byl dotaz na ..., který se podivoval, co nás může u eKonta držet. A jde mi o to, že ani tak není nic, co by mne "drželo", jako spíš že nevím o ničem, co by mne pobízelo ke změně.

Jinak já zakládal to eKonto (asi) v nějaké akci, protože ho mám a vždy jsem měl úplně bez poplatků.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 2. 2. 2024 14:54

No protoze se mi zda zbytecne mit ucet, ktery vyzaduje plneni podminek, aby byl zdarma, kdyz lze mit zdarma i ucet bez podminek. Pokud za to je RB DeLuxe zdarma, tak to beru, ale co jineho vas u toho uctu drzi, kdyz nemate RB DeLuxe?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod regin 2. 2. 2024 15:27

Nedrží mne nic, ale ani mne nic nenutí účet měnit, tak proč to dělat? Jo, pokud by měl nějaký jiný účet pro mne zajímavé výhody, tak to jo. Ale o žádném takovém nevím a jak jsem psal, podmínky neplním a poplatky neplatím.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 2. 2024 15:31

regin píše:To byl dotaz na ..., který se podivoval, co nás může u eKonta držet. A jde mi o to, že ani tak není nic, co by mne "drželo", jako spíš že nevím o ničem, co by mne pobízelo ke změně.

Jinak já zakládal to eKonto (asi) v nějaké akci, protože ho mám a vždy jsem měl úplně bez poplatků.

stejně tak já, ekonto Komplet mám grátis drahně let, akorát mi po celkem dlouhé době zpoplatnili KK deluxe ale ta si na sebe hlavě vydělá.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 2. 2. 2024 21:09

ale Prémiový účet přece taky není bez podmínek, když je nutné plnit obrat a za mě je jednoduší platit kreditkou, kterou platím stejně jelikož jedna z mála dává nějaký bonus téměř na vše.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod regin 3. 2. 2024 13:25

Ani obrat ani počet plateb plnit nemusím. Např. loni jsem neměl na účtu 1/2 roku žádný pohyb - žádná příchozí platba, žádná odchozí, prostě nic. A přesto jsem za eKonto KOMPLET nic neplatil.
regin
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka