Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jujec 29. 2. 2024 12:24

minarjo píše:Objednával teď nedávno někdo debetní kartu k běžnému účtu, ať už jako součást balíčku při založení účtu, nebo třeba jako náhradu za nefunkční/ztracenou? Zajímalo by mě, za kolik cca dní bývá nová karta doručena - musel jsem dnes online žádat o novou mamce kvůli ztracení staré cestou z nákupu (ta předtím zablokována). Díky za info.

Minulý měsíc jsem jedno pondělí jsem volal, že potřebuju duplikát, a v pátek byl ve schránce. Ale řekl bych, že více záleží na tom, kdy a jak doručuje Česká pošta....
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod blackwork 1. 3. 2024 14:54

Zase mi naúčtovali 250 8-) za ekonto komplet i při splnění šaškárny plateb kartou ... :-! :-! :-!
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M1d4s 7. 3. 2024 12:27

Je možné kombinovat akci 6x500 za nově založený účet s akcí 1000 za doporučení?
M1d4s
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 3. 2024 12:40

Ano, je to možné.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jasno1 7. 3. 2024 20:32

Aplikace nově ukazuje u spořících účtů zda je splněna podmínka plateb kartou.
Mám 3 platby (2 přímo kartou a 1 přes Gpay), a u účtu jsou započteny jen 2 platby.
Platby přes Gpay se do splnění podmínek nepočítají?
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 7. 3. 2024 20:50

Počítají se všechny způsoby plateb kartou. Asi jim to blbě počítá :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 8. 3. 2024 08:56

Milos píše:Ano, je to možné.

Tak jsem zvědav, založil jsem večer s odkazem od manželky co jsem si poslal do smsky, zvláštní, nikde nebylo ani slovo o doporučení..Klientem jsem byl do května loňského roku, takže bych měl plnit i podmínky neaktivní účasti za posledního půlroku..jen se chci zeptat, něco jsem poklikal u karty a rovnou přidal do Apple pay, tudíž mám jen virtuální PK, tou stačí platit nebo si mám nechat vydat i klasický plast?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 3. 2024 10:37

K otázce plastu se nemohu vyjádřit (platíme plastem), ale řekl bych, že by to mělo stačit. K odměně mohu říct, že v podobné situaci (byla klientem) jsme zakládali přes odkaz ode mě účet ženě, založení ztroskotalo na tom, že byla klientem a musela na pobočku, kde žádost dokončila. O odměně nikde ani zmínka, považoval jsem to vzhledem k dokončení na pobočce za ztracené, ale odměna přistála na mém účtu druhý den po zřízení.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 8. 3. 2024 12:50

jasno1 píše:Aplikace nově ukazuje u spořících účtů zda je splněna podmínka plateb kartou.
Mám 3 platby (2 přímo kartou a 1 přes Gpay), a u účtu jsou započteny jen 2 platby.

nějak jsem nenašel
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod jasno1 8. 3. 2024 15:26

PULPANM píše:
jasno1 píše:Aplikace nově ukazuje u spořících účtů zda je splněna podmínka plateb kartou.

nějak jsem nenašel

Stáhla se mi nová verze appky a na toto počítání plateb mě upozornila při prvním spuštění
Je to hned zobrazeno při rozkliknutí spořícího účtu
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 8. 3. 2024 15:51

ok díky
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 9. 3. 2024 18:19

RB v ceníku u debetních karet uvádí "Směnná přirážka" - "0,49% z hodnoty směnného kurzu střed pro příslušnou měnu transakce podle kurzovního lístku banky"
Jak si to mám vyložit? Neměl jsem pocit, že by RB někdy měla dobré kurzy pro platby kartou v cizí měně.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 9. 3. 2024 18:23

Tak, že ty nedobré kurzy pro konverze a platby z účtu na účet jsou ještě o půl procenta horší při platbě kartou.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod tmx643 9. 3. 2024 18:50

Aha, takže mi nic neuniklo, že by měli najednou dobré kurzy na úrovni mkarty svět.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 10. 3. 2024 00:58

Raiffeisenbank má problém. Američanům vadí její aktivity v Rusku, hrozí jí odstřižení od dolaru
https://www.echo24.cz/a/HJR9q/zpravy-ek ... -v-rusku#/

Delegace amerického ministerstva financí se tento týden vydala do Rakouska, kde má v úmyslu zatlačit na vedení vídeňské Raiffeisenbank, aby instituce omezila své aktivity v Ruské federaci. Podle agentury Reuters může bance dokonce hrozit odstřižení od amerického dolaru.
...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka