Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod gaabi 3. 5. 2024 09:23

dala67 píše:
gaabi píše:Ano, raději jsem dala viditelnost u obou pro všechna zařízení. Ale problém bude asi někde jinde než u BT.
Takhle to vypadá na tom starém telefonu:
Dole se točí to kolečko v tlačítku, ale qr kod se nevygeneruje. Na druhém telefonu je normálně spuštěna kamera s naskenováním.
rb apka problem3.jpg

Ale nechci tu moc zabírat místem s mým, zřejmě asi specifickým problémem, který zřejmě nebude problémem aplikace banky, ale spíš problém u daného telefonu.

2k/s ? nemůže se probít a proto se to zacyklí a spadne

? Jako, že je problém s rychlostí internetu? Oba telefony jsou připojené na stejné wifi.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stroopwafel 6. 5. 2024 10:18

Nevíte někdo, jakou kartu teď rozdávají k exkluzivnímu účtu? V minulosti to vypadalo jako jiný design, ale ten, který je nyní propojený, se zdá být normální kartou, ale se zlatou barvou akcentu.
Stroopwafel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2024 10:41

K Exkluzivnímu účtu je zlatá karta, která má černo-zlatý design, viz. https://www.rb.cz/osobni/ucty/sluzby-k- ... lata-karta Karty k normálním účtům mají černo-stříbrný design https://www.rb.cz/osobni/ucty/sluzby-k- ... ebni-karty
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 6. 5. 2024 11:05

Ano, Gold karta je černá se zlatou koňskou hlavou. Kromě 2x Gold je v ceně Exkluzivního účtu ještě 1x "obyč" karta. Na webovkách to nikde neinzerují, ale v ceníku to tak mají.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jenda_s 6. 5. 2024 12:10

smartguy píše:
baron84 píše:Povedlo se někomu změnit základní účet na exkluzivní bez návštěvy pobočky?

Mělo by to fungovat v IBčku, v appce to bude až někdy v půlce května.

já v IB můžu změnit Equa účet i eKonto Komplet jen na Aktivní nebo chytrý účet...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2024 12:25

Přes IB ani SB nejde založit Exluzivní účet, ani na něj změnit některý stávající účet. Jestli takovou možnost výhledově plánují, tak to netuším.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod blackwork 6. 5. 2024 12:37

Bez návštěvy pobočky jde zřídit Exluzivní účet telefonicky s podpisem v aplikaci ...
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taylor729 6. 5. 2024 13:08

Když ještě nejsem klientem, tak bude asi nejjednodušší ta pobočka. Platí tedy těch 50k/měsíc jako dostačující kritérium i pro nové klienty?
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2024 13:26

Ano, platí to od května pro všechny klienty.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 6. 5. 2024 14:39

Moje čerstvá zkušenost. Jako klient s účtem Premium jsem šel na pobočku ohledně přechodu na Exkluzivní účet s možností mít nově ty dvě GOLD debetky zdarma (samozřejmě nadále při plnění obratu na účtu min. 50 tis. Kč).
S bankéřem jsme následně zjistili, že všichni Premium klienti byli převedeni automaticky 01.05. na účet Exkluzivní. Přes pasivní náhled mi to hned ukázal v mém IB kde to u detailu účtu už bylo nastaveno.

V IB jsem pak už z domova na radu bankáře napřed v IB v přehledu karet zrušit stávající debetku a následně postupně zažádal o debetku Gold Mastercard a poté znovu o debetku Gold Visa.
To zrušení původní debetky je důležité udělat jako první proto, aby se neúčtoval poplatek za držení tří debetních karet v jeden moment.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jir.vesely 6. 5. 2024 18:15

1 obyč debetka a 2 zlaté jsou zdarma. Je to tak v ceníku. Jediný problém je ten, že SB ani IB neumí objednat 3. kartu. Buď teda klasickou debetku zrušit nebo na pobočku. Já zrušil tu klasickou a objednal 2 Visy.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 123123123 7. 5. 2024 04:49

Nějak dnes appka na androidu nefunguje, zamrzává.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mahdy1666 7. 5. 2024 07:25

Mám dotaz na zdejší zkušené "Rajfajzenbankovníky"... :-)

Výchozí stav: V současné době mám u RB účet v tarifu „Exkluzivní účet“. K tomuto účtu mám vydanou debetní kartu „MC Gold Debit“ a stejnou - dodatkovou debetní kartu „MC Gold Debit“ na manželku. Současně k tomuto mému účtu využívám kreditní kartu s názvem „RB De Luxe“ a stejnou dodatkovou kreditní kartu má i manželka (pro nově založené účty v tarifu „Exkluzivní účet“ už tato konkrétní kreditní karta není delší dobu vydávána, ale u dřívějších účtu, jako je ten můj, je tato karta po expiraci pravidelně obnovována… a mám zájem si tuto kreditku zachovat, zejména kvůli autoasistenci a 1 % vratce z nákupů).

Nyní, po změně ceníku od 1.5.2024 mě napadlo založit účet i manželce (rovněž v tarifu "Exkluzivní účet". K tomuto novému účtu bych chtěl vydat debetní kartu „Visa GOLD Debit" na jméno majitele účtu (manželka) a stejnou - tj. dodatkovou kartu na mě (manžel) Současně bychom chtěli k tomuto účtu si nechat vydat aktuálně nabízenou kreditní kartu „RB Premium“ (aktuálně již pár vydávaná kreditka), a to jak na majitelku (manželka), tak i na mě (dodatková kreditní karta).

Cíle je tedy suma sumárum:

Manželé - 2 x Exkluzivní účet

Já: MC Debit Gold (debitka) + RB De Luxe (kreditka) + Visa Gold (debitka jako dodatková debetní karta k účtu manželky) + RB Premium (jako dodatková kreditní karta karta k účtu manželky)

Manželka: VISA Gold (debitka) + RB Premium (kreditka) + MC Debit Gold (dodatková debetní karta z titulu mého účtu) + RB De Luxe (dodatková kreditní karta z titulu mého účtu)

Teď od května jak Exkluzivní účet Rajfky řekněme rozvolnili a "zpřístupnili masám", tak i zrušili dřívější "osobní bankéře", tak se ptám raději tady... :-)

Máte někdo podobné zkušenosti nebo podobné úmysly, jak je to u Rajfky s držením více karet, kvůli eventuálním poplatkům, které samozřejmě platit nechci... bere se to čistě na jméno, nebo to je vázáno ke konkrétnímu účtu (držitel karty + dodatková karta a recipročně opačně) ???

Předem díky
Geocaching Charita - mahdy1666 - první trackovatelný transparentní bankovní účet č. 1666016660/0100 (geocaching nick: mahdy1666)
mahdy1666
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HNF-01 7. 5. 2024 07:30

Jj po aktualizaci aplikace na androidu nefunguje, po prvním kliknutí zatuhne. Čekám až vydají opravu. Ještěže ji nemám jako hlavní banku.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 7. 5. 2024 08:04

mahdy1666 píše:Cíle je tedy suma sumárum:

Manželé - 2 x Exkluzivní účet

Já: MC Debit Gold (debitka) + RB De Luxe (kreditka) + Visa Gold (debitka jako dodatková debetní karta k účtu manželky) + RB Premium (jako dodatková kreditní karta karta k účtu manželky)

Manželka: VISA Gold (debitka) + RB Premium (kreditka) + MC Debit Gold (dodatková debetní karta z titulu mého účtu) + RB De Luxe (dodatková kreditní karta z titulu mého účtu)

Váže se to k účtu. Tak, jak to popisuješ, by to mělo fungovat bez problémů.
hopo.hopo
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka