Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
HNF-01 píše:Už si apku spravili. Nechodilo to od pátku.
mahdy1666 píše:Mám dotaz na zdejší zkušené "Rajfajzenbankovníky"...![]()
Výchozí stav: V současné době mám u RB účet v tarifu „Exkluzivní účet“. K tomuto účtu mám vydanou debetní kartu „MC Gold Debit“ a stejnou - dodatkovou debetní kartu „MC Gold Debit“ na manželku. Současně k tomuto mému účtu využívám kreditní kartu s názvem „RB De Luxe“ a stejnou dodatkovou kreditní kartu má i manželka (pro nově založené účty v tarifu „Exkluzivní účet“ už tato konkrétní kreditní karta není delší dobu vydávána, ale u dřívějších účtu, jako je ten můj, je tato karta po expiraci pravidelně obnovována… a mám zájem si tuto kreditku zachovat, zejména kvůli autoasistenci a 1 % vratce z nákupů).
Nyní, po změně ceníku od 1.5.2024 mě napadlo založit účet i manželce (rovněž v tarifu "Exkluzivní účet". K tomuto novému účtu bych chtěl vydat debetní kartu „Visa GOLD Debit" na jméno majitele účtu (manželka) a stejnou - tj. dodatkovou kartu na mě (manžel) Současně bychom chtěli k tomuto účtu si nechat vydat aktuálně nabízenou kreditní kartu „RB Premium“ (aktuálně již pár vydávaná kreditka), a to jak na majitelku (manželka), tak i na mě (dodatková kreditní karta).
josefbuba píše:Teoreticky to můžu z té RB kreditky vytáhnout přes Revolut a to by se mělo započítat do bezúročného období.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků