Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod HNF-01 7. 5. 2024 15:41

Už si apku spravili. Nechodilo to od pátku.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 7. 5. 2024 16:00

Jo, po aktualizaci to už funguje.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 7. 5. 2024 16:29

Poslední dobou se mi často stává, že po příhlášení do SB mi to ukazuje v přehledu na hlavní obrazovce nulové zůstatky na účtech (peníze tam mám :D).
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 123123123 7. 5. 2024 16:45

To se mi ukazuje také, peníze tam nemám, takže je to správně. :D
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2024 16:57

HNF-01 píše:Už si apku spravili. Nechodilo to od pátku.

Já tedy žádnou nefunkčnost appky (verzi mám 5.8.4 z 30.4.2024) dnes ani v posledních dnech nezaznamenal, přitom jsem normálně prováděl platební převody, splácel kreditku, díval se na transakce atd.

A zůstatky se mi zobrazují správné, nenulové.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 7. 5. 2024 17:36

mahdy1666 píše:Mám dotaz na zdejší zkušené "Rajfajzenbankovníky"... :-)

Výchozí stav: V současné době mám u RB účet v tarifu „Exkluzivní účet“. K tomuto účtu mám vydanou debetní kartu „MC Gold Debit“ a stejnou - dodatkovou debetní kartu „MC Gold Debit“ na manželku. Současně k tomuto mému účtu využívám kreditní kartu s názvem „RB De Luxe“ a stejnou dodatkovou kreditní kartu má i manželka (pro nově založené účty v tarifu „Exkluzivní účet“ už tato konkrétní kreditní karta není delší dobu vydávána, ale u dřívějších účtu, jako je ten můj, je tato karta po expiraci pravidelně obnovována… a mám zájem si tuto kreditku zachovat, zejména kvůli autoasistenci a 1 % vratce z nákupů).

Nyní, po změně ceníku od 1.5.2024 mě napadlo založit účet i manželce (rovněž v tarifu "Exkluzivní účet". K tomuto novému účtu bych chtěl vydat debetní kartu „Visa GOLD Debit" na jméno majitele účtu (manželka) a stejnou - tj. dodatkovou kartu na mě (manžel) Současně bychom chtěli k tomuto účtu si nechat vydat aktuálně nabízenou kreditní kartu „RB Premium“ (aktuálně již pár vydávaná kreditka), a to jak na majitelku (manželka), tak i na mě (dodatková kreditní karta).

Já mám exkluzivní účet k němu kreditní kartu Deluxe pro sebe a pro manželku dodatková a potom mám i Prémiovou kreditku, ale tu jsem si nechal jen pro sebe. Tím chci říct, že to lze mít klidně vše na jednom člověku a vedení mám na všechny kk zdarma (deluxe mám už zdarma už od Prémiového účtu) a nemusíš to mít na manželku pokud nepotřebuješ další zlaté debit karty na vstup do salónků.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod josefbuba 7. 5. 2024 18:34

Nevím, jestli jste se s tím setkali, ale požádal jsem o kreditku RB Premium a bylo mi sděleno na pobočce, že výběr z bankomatu je možný pouze do výše 20% z celkového limitu a po 3 měsících je možné požádat o zvýšení limitu. Bankéřka říkala, že na výběr z bankomatu tou kartou se nevztahuje bezúročné období, ale že se chová jak normální půjčka. Vzhledem k tomu, že výběry jsou zdarma, chtěl jsem tu částku vložit na spořící účet. :-(
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2024 19:09

Výběr je sice zdarma, ale skutečně se hned úročí. Kreditky RB jsem proto k výběru hotovosti nikdy nepoužil a ani neřešil hotovostní limity.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 7. 5. 2024 20:11

To je víceméně standard, že se výběr hotovosti z kreditky těžce nevyplatí, až na pár výjimek typu SkipPay.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod josefbuba 7. 5. 2024 20:17

Tak u ČSOB Premium kreditky je to jinak, a proto mě to zarazilo. Díky!
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 8. 5. 2024 01:16

Každá banka to má u kreditek nastaveno jinak, takže pozor na to.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod josefbuba 8. 5. 2024 09:06

Teoreticky to můžu z té RB kreditky vytáhnout přes Revolut a to by se mělo započítat do bezúročného období.
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 8. 5. 2024 09:37

josefbuba píše:Teoreticky to můžu z té RB kreditky vytáhnout přes Revolut a to by se mělo započítat do bezúročného období.

Seš si jistej?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 8. 5. 2024 10:10

Ano může, Revolut spadá do bezúročného období.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Martinski 14. 5. 2024 17:44

Poraďte mi pobočku v Praze, kde máte dobré zkušenosti s bankéři (jsou schopní zařídit i věci mimo standard). Chtěl bych si převést normální účet na exkluzivní účet a místo debetek bych k tomu chtěl kreditku pro sebe a pro maželku. Z RB poboček z okresu mám špatné zkušenosti i se základními operacemi a známý, který řidil pobočku na Bořislavce, už u nich nepracuje.
Martinski
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka