Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod retron 28. 5. 2024 11:46

já bych to nedělal, mám stejnou kombinaci a vedení za 0
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 28. 5. 2024 12:07

Stále 1. aktivace SB jen na pobočce, pro starší nemobilní klienty neřešitelná záležitost. Chtěl jsem mamince nastavit nový SÚ. Jestli jsem jeho založerní správně pochopil nejde založit přes IB jen přes SB. :-(
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod PULPANM 28. 5. 2024 13:47

retron píše:já bych to nedělal, mám stejnou kombinaci a vedení za 0

Já mám tedy vedení také zdarma, za KK deluxe ale platím 99/měs, ale na vratkách vydělám víc
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 28. 5. 2024 17:25

Aktualizoval jsem muj prehled sporaku, ale nenasel jsem na strankach RB sazby platne od 1.6. pro ucty TOP a HIT+.

Mne prisel jen email o zmene sazby od 1.6. u mych RB sporaku Extra a HIT, na strankach jsem nic nenasel.

Predpokladam, ze se obdobne zmeni sazby i u tech uctu TOP a HIT+, ktere ale ja nemam, tak mi email neprisel a nevim na jakou sazbu (asi?) se zmeni.

Pokud nekdo vi, prosim o zverejneni, diky.

viewtopic.php?p=13729993#p13729993
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 28. 5. 2024 19:18

Zde jsou úrokové sazby starých SÚ, které budou platit od 1.6.2024:
Přílohy
RB-bonusove uroky 2024-06-01.gif
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 28. 5. 2024 19:53

Jsem ted z appky zjistil, ze mi zmenili tarif BU z Premioveho uctu na Exkluzivni ucet. Bude to mit vliv na mesicni poplatek za kreditku RB DeLuxe, ktery jsem diky Premiovemu uctu nemusel dosud hradit?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Zedna1 28. 5. 2024 19:58

@Milos
Dik, doplneno do meho prehledu.
Kde ses k tomuto prehledu dostal?
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 28. 5. 2024 20:18

@Zedna1: Přišel mi dnes e-mail ohledně změny sazby na SÚ HIT PLUS od 1.6. a v něm byl odkaz na dokument s pravidly https://www.rb.cz/attachments/pi/sporen ... _oznam.pdf a v něm byl ten přehled všech sazeb.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 28. 5. 2024 20:40

@Milos
Dik, v tech mych (vcerejsich) emailech k mym uctum Extra a Hit byl tento odkaz take, ale prehledl jsem ho.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bufalobil1 29. 5. 2024 11:20

Tak jsem udělal debordelizaci po (ING a Equa) a zrušil dnes všechny spořáky HIT TOP EXTRA (celkem jsem jich měl 8) stejně už mají všechny stejný základní úrok a nechal pouze jeden, který jsem převedl na bonusový. Zrušil jsem i Chytrý účet a ten Equa převedl na Exkluzivní. Musel jsem na pobočku protože mi některé účty nešly zrušit online, tak snad bude vše OK.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 29. 5. 2024 13:31

Debordelizaci bych také potřeboval udělat
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 30. 5. 2024 07:15

Zdravím, mám dotaz k Exkluzivnímu účtu. Lze mít 2x Mastercard zlatou kartu na sebe, nebo je nutné, aby to bylo na disponenta k mému účtu? Pokud nelze, tak jde kombinovat zlatou Mastercard a Visa? Nejsem si teď jistý jestli má zlatá Visa taky salonky.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod curvecardik3 30. 5. 2024 07:27

Mě na pobočce řekli, že můžu mít 1x Gold Visa, 1x Gold MC.Salónky jsou popsány zde https://www.rb.cz/osobni/ucty/sluzby-k- ... lata-karta. Další na disponenta za 149 Kč/měsíc.

Jinak lze mít ještě Kreditní kartu RB Premium https://www.rb.cz/osobni/ucty/sluzby-k- ... ni-salonky
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 30. 5. 2024 08:04

Takže vstupy jsou zdá se stejné pro M i V debet, díky moc. Tzn. předpokládám, že mi nic nebrání si zažádat o další zlato ve formě Visa.

Doporučujete předtím zrušit standardní debetku co jsem měl k BÚ, který byl převeden na Exkluziv, aby mi to neúčtovali pak nad rámec?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 30. 5. 2024 08:31

V ceně jsou dvě zlaté a jedna standardní debetka. Nicméně jestli chceš o druhou zlatou kartu zažádat přes IB/SB, tak tu standardní debetku musíš zrušit, viz. viewtopic.php?p=13718242#p13718242
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka