Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 6. 2024 11:55

Mě zase na pobočce říkala pracovnice ať kartu objednám až bude účet změněn, abych mi za kartu nebyl účtován poplatek. Vzhledem k tomu, že ty výhody budu potřebovat až v září tak mi to nevadí.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod jenda_s 11. 6. 2024 12:01

já sice na pobočce dostal informaci, že i když budu mít změněn tarif na účtu od 1.6. tak že si můžu karty objednat už v květnu, když jsem to na pobočce měnil, ale aktivovat až v červnu po změně, aby nebyl poplatek. Ale raději jsem je i objednal až 1.6. poté, co jsem v IB viděl již tarif Exkluzivní účet...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pan Y. 11. 6. 2024 13:35

Dnes jsem také na pobočce s žádostí o okamžitou změnu tarifu na BÚ neuspěl. Tak jsem založil nový Exkluzivní účet. Původní Chytrý účet přes IB ruším, výpovědní lhůta 14 dní.
Naposledy upravil pan Y. dne 11. 6. 2024 13:39, celkově upraveno 1
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 6. 2024 13:38

Nový exkluzivní účet jako tedy nová osoba, když nejde přejít z jiného aktuálního účtu?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod pan Y. 11. 6. 2024 13:40

Ne, další BÚ stejného zákazníka/osoby.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 11. 6. 2024 13:59

@PULPANM: Však už se zde psalo, že jeden člověk může mít v RB více běžných účtů.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 6. 2024 14:00

To je fakt...
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 13. 6. 2024 14:59

Chtěl bych se zeptat na názor, založil jsem v promo akci Chytrý účet, kdy po dobu 1/2 roku pobírám 500,- za platby kartou. Kdybych tento účet převedl na Exkluzivní mohu o ten bonus přijít nebo jim to bude jedno?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod ddaveid 13. 6. 2024 15:07

Já tu poslední 500 k exkluzivnímu účtu dostal.

Pro kontext. V druhé půlce května jsem se nechal převést na exkluzivní účet, včera mi vyplatili v pořadí poslední 500ku.
ddaveid
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 13. 6. 2024 19:21

@dr._lukas: Ta akce s odměnou 6x500Kč se vztahuje ke všem typům účtů, dle mého názoru by tedy změna Chytrého účtu na Exkluzivní účet neměla ničemu vadit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 14. 6. 2024 10:29

retron píše:uz podruhý doporučuji setrvat, na eKonto Komplet zvlášť vedené zdarma se zpět již nedostaneš, jelikož je to ukončený produkt. Je divné že máš KK Deluxe zpoplatněnou, já mám obojí vedené zdarma a aktuálně není nic čím by mě nalákali a jestli máš ČSOB Premium a tím pořešené salonky a pojištění tak tuplem ne. KK Deluxe má kromě cashbacku výhody např. v autopojištění. Spíš bych je trochu popotáhnul z jakého důvodu ti to zpoplatnili a zkusil z nich vyrazit vedení bez poplatku i na KK Deluxe.

No zvažoval jsem zvažoval a asi nakonec využiju tuto akci, žádné velké nevýhody jsem nenašel, naopak využiju vstup do LK a cestovní pojištění pro 5. osobou, která se do pojištění u ČSOB již nevejde + možná RB směnárnu.
Po asi 15ti nebo kolika letech se rozloučím s Ekonto komplet. Nicmén kartu Deluxe si stále nechám, to 1% vratek je gut
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod A0.. 14. 6. 2024 12:48

Chci se zeptat, funguje vám IB nebo mobilní bankovnictví?
Píše mně to: Na aplikaci právě pracujeme, je nám líto, ale z technických důvodů není možné přihlašování do internetového a mobilního bankovnictví...
A0..
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marecek29 14. 6. 2024 12:58

Mobilní funguje.
marecek29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lafayette16 14. 6. 2024 13:00

Nefunguje.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 14. 6. 2024 13:12

Výpadek byl krátký, takové holt bývají různě nejen u bank. Dokud nějaký netrvá aspoň půl hodiny či hodinu, nemá cenu to fakt někde psát, sám se tímto řídím :) (už to dávno funguje).
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka