Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 3. 7. 2024 19:18

Díky. Na ten první dotaz si odpovím sám a zřejmě bohužel negativně. Dle mobilní aplikace lze mít bonus pouze na 1 SÚ.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod saturn77 3. 7. 2024 19:29

mám Chytrý účet a Equa účet
mám založený už 1x Bonusový spořicí účet k Chytrému účtu

nikde se mi ale nenabízí možnost, jak si založit ten druhý Bonusový spořicí účet - k tomu Equa účtu

opravdu jde mít 2 Bonusové spořicí účty ? má někdo z vás opravdu 2 Bonusové spořicí účty ?
saturn77
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 3. 7. 2024 20:48

K běžnému účtu Equa nejde zřídit Bonusový SÚ, ani nejde přeměnit spořicí účet Equa Max na Bonusový SÚ.

Osobně mám tři běžné účty (Chytrý, Ekonto Komplet, Equa) a dva Bonusové SÚ. Dále mám možnost mít ještě další dva Bonusové SÚ přeměnou SÚ Top a SÚ Hit Plus :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DejvN 3. 7. 2024 21:25

Na reklamy v samotném IB na další produkty a na emailové spamy i vícekrát týdně už jsem si zvykl, ale asi tak 3x do měsíce mám z RB zmeškaný hovor. Většinou dle Google z oddělení telemarketingu.
Také máte podobné zkušenosti? Asi to bude první banka u které budu muset zakázat telemarketingové kontaktování. I když reklam v samotném IB se asi nezbavím.
DejvN
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 3. 7. 2024 21:46

Mě volají tak jednou za čtvrt až půl roku, obvykle s nabídkou nějaké půjčky, kterou vždy odmítnu.
Neklikáš na nějaké ty reklamní nabídky v appce či emailu? Pokud ano, tak oni na základě toho následně volají.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 3. 7. 2024 22:24

Tak potvrzuji, co bylo uvedeno výše. Právě jsem si převedl SÚ Hit na ten bonusový a mám dva. Otázka je jestli se budou oba úročit. Aplikace mi totiž psala, že se úročí bonusově pouze 1 bonusový spořící účet.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 4. 7. 2024 06:40

Nešiř paniku. V sekci, kde se dá založit spořicí účet je jasně napsané, že k jednomu BÚ mohou být 2 spořáky a pouze jeden z nich může mít bonusovou sazbu. A volí se tam ke kterému BÚ ten spořák patří. Já jsem dva starší bonusové přehodil na těch 5% a ještě mě to pustilo založit třetí pro ex Equa běžný účet v eurech.

Taky tu několikrát padlo, že 3 platby pro splnění podmínek stačí jednou kteroukoliv kartou, není nutné to řešit za každý BÚ zvlášť.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod panPeněženka 4. 7. 2024 06:54

Nevíte, s jakým spožděním se v aplikaci u spořáku ukáže, že ty 3 platby jsou splněny? Dnes mám od začátku července již 3 platby kartou zaúčtované, ale u spořáku vidím stále 0 ze 3.
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 4. 7. 2024 09:22

@Milos---no já mám ekonto komplet + aktivní účet + 2 x sú a na obou mám bonusovou sazbu aktuálně 5%
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 4. 7. 2024 09:58

Prosím o radu místní osazenstvo.

Potřebuji mít poměrně narychlo v RB prostor pro vysokou částku (prodej chaty 2,2M), která by tam ležela cca měsíc. RB teď má garanci do 31.7. 5%., tak jsem se rozhodl to dát sem i mimo jiné, že zde používám aktivně KK.

Ale řeším, jak to udělat. Momentálně u nich mám.
1x Chytrý účet, k tomu TOP, HIT PLUS
1x Equa účet , k tomu HIT PLUS

Moje ideální představa by byla 5x Chytrý účet a ke každému Bonusový spořicí účet. Ale jak toho docílit? V IB se mi možnost založit další Chytrý účet nenabízí. Pouze mohu Equa převést na druhý Chytrý.

Případně druhá možnost 2x Exkluziv. Mohu podle IB změnit oba dva. Pročítal jsem to tady a někdo píše, že se mu to podařilo a někdo zase že ne.

Případně třetí možnost 1x Exkluziv založit jako nanovo a k tomu 2x Chytrý.

Těch možností je asi vícero jak to udělat, ale dokázal by někdo poradit, jak postupovat, abych se dostal na výše uvedenou částku s těmi 5%?

Jinou banku mi prosím neraďte - buď už tam peníze mám a nebo se mi nechce další zakládat.

Děkuji moc
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 4. 7. 2024 12:44

A proc chces proboha zakladat 5 uctu, kdyz uz 2 mas!!!???
Fakt nechapu...

Ja bych jen zalozil Exclusive ucet a mas pokryto. Nebo na nej zmenil jeden z tech stavajicich uctu a zbytek penez co mi tyto dva ucty nepokryji (200tis) bych dal na ten hit co uz mas.
Kdyz to resis jen na 3 tydny tak tech par korun rozdilu na urocich ti snad neublizi...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod plugin 4. 7. 2024 16:53

Přidávám se k otázce panapenzenky ;) tak me to zajima
plugin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lafayette16 4. 7. 2024 17:00

Já mám platby stále jako nezaúčtované a předpokládal jsem, že po zaúčtování se objeví počet a že podmínka je splněna.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod plugin 4. 7. 2024 17:28

Mám 2 zaúčtované, ale u spořáku nic. Platím kreditkou.
plugin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod meme1255 4. 7. 2024 20:31

Ono je to nějaké celé rozbité, vždycky se mi úroky připsaly 4. (ty bonusové), teď zatím nic. Uvidíme zítra.
meme1255
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka