Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod bufalobil1 26. 8. 2024 07:08

Také jsem zkusil v sobotu požádat o minutovou půjčku 1,2 mega ale napsalo mi to že žádost vyhodnovují do 2. pracovního dne. Takže těch minut budu čekat o něco víc :)
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hannys85 26. 8. 2024 08:16

Já si půjčil 800 tisíc, poslal poslední tři výpisy a defakto obratem schválili a poslali peníze.Úroková sazba hrozivých 10,4%! Doufám,že s vrácením úroků nebude problém, protože by mě to jinak sakra vyšlo draho. Jinak musím pochválit RB narozdíl od Airbanky za jejich risk oddělení (ve vláknu Airbank popisuji, jak okradli moji mamku). Peníze jsem si chtěl rozposlaz do partners banky, mbanky a monety (v RB nemám splněny ještě 3 platby kartou). Hned první okamžitá platba na 100t do partners neprošla s tím, že se odešle standardně, zrušil jsem ji tedy a chtěl poslat jen 20t, opět neprošlo. Pak jsem zkoušel ještě své účty u monety a mbanky a opět nic. A to už mi volali z risk oddělení a ptali se mě jestli platby provádím já, že zaznamenávají plno útoků, tak raději volají. Tak jsem jim jen potvrdil, že jsem právě načerpané peníze z půjčky chtěl rozposlat do jiných bank na své účty a oni mi to odblokovali. Kéž by nějaký dobrák zavolal tenkrát i mamce z Airbanky :-(
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bufalobil1 26. 8. 2024 11:51

Tak mi schválili mailem těch 1,2 mega úrok 7,9 % RPSN 8,2% jaktože to má každý jinak?

-- 26. 8. 2024 13:25 --

Tak už mám na účtě . V sobotu zažádáno v pondělí 1,2 na účtu. Hmm fofr. Když nepočítám kreditky tak moje první půjčka v životě. :) Zvláštní pocit, tak doufám že na tom neprodělám kalhoty.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 26. 8. 2024 12:48

Tak pak nějak poreferujte...kam s tím obnosem zamíříte?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 26. 8. 2024 12:59

@bufalobil1: Figuruje někde na smlouvě, že je to "Minutová půjčka"?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bufalobil1 26. 8. 2024 13:06

Nefiguruje. Jen jsem viděl v aplikaci. Dokončete žádost o Minutovou půjčku. Tak jsem ještě pro jistotu volal na infolinku a slečna mě ubezpečila, že se na tuto mojí schválenou půjčku vztahuji podmínky o vrácení uroků a předčasném splácení. Evidentně jsem nebyl první kdo tam volal podle toho jak reagovala :)
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 26. 8. 2024 13:11

A ohledně toho přečasného splacení se odkazují na tento dokument https://www.rb.cz/attachments/PI/pujcky ... laceni.pdf nebo někde ve smlouvě jasně uvádějí, že předčasné splacení je u této konkrétní půjčky zdarma bez poplatku 1% (0,5%)?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bufalobil1 26. 8. 2024 13:16

PULPANM píše:Tak pak nějak poreferujte...kam s tím obnosem zamíříte?

900 000 tis jsem poslal do VÚB mám tam ted 4,8%
250 000 nechám válet na Erste tam mám sice prd asi jen 3% abych plnil podmínky a dal jim vydělat :D
50 tis jsem nechal na běžném účtu z kterého se bude strhávat abych se o to nemusel starat, splátku mám necelých 25tis tak na dva měsíce stačí a pak stejně začnu řešit předčasné splacení .

-- 26. 8. 2024 14:21 --

Milos píše:A ohledně toho přečasného splacení se odkazují na tento dokument https://www.rb.cz/attachments/PI/pujcky ... laceni.pdf nebo někde ve smlouvě jasně uvádějí, že předčasné splacení je u této konkrétní půjčky zdarma bez poplatku 1% (0,5%)?

Jako ptal jsem se jestli je s předčasným splacením do 3 měsíců spojený je ještě nějaký poplatek a trvdila , že ne.

-- 26. 8. 2024 14:36 --

Ve smlouvě o půjčce je pouze uvedeno že můžeš předčasně splatit a to je uvedeno i v předsmluvních i nformacích. Žádné další info ani odkaz na tento dokument uveden není.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod meme1255 26. 8. 2024 15:06

Bufalobil: Proč si to v RB nedáte na spořící účet a nenastavíte inteligetní spoření? Samo si to pak peníze na splátku převede.
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 26. 8. 2024 18:09

O této možnosti jsem nevěděl. Ani nevím jak je to spolehlivé. Ale díky za info,
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hannys85 26. 8. 2024 18:34

Přišel Vám taky teď email, že děkují za projevený zájem o Pojištění schopnosti splácet spotřebitelský úvěr pro případ výpadku příjmů při nečekaných životních událostech i přesto, že jste pojištění nechtěli?? Co to je zase za k.rvárnu z jejich strany?
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 26. 8. 2024 19:12

Mohl by nekdo popsat posloupnost kroku po otevreni APP, jak se dostat na kod k doporuceni noveho klienta? Nemam RB, nejsem schopen znamemu poradit, nasel jsem dve cesty, ani jedna mu nefunguje. Dik.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stileth 26. 8. 2024 19:21

V patek jsem pozadal o 1,2M a dnes email se schvalenim bez dokladani cehokoliv.
Zadal jsem o delku 120 mesicu, dostal jsem 96 a urok 9,4%.
Jak probiha splaceni? Strhnou si to z uctu k nejakemu datu?
Stileth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 26. 8. 2024 19:22

@MirekM.: Ve spodní liště kliknout na Nabídky -> Účty a spoření -> Odměna za doporučení -> Chci Vás doporučit -> Poslat odkaz

@Stileth: Ano, strhávají si to sami.
Naposledy upravil Milos dne 26. 8. 2024 19:26, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lenka_2 26. 8. 2024 19:23

hannys85 píše:Přišel Vám taky teď email, že děkují za projevený zájem o Pojištění schopnosti splácet spotřebitelský úvěr pro případ výpadku příjmů při nečekaných životních událostech i přesto, že jste pojištění nechtěli?? Co to je zase za k.rvárnu z jejich strany?

Jo, taky.
V nejbližší době Vás budeme telefonicky kontaktovat ohledně sjednání a dokončení nastavení pojištění.

Telešmejdi. Jestli se opováží, tak si něco vyslechnou.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka