Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Dvorik 26. 8. 2024 20:50

Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 26. 8. 2024 21:31

Před tím stačily tři platby kartou měsíčně pro získání odměny, teď už jich musí být deset. RB přitvrzuje pravidla :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod eetk 27. 8. 2024 02:51

Stejně vyloučili z podminek ty, kteří už takovou akci v minulosti využili. :-(

Jste naším novým klientem, pro kterého jsme v období 6 měsíců před sjednáním účtu nevedli jiný osobní běžný účet a nevyužil jste již reklamní akce „6× 500 Kč na běžný účet“ v období 2. 1. 2023 – 31. 3. 2024
eetk
osobne

Odeslat příspěvekod Zdeňour 27. 8. 2024 07:17

Zkusil jsem zažádat přes manželku o minutovou půjčku a vyskocil ji hruzostrasny úrok 12,1 s RPSN.Takze to má každý skutečně jinak.Jen by mě zajímalo proč v té smlouvě není zmínka o minutové půjčce tak taky doufám že nebudou dělat obstrukce při vrácení po třetí splatce.Jen tedy doufám že nedají nějaký poplatek co mají v dokumentu při předčasném splacení kde je 0,5% při úvěru kratším než jeden rok.tak uvidime
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rad68 27. 8. 2024 07:50

V září budu lifrovat peníze na jejich spořák (4,5 %). Zatim ho nemám, ale mám 2 BÚ a SÚ (chytrý a exEqua). Záleží na tom, jestli převedu na ten bonusovej některej ze stávajících, nebo založím úplně novej (takže budu mít 3 SÚ ke 2 BÚ). Říkám si, že nějakej ten starší se v budoucnu třeba může hodit, pokud by na něm úroky nesnížili a jinde jo, ale zase mám strach, jestli mi třeba nenaskočí nějakej "poplatek za víc SÚ" (ne že bych tam nějakej viděl, ale zrovna u RB se v těch všech podmínkách a cenících dost ztrácím).
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 27. 8. 2024 08:08

Klidně si založ další SÚ. K jednomu BÚ můžeš mít dva SÚ a jsou zdarma.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 27. 8. 2024 08:16

Dvorik píše:Nova akce na 3000 Kc:
https://www.rb.cz/osobni/ucty/bezne-ucty/chytry-ucet

To už zní docela zajímavě. Nevíš jestli je možné mít jakýkoliv z těch 3 účtů (tedy třeba i ten exkluzivní účet) nebo to musí být jen chytrý účet?
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 27. 8. 2024 08:32

Akce se vztahuje na založení libovolného BÚ, stačí si přečíst podmínky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod VVlasy 27. 8. 2024 09:25

Tak jsem to taky odbouchnul v appce. Z podmínek mi vychází nejjistější den před 3. Splátkou předčasně splatit v plné výši.
VVlasy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zdeňour 27. 8. 2024 09:53

@VVlasy: a splnis tím podmínky na vrácení úroků za 3 měsíce když dáš splacení den před třetí splátkou?
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 27. 8. 2024 10:21

Milos píše:Klidně si založ další SÚ. K jednomu BÚ můžeš mít dva SÚ a jsou zdarma.

Jeste nez jsem soucasny SU prevedl na bonusovy, tak jsem zkousel zalozit druhy SU a neslo to, dovolilo mi to mit jen jeden SU. Mam Exkluzivni ucet jako BU.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod DrholecR 27. 8. 2024 12:56

Zdeňour píše:@VVlasy: a splnis tím podmínky na vrácení úroků za 3 měsíce když dáš splacení den před třetí splátkou?

"Odměnu Vám poskytneme i v případě, že v Posuzovaném období Minutovou půjčku zcela nebo i částečně předčasně
splatíte, provedete její refinancování nebo navýšení"

"V případě, že v Posuzovaném období provedete předčasné splacení Minutové půjčky, vyplatíme Vám Odměnu do konce
měsíce následujícího po úplném splacení Minutové půjčky V tomto případě je výše Odměny ve výši úroků, zaplacených
do úplného splacení Minutové půjčky."
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeňour 27. 8. 2024 13:11

@DrholecR:tak v tomto případě je asi ideální splatit den před třetí splatkou.Nekdo tu ale psal že mu peníze za splatku strhli i den před splatnosti.ale to spíše když Datum vychází na víkend.tak uvidíme zda nám nenapaří nějaký poplatek.
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trinchin 27. 8. 2024 14:20

Minutova pujcka byla fakt za par minut, 1,2 mio pristalo na uctu do 10 minut od doby nez jsem se tim zacal zabyvat, vyklikat pak udaju a uploadovat 3 vypisy. Penizky uz se uroci v mbank+RB sporicim. Od zari to asi pujde z mBank do CSOB na 4,5.
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jenda_s 27. 8. 2024 14:30

sice to patří asi do jiného vlákna, ale čsob bude tuším září jen za 4,25
jenda_s
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka