Dokud kartu neaktivuješ, tak její číslo nezjistíš. Můžeš si ji ale přidat do Google/Apple peněženky a ihned ji používat, aniž bys musel čekat na doručení plastové karty.
Výběry kreditkami RB nespadají do bezúročného období.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Milos píše:Pro provedení platby 25 tisíc nepotřebuješ na BÚ udržovat pásmo 30 tisíc. Klidně si spodní i horní částku nastav třeba jen na 100Kč. Když se pak bude mět realizovat platba 25 tisíc, tak se ze SÚ na BÚ automaticky převede 25tisíc, platba se provede a na BÚ zůstane 100Kč. Funguje to spolehlivě
Milos píše:Aktivací karty potvrdíš, že jsi kartu v pořádku obdržel. Pokud ji tedy aktivuješ, aniž bys ji fyzicky měl a ona se cestou někde ztratí nebo ji někdo ukradne a použije, tak může vzniknout problém.
tulum píše:Milos píše:Pro provedení platby 25 tisíc nepotřebuješ na BÚ udržovat pásmo 30 tisíc. Klidně si spodní i horní částku nastav třeba jen na 100Kč. Když se pak bude mět realizovat platba 25 tisíc, tak se ze SÚ na BÚ automaticky převede 25tisíc, platba se provede a na BÚ zůstane 100Kč. Funguje to spolehlivě
To řešíte prosím kvůli pravidelné měsíční splátce minutové půjčky ze spořáku? Respektive, zde to i k tomuto účelu použít?
jir.vesely píše:tulum píše:Milos píše:Pro provedení platby 25 tisíc nepotřebuješ na BÚ udržovat pásmo 30 tisíc. Klidně si spodní i horní částku nastav třeba jen na 100Kč. Když se pak bude mět realizovat platba 25 tisíc, tak se ze SÚ na BÚ automaticky převede 25tisíc, platba se provede a na BÚ zůstane 100Kč. Funguje to spolehlivě
To řešíte prosím kvůli pravidelné měsíční splátce minutové půjčky ze spořáku? Respektive, zde to i k tomuto účelu použít?
No tak v tom případě beru zpátky a jdu používat!Ne kvůli splátkám půjčky, ale kreditkám. Nevyhovuje mi na to myslet (mít to v to-do) a dělat to růčo. Dokud jsem využíval jiné spořáky (Trinity, Moneta), tak to nebyl problém, ale tyhle neplatební, to je vopruz. Super, že u RB tím pádem není. Můžu se vrátit k tomu, že si všechny platby nastavím naráz v momentě, kdy mám všechny výpisy a je to.
tulum píše:Nezkoušel někdo si o minutovou půjčku zažádat dokonce dvakrát v rychlém sledu?
Mně se stále nabízí (nová) žádost i přesto, že již jednu aktuálně čerpám.
lungaj píše:tulum píše:Nezkoušel někdo si o minutovou půjčku zažádat dokonce dvakrát v rychlém sledu?
Mně se stále nabízí (nová) žádost i přesto, že již jednu aktuálně čerpám.
Zajímavá otázka, také tuto (před)nabídku nadále vidím. Pravidla reklamní akce podle mne nezakazují její dvojí využití. Čili asi to chce vyzkoušet, jestli někomu projde schválení druhé minutové půjčky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků