Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 13. 11. 2024 15:45

To pojištění prodloužené záruky je součástí více typů KK (viz. https://www.rb.cz/attachments/pi/karty/ ... hod-kk.pdf), některé typy KK už ale nově nelze zřídit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 13. 11. 2024 16:11

Poslušně hlásím, že odměna za založení účtu právě dorazila.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 13. 11. 2024 16:16

I mně.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod curvecardik3 14. 11. 2024 17:06

Ptal jsem se emailem na splacení Minutové půjčky, aby mi byly vráceny všechny splátky a odpověděli mi toto:

Chtěla bych Vás informovat, že o předčasné splacení je třeba si požádat po provedení 3. splátky, která bude řádně splacena. Tedy ve stejném termínu jako první a druhá splátka.

Po zažádání o předčasné splacení Vám přijdou na e-mail do 5ti pracovních dní další instrukce.

Zažádat si tedy v tomto případě je třeba po uskutečnění 3. splátky úvěru.

O předčasné splacení se žádá v internetovém bankovnictví přes sekci Úvěry, kliknete na svůj úvěr a vlevo zvolíte možnost Mimořádná splátka a v konkrétní žádosti kliknete na možnost Předčasné splacení.

To je tedy úplně jinak, než tu bylo řečeno, že se má žádat po druhé splátce a úplné splácení proběhne se třetí splátkou.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 14. 11. 2024 17:37

Uz ma nekdo predcasne splaceno?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Zdeňour 14. 11. 2024 18:01

curvecardik3:každý bankéř říká něco jiného.Ale ti co už žádali o předčasném splacení po druhé splátce tak potvrzují že jim termín předčasného splacení byl dán den před třetí splátkou.Dokonce tady i někdo dával email s instrukcemi co dostal od raiffeisen.tak tedy nevím.Ja mám po druhé splatce a třetí splátku mám 25.11.a už taky chci zažádat o splacení.nekdo tu i psal že to jde přes infolinku a ti co to dělali přes internetové bankovnictví tak jim termín byl dán taky před řádnou splatkou.tak já Teda nevím jak nejefektivněji zažádat aby byli vráceny úroky.kazdopadne budu v nejbližších dnech zadat takže dám vědět jak jsem dopadl.
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wetherek 14. 11. 2024 18:53

Kolega z práce, jak už jsem psal v nějakém dřívějším příspěvku, žádal prostřednictvím informační linky, kdy volal přímo z SB, já to taky zkusil, ale na infolince mi řekli, že to jde udělat přes IB a že kdyby to zadala ona tak stejně výsledek bude stejný, že to zpracuje příslušné oddělení. Já požádal o předčasné splacení včera prostřednictvím IB, dnes mi přišlo že termín plného splacení mám 22.11., tj. den před třetí splátkou.
wetherek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 14. 11. 2024 19:20

V tom bude asi nejaky figl, kdyz je treba uhradit tri radne splatky. Takto uhradite jen dve radne a jednu mimoradnou.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod pulmann 14. 11. 2024 21:33

Byl jsem na pobočce RB , abych si dojednal předčasné splacení. Pracovnice řekla, že se to dělá v internetovém bankovnictví, né na mobilu. Chtěla mi to hned udělat, ale musel bych se u nich přihlásit do IB . Neznal jsem z hlavy přihlašovací údaje, a ani jsem tam neměl na BU tu dlužnou částku. Takže mi to ukázala nanečisto.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarKom 14. 11. 2024 21:52

Chtěl jsem si u RB založit účet, v průběhu online založení to spadlo, že je nutno dokončit proces na pobočce. Tam řediteli nějakou chvíli trvalo než mi načetl OP a dokončení mu házelo nějakou chybu. Vzal si mé telefonní číslo, ozval se do půl hodiny, prý neví a ani nemůže říct proč, ale z interních důvodů zamítnuto. Kdybych se jmenoval Patrik Ch. tak neřeknu, ale já fakt netuším za co jsem na black listu.
MarKom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brabisson 14. 11. 2024 22:07

Já jsem v pondělí klikl v IB na žádost o předčasné splacení. V úterý hovor s pracovnicí, potvrzení požadavku a bylo mi řečeno, že peníze mají být na účtu nejpozději den před třetí splátkou (tvrdila, že pokud tam budou dříve, systém si je dříve strhne - ale to se mi zdá divné). Včera mi přišlo mailem vyčíslení a tam splatnost 22.11 včetně třetí várky úroků. (3. splátka je 23.11.) Takže bych se asi nebál kdykoliv po druhé splátce v IB požádat o předčasné splacení.
brabisson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 11. 2024 00:40

No uvidime, jestli vam uroky vrati.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod hannys85 15. 11. 2024 06:48

Budete si po splacení půjčky žádat hned o další, tak abyste stihli akci znovu využít?V pravidlech jsem nenašel omezení, že úroky vrátí jen jednou.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bufalobil1 15. 11. 2024 07:43

Tak evidentně ty pravidla upravili.
Platnost Akce Akci můžete využít od 15. 8. 2024 do 30. 11. 2024. Pokud bychom se rozhodli dostupnost Akce změnit nebo ukončit, informujeme Vás přes náš web www.rb.cz. Účinnost změny nebo ukončení nastává ke dni zveřejnění informace, není-li v oznámení určeno datum pozdější. Znění těchto pravidel nabývá účinnosti dne 23. 10. 2024 a v plném rozsahu nahrazují pravidla účinná ode dne 15. 8. 2024.

V těch původních pravidlech nebylo třeba řešit třetí splátku.

Nemáte někdo uložené ty pravidla platné od 15.8. do 23.10. ??
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lenka_2 15. 11. 2024 07:46

brabisson píše:splatnost 22.11 včetně třetí várky úroků. (3. splátka je 23.11.)

Tak to je právě špatně - podle podmínek akce můžeš předčasně splatit až po třetí řádné splátce, ne den před.
Lenka_2
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka