Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod retron 23. 4. 2025 12:09

V reakci na všeobecné snižování úrokových sazeb na spořicích účtech upravujeme od 1. 5. 2025 úrokovou sazbu na Vašem spořicím účtu TOP.
Od 1. 5. 2025 můžete své peníze zhodnocovat sazbou až 1,5 % ročně do výše zůstatku 2,5 mil. Kč. Kromě sazby se pro Vás nic nemění.

přišlo dnes ráno mailem, o bonusovém účtu zatím nic
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Alpha8520 23. 4. 2025 12:15

Bonusový má garanci do 31.5, předpokládám, že nová sazba bude oznámena až tak za měsíc
Alpha8520
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bnone 23. 4. 2025 12:16

TOP - Od 1. 5. 2025 můžete své peníze zhodnocovat sazbou až 1,5 % ročně do výše zůstatku 2,5 mil. Kč.
2,2->1,5%
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 23. 4. 2025 13:10

Je to pozůstatek z dob přebrání ING, už za těch 2,2% by tam svéprávný člověk nespořil.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 29. 4. 2025 17:23

technikus píše:Může to zkusit reklamovat, ale asi víme, jak to dopadne.

Reklamace byla castecne uspesna, pribuzna dostala 1000 Kc (500 za brezen a 500 za duben) a vzkazali dopredu, ze na odmenu za dalsi mesice uz narok nema. Mozna kdyby s reklamaci jeste 4 mesice pockala, dostala by bonus za 6 mesicu.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 30. 4. 2025 10:12

https://www.rb.cz/ zobrazuje jen hlášku "page_not_found". SB funguje. IB mi jde jen proklikem z Googlu, ale když zadám tu adresu https://online.rb.cz/web/ do prohlížeče, tak mi to taky nejde "Unprocessable Entity The server understands the media type of the request entity, but was unable to process the contained instructions."

...

Teď už web hlásí "Omlouváme se, ale náš web je dočasně nedostupný. Je nám líto, právě probíhá plánovaná odstávka systémů banky. Z toho důvodu jsou naše webové stránky, internetové i mobilní bankovnictví a další služby dočasně nedostupné. Předpokládaný návrat k normálu je 30.04.2025, od 10:30 ."

Tak nevím, jak moc je to plánovaná odstávka...
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 1. 5. 2025 12:27

Prováděl jsem dnes několik plateb pomocí Google Pay z webu prodejce/poskytovatele (částky 120 až 150 Kč a u žádné nepřišlo do mobilní aplikace ověření pro provedení platby, ale rovnou se platby provedly.
Je to moc nízká částka a tak to prochází bez ověření, nebo lze nějaká výše nastavit někde v bankovnictví?
Z důvodu bezpečnosti vím o možnosti zapnout/vypnout platby na internetu.
Jestli se nepletu, minulý měsíc se mi ověření na platbu G-Pay zobrazilo.

U takové Partners Banky mi dnes přišlo k potvrzení - schválení/zamítnutí platby s částkou 55 Kč.
Tak babo raď.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peta809 1. 5. 2025 13:27

Dneska mi v appce přistála takhle nabídka: https://www.rb.cz/attachments/pi/pravid ... 00Kc-2.pdf B)
peta809
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 1. 5. 2025 13:47

@technikus: Každá banka a každá platební brána (každý prodejce) to má nastavené trochu jinak, uživatelsky to v IB/SB nijak nastavit nejde. Všechny ty dnešní platby RB kartou a Partners kartou jsi prováděl u stejného prodejce?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 1. 5. 2025 14:02

Ne.
Z RB několik plateb Vodafone, platby 120 Kč+, dále 1x TV Poplatek 150 Kč - nezobrazilo se ověření.
Z Partners jsem prováděl ČRo poplatek 55 Kč - chtělo to ověření.

Každopádně mám povolené platby na internetu jen pro danou chvíli a pak je zase deaktivuji, tak asi eventuálně nic nehrozí.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 1. 5. 2025 15:16

Pokud banka vydá kartu se zapnutým 3DSecure a tuto ochranu nevyužije, pak to v případě zneužití půjde k její tíži. Tak to určitě mají spočítané, co se jim vyplatí a co ne. Třeba s kartou mBank jsem potvrzoval i drobnosti typu 1 Kč na darujme.cz.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod peta809 1. 5. 2025 23:15

peta809 píše:Dneska mi v appce přistála takhle nabídka: https://www.rb.cz/attachments/pi/pravid ... 00Kc-2.pdf B)

Ještě někdo jste tuhle nabídku až do odvolání, dostal?

Obrázek

Vím o čtyřech lidech z okolí co mají RB, ale nabídku neobdrželi.
peta809
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 5. 2025 07:45

Neobdrzel jsem, ale ucet "pouzivam", plneni podminek kvuli 2 exkluz. uctum(preliti 2x50000Kc) + 4% sporaky(3x platba kartou), takze nepredpokladam, ze mne budou nejak motivovat.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 2. 5. 2025 08:43

Tak tak, spíš to bude akce pro nějaké neaktivní zákazníky a tak o tom, jak jejich aktivitu probudit.
Nebo v jaké míře @peta809 RB účet používáš?
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peta809 2. 5. 2025 09:08

Pravidelně spořím a kvůli bonusu na 4% dělám 3 platby kartou.
peta809
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka