Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 10. 10. 2016 07:00

slavo: Nevím, jak přesně u této karty, ale u kreditek a studentských kont byla změna PIN v bankomatu RB zdarma. V ceníku ta položka (myslím) nebyla, takže by mohla být zdarma i v jiných bankomatech, ale já pro jistotu použil bankomat RB.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Markas1988 10. 10. 2016 08:06

Součet příchozích plateb na účtu je aspoň 15 000 Kč měsíčně
Měsíčně uskutečníte aspoň 3 odchozí transakce
Pokud tyto podmínky splníte, máte účet eKonto KOMPLET za 129 Kč měsíčně. Pokud je nesplníte, platíte 250 Kč měsíčně.
Markas1988
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 10. 10. 2016 09:24

To je teda opravdu kauf!
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod jumpmans 10. 10. 2016 09:46

a i kdyz mate prijem 100k plus tak vam poplatek neodpusti.
no, RB, no...
jumpmans
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod treborit 10. 10. 2016 09:51

je to individualni a asi zalezi i na bankeri a sluzbach ktere vyuzivate, mate-li tam napr. hypo a nemuzete odejit hned, je situace trochu odlisna, ale bezne to po pohrozeni odchodem odpousteji ...
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 10. 10. 2016 10:02

Ten Komplet cpou bez poplatku stejně každému v retenci, třeba nyní byla v akci kreditka Style 3x 500 Kč, stačilo ji po vydojení vypovědět a hned by z retenčního volali a nabízeli na rok Komplet bez poplatku (po roce stačí zavolat a nabídli by ho buďto na další rok nebo už napořád).

A pak jsou "standardní" způsoby - buďto doporučení 2 novým klientům (nejlépe někoho blízkého, ty lze pak přiřadit pak "k sobě" na zvýhodněné podmínky - můžou mít třeba eKonto Smart bez poplatku a bez podmínek, takže ten problém s dodržováním podmínek pak odpadá všem) anebo tuším vedení bez poplatku bylo i pro majitele současně podnikatelského eKonta...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod kolotuk 10. 10. 2016 11:25

Mám dotaz.Rušíte-li kreditku,je třeba speciální formulář od RB a je nutný ověřený podpis?Nebo stačí zavolat na info linku?Děkuji za odpověď.
kolotuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 10. 10. 2016 12:15

eKonto Komplet je na doporučení "blízkého" za 89
kreditka se ruší pouze na pobočce
jinak dle tohoto dokumentu se spekulace o D+0 nenaplnily, spise naopak:
https://www.rb.cz/attachments/aktuality ... -styku.pdf
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod xls 10. 10. 2016 15:21

Nechci platit za žádný účet a to jejich "na rok" mě taky nezajímá. Těch lepších variant je už dneska tolik, že nemá cenu ztrácet čas.

-- 10. 10. 2016 15:28 --

Ten papír s platbami - to si teda dali. Číst se to absolutně nedá, design jak varování proti žloutence. Hnus.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 10. 10. 2016 15:46

no taky jsem uplně nepobral co je jednoměnový a víceměnový účet, pokud se jedná o Smart vs. Komplet, tak by to pro Smart znamenalo zhoršení podmínek (cut-off 18) a jistou diferenciaci mezi těmito variantami
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 10. 10. 2016 16:12

To není "jednoměnový účet" a "víceměnový účet", ale "Jednoměnový účet" a "Víceměnový účet" - správně ve VOP nebo technických podmínkách platebního styku by měla být definice, ale v zásadě Jednoměnové účty byly původní nabídka RB, eKonta (poděděné) po eBance jsou Víceměnové účty...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 10. 10. 2016 16:19

hm takže jinými slovy natáhli pouze expresní platby do 13:30
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 10. 10. 2016 16:34

Já to teda nesrovnával, jen prolétl první dvě strany a taky tam nevidím žádnou změnu... Ještě je teda možné, že D+0 bude platit jen neoficiálně, ale to si může rakouská kampelička strčit za klobouk... Normálně začínám litovat klienty, co používali Zuno plusmínus "normálně" (ač pochybuji, že někdo takový je) a předtím s klasickou RB do styku nepřišel, že do toho hnoje příští rok spadnou.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 10. 10. 2016 16:44

hm mě je ZUNO také líto, jediná banka kde vše fungovalo on-line bez papírování a nikdy s ní nebyl žádný problém
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mikka1 10. 10. 2016 18:17

fremantle píše:Ten Komplet cpou bez poplatku stejně každému v retenci, třeba nyní byla v akci kreditka Style 3x 500 Kč

Mam kreditku Style porizenou kvuli 3000 na Aukru, predpokladam, ze ji vypovim po 6 mes. - podminka Aukra nebo 12 mes. - tedy az ji zpoplatni.
Jak je primet k nabidce Komplet zdarma?
Mikka1
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka