Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 24. 8. 2021 17:13

Lol Phirae píše:
A1rh- píše:platby chodí okamžitě
No, zato okamžitě neodcházejí...
Okamžité platby přichází i odchází hned. Nicméně RB má limit pro okamžité odchozí platby 100.000Kč, není to zrovna tvůj případ?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 25. 8. 2021 10:04

Ne, není, ostatně již mnoho lidí tady zmínilo, že jim z banky inspirované klienty neodcházejí OP, které ani zdaleka nedosahují (už tak srandovního) limitu 100kKč.
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 25. 8. 2021 10:42

Dle mých zkušeností za poslední 2 měsíce odchozí okamžité platby v pracovní dobu prošly tak ve 40 % případů, neprošly v 60 %, mimo pracovní dobu to neprošlo nikdy. Je jedno, jestli to byla koruna, 5, 50.000 nebo 99.000, prostě když to nefungovalo, tak ten den neprošlo nic. Pro mě výkon nedostatečný.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 25. 8. 2021 11:25

To je zvlastni, ze me odchazi okamzite platby pokazde a to vcetne pozdnich hodin ci vikendu...(pouzivam denne)
Zato u CS mam problem kazdou chvili (coz potvrdila i Linda).
A nejtragictejsi je CSOB (okamzita platba chodi nekolik hodin, prevod do stejne banky trva opet nekolik hodin - samozrejme ne vzdy, ale dost casto).
Mozna ma vliv, jaky kdo ma ucet...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 8. 2021 11:44

Zajímavé, u ČSOB mi chodí OP spolehlivě, stejně tak převody v rámci banky v rámci vteřin, a stejně tak D+0 jinam do 12:00.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 25. 8. 2021 12:35

Z RB mi poslední dobou chodí OP bez problémů a to i v neděli nebo pozdě večer. Je fakt, že vždy zatrhnu "při nerealizaci OP neprovádět standardní platbu". Do mB přiletí do vteřiny do ČS v řádu vteřin. Daleko spolehlivější než třeba ČS, ikdyž i tam v poslední době OP fungují OK.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod milanBrno 25. 8. 2021 16:29

drkarel: a to vcetne vikendu? (me o vikendu nefunguji zadne platby - mam PS)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 8. 2021 16:44

Já moc o víkendu asi neposílám, ale co jsem OP někdy takto posílal, tak v pohodě. Fakt si nepamatuji, že bych měl nějaký problém, krom výpadků celého IB/SB.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod mbodlak73 25. 8. 2021 20:57

minarjo píše:Ono je klidně možné, že nevědí jistě, komu se ten banner a odměnou 500 Kč mylně podruhé zobrazil. A než to poslat všem jak píšeš (a děsit i ty, kterých se to vůbec netýkalo), tak to raději (zatím) nepošlou nikomu.

Takže banka nejenom, že zobrazila podruhé banner, ale ani netuší, jestli a kdo na něj kliknul?
To by nás mělo uklidnit? :D

A koukám, že už to komentovalo víc lidí.
mbodlak73
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 25. 8. 2021 21:18

Rozdíl je kliknout na banner (to by jistě zjistit mohli kdo tak učinil, v tom s vámi souhlasím) a pouze vidět banner (či SMS na něj upozorňující). Vidět, ale hned to brát jako pravděpodobnou chybu, protože už ta nabídka tak jednou nedávno byla a dostali jsme už ji vyplacenou, a tedy neklikat na něj (můj případ). A právě toto jsem myslel - těžko banka může vědět kdo banner podruhé pouze viděl (ale nijak to neřešil, protože žádnou druhou odměnu nečekal) a zda se tedy má nadbytečně omlouvat raději všem (a děsit tak dost možná nadpoloviční většinu těch klientů, co ho vůbec neviděli, protože zmizel dřív než v IB/SB byli), nebo raději nikomu a "jen" zodpovídat dotazy těm, co se na to zeptají. Já bych jako klient banky nechtěl být v emailu vyděšen každou chybou, která se mě vůbec netýkala (nezaznamenal jsem jí), takže tento způsob bankovní komunikace i chápu, i když jsem zde asi v menšině :). To by za chvíli banky musely všem psát hromadný omluvný spam o každém třeba jen 10 minut dlouhém výpadku IB/SB, přestože se 95% klientů třeba vůbec nedotkl (nepotřebovali/nevyužili ho v danou chvíli).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 26. 8. 2021 05:30

minarjo, už to nehul, není to kvalitní matroš :D 8-P ... Když kliknu na banner, tak banka moc dobře ví, že jsem tak udělal a zjevně to zaznamenala, protože poskytla zpětnou vazbu ... Takže pokud se chybička vloudila, není žádný problém reagovat v avizovaných několika dnech adresně, sorry jako, bylo to rozbitý a nedotčené klioše tím nemusí vůbec děsit. Tohle nemá s nějakým 10 minutovým výpadkem IB/SB nic společného 8-P
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 26. 8. 2021 07:27

xls píše:mimo pracovní dobu to neprošlo nikdy. Je jedno, jestli to byla koruna, 5, 50.000 nebo 99.000, prostě když to nefungovalo, tak ten den neprošlo nic. Pro mě výkon nedostatečný.

Já to včera zkoušel kolem 20 hod. přes QR kód v mobilní aplikaci, pár stovek Kč do Air Bank. OP se nabídla až na 4. pokus. Už jsem tady o tom nejednou psal. Lindo, nechcete s tím konečně něco dělat?
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 26. 8. 2021 09:03

To nemá cenu řešit, z toho použitelná banka stejně nebude.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Linda z Rb 26. 8. 2021 14:22

Lol Phirae píše:
xls píše:mimo pracovní dobu to neprošlo nikdy. Je jedno, jestli to byla koruna, 5, 50.000 nebo 99.000, prostě když to nefungovalo, tak ten den neprošlo nic. Pro mě výkon nedostatečný.

Já to včera zkoušel kolem 20 hod. přes QR kód v mobilní aplikaci, pár stovek Kč do Air Bank. OP se nabídla až na 4. pokus. Už jsem tady o tom nejednou psal. Lindo, nechcete s tím konečně něco dělat?

Dobrý den,
nemáme hlášeno nic o tom, že by OP nefungovaly. Limit pro OP, jak jste zde již psali, je stále 100.000,-Kč. Jestliže si myslíte, že háček by mohl být přímo ve Vašem SPB, obraťte se na info@rb.cz, kolegové to prověří.
Hezký den, Linda z Raiffeisenbank
Linda z Rb
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod xls 26. 8. 2021 14:33

Nedělejte z lidí voly. Když zadám v IB okamžitou platbu, zaškrtnu jako obyčejnou neprovádět, potvrdím to a zobrazí se mi, že platbu nebylo možné jako okamžitou provést, tak o těch neprovedených operacích banka samozřejmě ví, stačí se podívat do logu.
xls
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka