Okamžité platby přichází i odchází hned. Nicméně RB má limit pro okamžité odchozí platby 100.000Kč, není to zrovna tvůj případ?Lol Phirae píše:No, zato okamžitě neodcházejí...A1rh- píše:platby chodí okamžitě
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Okamžité platby přichází i odchází hned. Nicméně RB má limit pro okamžité odchozí platby 100.000Kč, není to zrovna tvůj případ?Lol Phirae píše:No, zato okamžitě neodcházejí...A1rh- píše:platby chodí okamžitě
minarjo píše:Ono je klidně možné, že nevědí jistě, komu se ten banner a odměnou 500 Kč mylně podruhé zobrazil. A než to poslat všem jak píšeš (a děsit i ty, kterých se to vůbec netýkalo), tak to raději (zatím) nepošlou nikomu.
xls píše:mimo pracovní dobu to neprošlo nikdy. Je jedno, jestli to byla koruna, 5, 50.000 nebo 99.000, prostě když to nefungovalo, tak ten den neprošlo nic. Pro mě výkon nedostatečný.
Lol Phirae píše:xls píše:mimo pracovní dobu to neprošlo nikdy. Je jedno, jestli to byla koruna, 5, 50.000 nebo 99.000, prostě když to nefungovalo, tak ten den neprošlo nic. Pro mě výkon nedostatečný.
Já to včera zkoušel kolem 20 hod. přes QR kód v mobilní aplikaci, pár stovek Kč do Air Bank. OP se nabídla až na 4. pokus. Už jsem tady o tom nejednou psal. Lindo, nechcete s tím konečně něco dělat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků