Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 2. 2023 19:18

taky jsem se prave zajimal, jak zmenit PIN(a aktivovat kartu) a jestli je zdarma, v ceniku maji zmena PIN v bankomatu zdarma. Neni specifikace jakeho, tak to bral jako ve vsech.
Dnes jsem zmenil na 2 kartach k USD a EUR uctu PIN v CSOB bankomatu...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 24. 2. 2023 19:27

Taky mi před nedávnem dorazila nová karta. Klasicky v obálce přilepená na průvodním dopise. Obálka i dopis z recyklovaného papíru (karta nejspíš recyklovaná taky). "Bod pro ně", řekl jsem si a dál to neřešil. Řešit jsem to začal až ve chvíli, kdy jsem se pokusil kartu z papíru sundat. Přilepená nebyla takovou tou "žvýkačkou" na malé plošce, ale pořádným kusem sice tenké, o to však pevněji držící oboustranné lepící pásky, jejíž konzistence byla mnohonásobně vyšší než konzistence papíru. Navíc má karta všechny údaje (jméno, číslo, datum, kód) na zadní straně a přilepená byla šikovně přes část čísla a celý kód. Po 5 minutách jsem už začínal uvažovat, že to zkusím očistit lihem nebo něčím takovým, ale bál jsem se smazání textu. Po dalších 5 minutách škrabání nehtem jsem nakonec zbytky papíru i pásky odstranil a lepivost karty zredukoval na přijatelné minimum. :)
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod jjrr 24. 2. 2023 19:51

slavo963 píše:taky jsem se prave zajimal, jak zmenit PIN(a aktivovat kartu) a jestli je zdarma, v ceniku maji zmena PIN v bankomatu zdarma. Neni specifikace jakeho, tak to bral jako ve vsech.
Dnes jsem zmenil na 2 kartach k USD a EUR uctu PIN v CSOB bankomatu...

Tak to raději ještě počkám, jak ti to dopadne. :D
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 2. 2023 22:32

jakoze mi napari poplatek?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 24. 2. 2023 22:48

Žádný poplatek ti za to nenapaří.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 2. 2023 23:09

ja to vim, kdyz neni v ceniku, jenom jsem nepochopil jestli mi to jjrr naznacuje nebo mysli na neco jineho
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod jjrr 25. 2. 2023 07:06

slavo963 píše:jakoze mi napari poplatek?

Jo, ten by byl až koncem měsíce asi ne? Tvúj příspěvek nevyznívá moc jistě, že poplatek nebude.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 2. 2023 07:58

No nebude, kdyz neni v ceniku.
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka