Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jjm64883 23. 1. 2025 14:44

Prosím vás, až někdo vykoumáte, jak to vypnout, napište mi to sem. Nebo jestli máte někdo návod, jak odvolat ESG souhlas, a tak jim to znemožnit měřit, tak taky. Zatím nechci rušit celý účet, ale tady jsou hodně přes čáru.
jjm64883
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 23. 1. 2025 14:57

„Zavedeme ještě v průběhu ledna variantu vypnout tuto službu přímo v mobilní aplikaci,“ dodala mluvčí.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod culti 23. 1. 2025 16:07

V nastavení aplikace se to dá skrýt.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 23. 1. 2025 18:26

jjm64883 píše:Prosím vás, až někdo vykoumáte, jak to vypnout, napište mi to sem. Nebo jestli máte někdo návod, jak odvolat ESG souhlas, a tak jim to znemožnit měřit, tak taky. Zatím nechci rušit celý účet, ale tady jsou hodně přes čáru.

Znemožnit bance něco měřit (analyzovat tvoje transakce) bys musel jedině tím, že přestaneš banku používat a vše budeš platit hotově. Protože i když si tuto službu v appce vypneš, tak banka tvoji uhlíkovou či jinou stopu ve svém interním systému klidně uvidí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 1. 2025 18:38

Vidi leda houby, kdyz nezaznamenala ani muj nakup 30 metraku hnedeho uhli kreditkou RB.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 23. 1. 2025 18:49

Tu tvoji platbu KK určitě vidí. Jak správně ji zanalyzují a co z ní vyhodnotí, to už je věc jiná.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Jantars 23. 1. 2025 19:22

Podle mě z ceníku nevyplývá jak se účtuje platba v rámci RB v cizí měně mimo EUR. Dle mého prověření je jakýkoli převod cizí měny v rámci RB (tedy nejen v rámci rodinných příslušníků ale i různých uživatelů RB účtu) zdarma = nejedná se tedy o "zahraniční platbu" a s ní spojené poplatky :-) ....
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ilja2001 23. 1. 2025 19:27

Zobrazeni uhlikove stopy uz se da v apce vypnout v Nastaveni/Zobrazeni. Nevim, zda takto mysleli vypnout sluzbu.
ilja2001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tulum 23. 1. 2025 19:37

Tak zaplacené úroky z minutové půjčky, která byla komplet splacena v prosinci dnes do halíře vráceny.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 1. 2025 19:43

Milos píše:Tu tvoji platbu KK určitě vidí. Jak správně ji zanalyzují a co z ní vyhodnotí, to už je věc jiná.

Jesne ze ji vidi, ale podle nich 30 metraku hnedeho uhli nijak nezvysilo moji uhlikovou stopu.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod rafaa 26. 1. 2025 21:01

Nevíte jestli RB dává odměnu, když někomu doporučím účet? V aplikaci by měl být odkaz pozvat přátele, ale já ho tam nevidím.
rafaa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 26. 1. 2025 21:18

Odměna 1000Kč za doporučení https://www.rb.cz/osobni/ucty/doporucen ... doporuceni stále funguje. V appce to najdeš přes Nabídky -> Účty a spoření -> Odměna za doporučení.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod rafaa 27. 1. 2025 07:05

Super, děkuji.
rafaa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 28. 1. 2025 17:25

RB nabízí osloveným klientům Směnárnu zdarma, akce platí do konce března https://www.rb.cz/promo/rbsmenarna-jaro
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Suky. 28. 1. 2025 19:43

Už byl někdo osloven?
To by se mi teď hodilo, ale s tím výběrem zdarma se mi vyplatí za směnárnu i jeden měsíc zaplatit.
Suky.
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka