Crypto.com

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jjrr 20. 10. 2022 08:15

No kurz je právě zatím do 19.12. dobrý ne?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tmx643 20. 10. 2022 08:24

Tak kurz nebude špatný ani potom, když tam nějaký cashback zůstane, ale spíš jde o princip, že krypto bublina splaskla a ukázalo se, že to nebyl životaschopný model. Každé 3 měsíce zpoplatní něco nového. To jen za posledních půl roku bylo snížení cashbacku (u Ruby na půlku), poplatek za dobití karty kartou, oznámení konce Spotify a spol., nyní poplatek za platbu jinou měnou... A všechno to je neregulované a nepojištěné.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod ROlda78 20. 10. 2022 08:26

bublina splaskla a ukázalo se, že to nebyl životaschopný model
tak jako každý startup v této oblasti :hm
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod jjrr 20. 10. 2022 08:47

No já to chápu, není to letadlo a chovají se vlastně správně při krizi.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 10. 2022 09:24

Binance karta stale 2% CB, VISA kurzy bez priplatku, bezplatne vybery z ATM( nekdy bez poplatku bankomatu i tam, kde mne chce ATM za revolut nebo jinou kartu skasirovat) a nestoji to ani kacku za nejake predplatne atd...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 20. 10. 2022 09:28

Podívám se na tu kartu Binance, před časem jsem ji odložil, ale možná už je zase čas...
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod LaNov 16. 11. 2022 22:11

LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 16. 11. 2022 23:09

Binance útočí na konkurenci. ;-)
Ale v ČR se o tom píše se zpožděním.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod beet 28. 11. 2022 09:14

Převáděli jste někdo coiny z Crypro.com na HW peněženku. Jsou s tím spojené nějaké trable, případně poplatky?
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 28. 11. 2022 09:30

Záleží na konkrétním cryptu, každé má vlastní síťový poplatek.

V každém případě určitě vybrat, zrovna Crypto.com je spíše ten, o kterém se mluvilo o problémech ještě před crashem v květnu, natož teď po situaci s FTX.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dr.D 28. 11. 2022 12:04

Taky jsem vybíral a vše proběhlo bez problému, poplatek tam pochopitelně byl. Ale myslím, že panika je zbytečná.
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod George_76 1. 12. 2022 08:27

Zdravim, chtel jsem dnes zmenit platbu za HBO Max z Crypto card na Curve a porad mi to hlasilo chybu, kdyz jsem chtel zadat Plutus Card, to samy... Asi nejak nechapu, chapu ze vse jsou to karty vydany mimo CR coz neodpovida podminkam HBO Max, ovsem to neni ani Crypto Card, kterou jsem tam mel... Nemate s tim zkusenost? Nakonec bylo resenim pouzit Curve pres Paypal i kdyz takto bych to mel nerad...
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod George_76 10. 12. 2022 13:31

Uz jsem to vyresil, pozadal jsem si o novou Curve s podporou CZ regionu :)
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod George_76 17. 12. 2022 12:13

Nevíte někdo kdy přesně končí rebate za Netflix a Spotify? Ma to byt nekdy v Lednu ale nevim presne datum. Mě se obe služby plati 24/25 takze mam pocit ze to je az po tom datu kdy to zrusi. Je to tedy tak ze i kdyz je to ve stejnem mesici tak uz ten rebate nedostanu? abych vedel jestli si uz mam za leden zmenit platbu pres jinou kartu, konkretne Plutus a vyuzit Perk za Netflix...

Druhy dotaz se tyka stake Cronosu, podle me uz nasledne vubec nedava smysl, jediny co zustane jsou 2% z platby a 4% stake rewards... jenze kartu k placeni uz nepouzivam, protoze pouzivam Plutus kde jsou 3% a drzet Cronos jen kvuli 4% stake rewards uz mi prijde zbytecny.... Salonky zustavaji i bez stake... to je jediny duvod proc si kartu nechat...

A posledni dotaz... cena Cronos neustale klesa a je otazka jesli bude klesat i dal, chtel bych se ho zbavit ale nevim jestli je ted zrovna ten vhodny cas protoze v tuto chvili bych spis prodelal...
George_76
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka