Crypto.com

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tomasbok 11. 1. 2024 09:01

INFO: teď jsem náhodně zjistil, že mi šla přidat CRYPTO karta do Google Pay (Peněženky). Tím pádem už nemusím používat CURVE.
Teď se dívám, že to jde od listopadu: https://crypto.com/product-news/google-pay-eu
tomasbok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 11. 1. 2024 11:03

To jsi zaspal no. Posilali i email.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tomasbok 5. 2. 2024 09:29

Prosím o radu, kde získat výpis o provedené transakci, screen obrazovky nestačí, státní správa chce něco jako klasický výpis z banky.
tomasbok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 5. 2. 2024 12:13

Státní správa - která její složka? Berňáci?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod tomasbok 5. 2. 2024 13:05

ne ne odbor dopravy
tomasbok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 5. 2. 2024 16:15

Historie transakci jde exportovat jen do .csv souboru. Zadny standardni vypis to neumi.

Obrázek
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jirmalik 8. 3. 2024 12:24

Mám zasteakovano cca 15.400 CRO, úroky z toho jsem měl cca 10 CRO tydnne (po-4, St-3, pa-3). Dnes mi připsali celých 63 CRO. Chyba v desetinné čárce? Nebo nějaký jiný výpočet při zhodnocování?
jirmalik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 123123123 8. 3. 2024 14:15

Mně připsali cca 585 CRO nečekaně, standardně dostávàm jen kolem 30 až 50 CRO a nepravidelně někdy i několikrát týdně. màm zastakovàno asi 140000 CRO. Možná nějaký jednorázový bonus navíc?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod opat (novy) 13. 3. 2024 19:40

No a zpět k Crypto.com ;-) tam se nic nezměnilo ? Přeci jenom je to velká firma , CRO už atakuje 4kc :-) , u karet vidím , a je to bída , u te Ruby 1% Reward , ale v ramečcich je + Up to 3% REWARD+ to znamená co ?
opat (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 123123123 19. 3. 2024 05:05

Asi že ti bonus zvýší, když plníš nějaký obrat v appce, jsou tam určité levely, je jich 20, já to ani nezkoušel.

Obrázek
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod CarlosZBK 20. 3. 2024 18:11

Dobrý večer,
můžu mít dotaz, na vás majitele crypto.com ? Jdou Vám normálně vybírat peníze? Respektive z FIAT vybrat peníze na účet? Mám podezření, že jsme nalítli. Známá ma crypto.com několik let. Vše dříve fungovalo. Nyní nelze přidat karta, nefunguje 2FA ověření, nefunguje ověření přes 6 kód, který chodí na mail. Nejdou vybrat peníze z FIAT na účet, jelikož tam údajně není aktivní žádná karta. Přidat však nejde, samý error a ať napíšeme na podporu contact.crypto.com Tam samozřejmě bez odezvy. Na chatu je pouze AI, který pořád mele to svoje dokola. Začínáme být bezradní. Známá tam má docela dost peněz v kryptu a pomalu se s tím s brekem loučí.

Nevíte, jestli je s crypto.com konec ? Díky moc!
CarlosZBK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123123123 21. 3. 2024 03:23

Z Fiat jdou vybrat peníze pouze na účet, z kterého tam byl proveden vklad. Jeden čas měnili banku a pak bylo možná potřeba provést nový vklad, aby se účet znovu autorizoval. Takže jako první věc bych provedl vklad z účtu, na který budeš chtít vybrat. Jméno vlastníka účtu se musí shodovat, jinak vklad odmítnou. Teď používají pro vklady myslím 2 banky, mají to v appce nazvané OpenPayd (z Malty) a BankingCircle (z Německa), v nastavení lze obě banky přepínat. Kartu jsem tam nikdy přidánu neměl, není to potřeba.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lafayette16 21. 3. 2024 15:04

Já jsem si dneska převáděl peníze na Crypto.com - Fiat Wallet, udělal jsem topup karty a platil s ní.
Zatím to vypadá OK,
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod CarlosZBK 21. 3. 2024 19:57

Moc Vám díky. Zatím mi nikdo z contact@crypto.com neodpověděl. Jsou to již 3 dny. Známá se totiž rozvedla a později vdala, čímž jí vzniklo jiný příjmení a má jinou adresu pobytu. Možná je problém v tomto. V aplikaci jsou totiž bankovní karty "expired". Nicméně jsem na výše uvedený mail naposílal bankovní výpisy, nový OP a zatím bez výsledku. Jinou kartu, pokud přidám v aplikaci v možnostech "buy", tak mě to ty karty vykopne.

Pro 123123123: Vklad z účtu, ze kterého chceme i vybírat je pořád stejné číslo účtu, jako tenkrát, když vše fungovalo. Jenže i teď, když jsme kvůli autorizaci posílali 1 EUR, tak se platba zase na ten účet vrátila a nic se nezautorizovalo :( Asi teda proto, že má nyní jiné příjmení, než předtím, když to šlo.

Zkusím ještě chat.crypto.com a počkám si tam na odborný support. Zatím jsem zkusil tuto možnost, ale ani po půl hodině nikdo nereagoval. Ze začátku pouze AI, který mě přepojil na onoho operátora. Pokud jim dokážu, že se jedná stále o totožný účet, snad se vše odemkne.

Jsem tedy moc rád, že tu je snad nějaké řešení a že peníze půjdou časem vybrat. Nyní lze pouze směnit crypto za FIAT, ale pak to tam zůstane v CZK, bez možnosti výběru.

Kdyby někoho něco napadlo, budu opravdu vděčný! Díky Karel
CarlosZBK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123123123 21. 3. 2024 21:28

No tak by měla poslat i rozhodnutí soudu o rozvodu a nový oddací list.
123123123
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka