Crypto.com

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ard3ne 26. 6. 2023 06:49

poplatok za inactivitu - kartu som prestal používať, keďže z nej nie sú žiadne extra výhody, tak je nutné spraviť ročne aspoň jedinú platbu, aby nebol účtovaný poplatok za inactivitu.
jediné, načo ju požívam, sú salóniky, avšak tam sa blokované peniaze po nejako čase vrátia na účet. myslíte, že sa to berie, že som ju použil? ako jasné, blbosť, ved stačí zaplatiť kartou malý nákup a vybavené, len ma to zaujíma
ard3ne
Nadšenec

Odeslat příspěvekod passé 26. 6. 2023 06:53

Ja bych si tipnul, ze kdyz nechas na karte nulovy zustatek, ze nebudou mit poplatek za neaktivitu z ceho strhnout, takze ti ho nenauctuji.
passé
osobne

Odeslat příspěvekod George_76 26. 6. 2023 19:10

ard3ne píše:poplatok za inactivitu - kartu som prestal používať, keďže z nej nie sú žiadne extra výhody, tak je nutné spraviť ročne aspoň jedinú platbu, aby nebol účtovaný poplatok za inactivitu.
jediné, načo ju požívam, sú salóniky, avšak tam sa blokované peniaze po nejako čase vrátia na účet. myslíte, že sa to berie, že som ju použil? ako jasné, blbosť, ved stačí zaplatiť kartou malý nákup a vybavené, len ma to zaujíma

hmm to by me taky zajimalo. protože už to taky používám na ty salonky :D jen jsem si nevsiml, ze by se mi ty 3 eura nebo kolik, vzdycky vratily zpet :D to si musim overit, protoze ja tam poslal nejakou malou castku abych mel jen na ty salonky a myslim ze mi to ubyva :D nebo je otazka po jaky dobe to vracej :D hlavně to není vidět v těch transakcích, takže to asi vracej, když to mizí, ale jak ten zustatek nesleduju tak vubec nevim :D
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ard3ne 27. 6. 2023 06:33

vracajú, trvá to cca 30 dní, dovtedy to svieti ako nezaúčtovaná transakcia, po tých 30tich dňoch to zmizne z výpisu úplne, ale peniaze sa vrátia nabetón. Ja tam mám rovných 10 eur (doteraz bola blokácia niečo okolo troch eur), aby som mal prípadne na salónik tam a späť. Využívam to s tou desiatkou už druhý rok, priemerne 7x v roku a desina je tam stále. V novom programe PP bude blokácia 1USD a vstupy len 4x ročne, žiaľ.

-- 27. 6. 2023 08:01 --

passé píše:Ja bych si tipnul, ze kdyz nechas na karte nulovy zustatek, ze nebudou mit poplatek za neaktivitu z ceho strhnout, takze ti ho nenauctuji.

Tak to riskovať nebudem, riadne by ma mrzelo, keby mi kvôli blbosti zrušili kartu. To si idem radšej hneď kúpiť lízatko :D
ard3ne
Nadšenec

Odeslat příspěvekod b00n 3. 7. 2023 21:07

ggll píše:Je to masakr, včera to mělo hodnotu kolem 981000 Kč, dnes přes 1443000 Kč. To se mi asi už nikdy nepodaří vydělat skoro půl melounu za den.

Obrázek

Zajímalo by mě, jestli tento něco prodal. Psal, že nebude prodávat, protože chce držet ještě několik let. Na vrcholu měl skoro 4 mega Kč, aktuální hodnota 180 tisíc.
b00n
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octr 4. 7. 2023 01:48

Neprodal jsem nic.
octr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jirmalik 11. 9. 2023 08:50

Tak jestli jsem to správně pochopil, tak už není možné nově získávat úroky z Cronosů v Crypto Earn. Dostupné je to jen pro občany USA, CAN, Austrálie, Jizni Korea, Singapore, Thajsko. Škoda, nechával jsem tam vždy na 3 měsíce Cronosy nad tím min. limitem pro bonusy 2% cashbacku a letištní salonky…je to opravdu tak, nebo spatne hledám a překládám?
jirmalik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomasbok 11. 9. 2023 09:04

Je to bohužel tak, taky jsem to tak dělal a nedávno jsem na to přišel.
tomasbok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 11. 9. 2023 09:13

Misto toho jde primo pres appku CRO stakovat, je tam vyssi urok nez byl na Earn.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tomasbok 11. 9. 2023 10:52

Jak prosím to CRO stake funguje, má s tím někdo zkušenost?
tomasbok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jirmalik 11. 9. 2023 11:35

Taky bych poprosil o nějaké rady a zkušenosti k CRO stake. Po prvním přečtení z toho moc moudry nejsem…sázka, likvidátoři, doba rozpojeni 29 dnů…není to rizikové, nemohu o CRO přijít? Děkuji za odpovědi…
jirmalik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 11. 9. 2023 11:42

To nejsou likvidatori ale validatori, validuji transakce a ziskavaji za to odmeny z transakcnich poplatku, ty si k nim muzes uzamknout sve CRO i pres appku a budes za to ziskavat odmenu. Riziko je male, validatora za tebe vybira CDC a predpokladam, ze vybira jen sve vlastni validatory. Kdyz budes chtit uzamcena CRO odemknout, muzes cekat az 29 dnu, zatim jsem cekal ale nejdele cca 4 dny na odemknuti cca 1000 CRO, vyssi pocet CRO by mozna odemykali dele.

Samozrejme lze stakovat CRO k validatorum i pres DeFi, tam se ale plati poplatky, ale zas pak muzes mit vyssi uroky, muzes si sam vybrat validatora a odemknuti uzamcenych CRO trva vzdy stejne 28 dnu, jednou za 28 dnu muzes take validatora zmenit. Kdyby nekdo chtel stakovat CRO pres DeFi, tak doporucuji validatora Jerrys pool.
https://crypto.org/explorer/validator/crocncl1s7cu28403gzdvy5tttyskm3zxjejxcv6j5ngp9

Pokud ale budete stakovat CRO pres CDC appku, tak za vas bude vybirat validatora CDC. Pres CDC appku je napr. nyni nabizen urok 6,41 %, ale pres DeFi nabizi validator Jerrys Pool 7,81 %.

Obrázek

Obrázek
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jirmalik 11. 9. 2023 12:18

Díky moc … za info.
jirmalik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomasbok 12. 9. 2023 07:36

Ještě prosím k tomu Stake, nyní je úrok u CRO 6,41% p.a., když udělám tento Stake, tak úrok platí do doby než to odemknu, po celou dobu se nemění i např. několik měsíců?
tomasbok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 12. 9. 2023 08:36

Ten se muze zmenit kdykoliv nahoru i dolu, je to dano hlavne celkovym mnozstvim CRO zastakovanych u vsech validatoru. Cim vic CRO, tim nizsi urok a naopak. Pamatuji i dobu, kdy byl urok pres 100 %, to bylo v prvnich dnech, kdy to spustili. Vetsinu tech zastakovanych CRO vlastni prave firma Crypto.com, takze kdyz zacnou sve CRO vybirat, tak se urok zvysi, to muze byt jejich obchodni rozhodnuti, jinak to moc ovlivnovat nemohou.
...
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka