Crypto.com

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod CarlosZBK 23. 3. 2024 08:03

Tak jsem již mluvil s někým na chatu. Chtěli po mě zaslat video a říct anglicky prohlášení, které nám napsali. Potom, že se nám ozvou. Kam ale, to už neřekli. Tak zase jen čekám..
CarlosZBK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123123123 23. 3. 2024 08:06

Jaké prohlášení? To je nějaká blbost ne? To jsem nikdy nezažil.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 23. 3. 2024 08:25

Já už měsíc čekám na "Pending Address Verification" pro SEPA platbu. Coinbase i Bitstamp stejný dokument prověřený do pár hodin. Hlavně, že dávají stovky milionů dolarů na sponsorship s F1, ale základní procesy nemají vůbec zvládnuté, na Redditu je pěkné počtení. Už jsem se připomínal v týdnu i na support email, ale nedávám tomu moc šancí. Převedu stablecoiny jinam a holt vyberu FIAT jinde.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod CarlosZBK 24. 3. 2024 09:39

Jo super nápad.. kdyby se mi povedo převést FIAT na náš účet, vše by bylo sluncem zalitý. Bohužel se pořád tak stále neděje. To prohlášení zní: "secuirty verification for crypto.com" dál k této větě chtěli video, kde se anglicky řekne dnešní datum.
CarlosZBK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123123123 24. 3. 2024 13:48

Tak je to určitě problém, změnila příjmení, jestli chtěla autorizovat účet vkladem a nesouhlasilo pŕíjmení vlastníka účtu, tak to logicky odmítli. Nezbývá než jim prokázat změnu příjmení a updatovat údaje její totožnosti, které k ní vedou. Nemyslím si, že k tomu stačí nějaké video s datumem, logicky by se změna příjmení měla prokazovat rozhodnutím soudu o rozvodu a novým oddacím listem + novým občanským průkazem.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod CarlosZBK 24. 3. 2024 14:44

Poslal jsem jim tam i občanský průkaz, případně potvrzení z banky. Jenže ani jednu z těchto věcí si nevyžádali. Ta komunikace je s nima šílená. To video by jim stačit mohlo, pokud tam mají už i OP z minulosti. Tak uvidí, že je to jeden a ten samý člověk.
CarlosZBK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123123123 24. 3. 2024 16:40

No to nevim, podoba se dost mění, zvláště u žen.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod CarlosZBK 27. 3. 2024 19:19

Tak už si kromě videa, občanky, dalšího dokladu totožnosti, vyžádali i oddací list. Tak snad už to bude finále! Nyní už máme aspoň propsanou naši banku v appce, ale při výběru stejně nelze zvolit.
CarlosZBK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 27. 3. 2024 19:22

Jak s nimi komunikujete? Přes contact@crypto.com?
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 27. 3. 2024 19:30

Mě třeba při ověřování účelu vysokých transakcí kontaktovali z emailu Linus(z)cryptocom.intercom-mail.com , jsem měl docela obavu, že to je phishing, ale nebyl, opravdu takové adresy používají, podle mě to není moc chytré.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod CarlosZBK 29. 3. 2024 20:23

Komunikuju s nima na chat.crypto.com Na "contact" nikdo nekontaktuje
CarlosZBK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ard3ne 2. 7. 2024 16:33

Veľmi tu nechodím, tak možno už to tu padlo... Inactivity fees sa uplatňuje, ak nie je aspoň 1 transakcia ročne. Salónik do toho nespadá (vrátené platby za za aktivitu nerátajú tak nezabudnúť urobiť jednu mini platbu raz ročne). Ja sa chcem spýtať yco niekto využil akciu na iphone samsung. Viem, že je to len pre nových resp pri upgrade a cro sa musí kúpiť na ich platforme. Jeden známy si chce založiť a kúpiť cro za 4000 USD, otázka-musí sa kupovať v USD? Myslím, že nie, ale pre istotu. A druha - je možné zakúpiť aj v appstore samsung store na Slovensku? Spadá to do tejto akcie?
ard3ne
Nadšenec

Odeslat příspěvekod karvinier 12. 11. 2024 04:39

Crypto.com po zvolení Donalda Trumpa představilo svou aktuální roadmapu - rozšíření služeb do akcií, bankingu a vydání jak debetních tak kreditních karet, webové rozhraní a ne jen aplikace, expanze kryptoburzy do dalších zemí a spuštění v USA, fokus na AI agenty, vydání svého stablecoinu.. Není toho málo a s tím, jak tato firma pokračuje ve sbírání licencí v jednotlivých zemích tak nabírají nové a nové klienty.. Na ceně se to v posledních dnech odrazilo ještě více než pump BTC..
karvinier
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 12. 11. 2024 05:04

V USA spousteji burzu uz nekolik let a stablecoin uz take kdysi meli.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod karvinier 18. 11. 2024 17:58

Jasně, taky je znám od dob Monaca a vím co dokážou.. Ale teď je jiná doba a jedou si pořád svoji narozdíl od slavné FTX :-D uvidíme co ještě předvedeou
karvinier
Návštěvník

Předchozí stránka