Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 5. 3. 2024 20:47

Hm, to nevim tedy kolik ovecek nalakaji s 6,03 %. 6,3 % by stalo za hrich, ale takhle … mozna az budou extra snizovat Max a Trinity.
Pro zacatek urokovi turisti udelaj dobra cisla, a pokud to bude +- vsude stejne klesat, tak i urokovi turisti zustanou … si myslim :D

Za me Partners s timto presvedci maximalne stavajici klienty, ze nabidnou slevicku na dalsi produkt, dokazou prodat vizi “all-in-one” anebo ty, co uz maji ve vsech bankach s kloudnym urokem preplneno 100k.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 3. 2024 21:11

tak já zrovna založil :). U VÚB plno, u Trinity mi skončila akce s 6,03, takže už mám jen 5,5 (plus tři účty s 6,3), takže se Partners hodí.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod 123123123 5. 3. 2024 21:21

Bylo to rychlé?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 3. 2024 21:26

A online tedy až v dubnu, je to tak?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod svaricek 5. 3. 2024 21:30

Osobně bych raději platil za vedení účtu, ale měl příchozí a odchozí úhrady v USD, ideálně v ceně balíčku s kurzem deviz za spotovou cenu pouze s tržním spreadem.

Bohužel vidím, že nemají ani svůj SWIFT kód, pouze 6363. Možná to půjde přes UniCredit, což je dosti nevýhodné z důvodu, že korespondenční banky, které má UniCredit, mají dosti velké poplatky, které nelze dopředu zjistit.

Myslím si, že to bude další banka, která nic unikátního nenabídne. Ideální koncept by byl koncept alá Interactive Brokers, ale v podobě banky. Což je pouze utopie v českém bankovním světě.
svaricek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 3. 2024 21:42

123123123 píše:Bylo to rychlé?

Jo, to je na chvilku. Pravda, je to můj bývalý kolega z práce, jasně věděl, co chci, nic mi nevnucoval, prostě klik, klik,... tady zadej a hotovo.

Takhle vypadá aplikace
pa.jpg
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod culti 5. 3. 2024 21:53

Jakto že ti to založili už dnes? Když ofiko je to možné až od zítra :-) Jsi zřejmě první klient, když nepočítám tu testovací skupinu zaměstnanců atd.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 5. 3. 2024 21:58

@PatrikChrz
Nj. normalni plebs budou dusit :D
A to se normalne prihlasujete pres partnersbanka.cz? Me od odpoledne to chce rovnou zalogovat, loading stranka s odpoctem zmizela …
Přílohy
A243C4B9-751D-4AFC-B34C-D09225017D2A.png
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 5. 3. 2024 22:16

Ještě to ani nespustili a už mají bug na webu. :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 3. 2024 22:21

culti píše:Jakto že ti to založili už dnes? Když ofiko je to možné až od zítra :-) Jsi zřejmě první klient, když nepočítám tu testovací skupinu zaměstnanců atd.
Bývalý kolega z práce dělá pro Partners, tak jsem se s ním spojil :)
Snorlax_C píše:@PatrikChrz
Nj. normalni plebs budou dusit :D
A to se normalne prihlasujete pres partnersbanka.cz? Me od odpoledne to chce rovnou zalogovat, loading stranka s odpoctem zmizela …
Přihlašuji se přes aplikaci, jinak to snad ani jít nemá, "velké" IB nemají a mít nebudou, tedy alespoň to tvrdí
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Zedna1 5. 3. 2024 22:24

Na tom zde uvadenem odkaze linkedin Borkovec v nekterem prispevku psal, ze to spousti uz 4.3., takze dalsi zmatky ...
Je to ale podle mne takova polobanka, kdyz takto dulezite informace/dokumenty lide zjistuji pokoutne na ruznych soc. sitich a na oficialnich strankach o startu banky neni ani tesne pred spustenim prakticky nic.

EDIT:
Na webu meli nejake IB, ale to se tykalo veci, ktere provozovali jeste pred spustenim bankovnich sluzeb a bankovni sluzby do toho weboveho IB nebudou dodelavat, protoze pro bank. sluzby bude jen mobilni aplikace. Alespon takto jsem to pochopil ja ...
Naposledy upravil Zedna1 dne 5. 3. 2024 22:54, celkově upraveno 1
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod culti 5. 3. 2024 22:33

A nevíte z kolika zvedali ten úrok na spořáku od 1.3.?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 5. 3. 2024 22:36

“Mobilni” IB by ale aspon jako vábicí stranka fungovat mela, nebo jakym zpusobem chtej nachytat klienty - budou obchazet domovy duchodcu s deskami? :D
@PatrikChrz: dikes :)
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Delitzsch 5. 3. 2024 23:32

Systém pro sjednání bankovních produktů byl neoficiálně otevřen pro klienty mimo poradce a jejich rodiny 4.3. Oficiální velký opening je 6.3. dopoledne. Online sjednání přes aplikaci s využití BankID bude možné od dubna. Do té doby pouze přes poradce na pobočkách. Bude jen mobilní aplikace, žádné internetové bankovnictví neexistuje.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 5. 3. 2024 23:54

mlrs píše:no od 5 plateb upustila i Air banka - tak nevim, to mozna ani zakladat nebudu s takovou - bank mam tusim 7 a dalsi, kde bych musel neco hlidat a plnit asi ani nechcu - a to jsem myslel, ze prijdou s necim fajn :-(
Airbank od 5 plateb neupustila. Stále jsou vyžadovány pro bonusové úročení.

Díky @Delitzsch za info. Nevíte ještě jak se počítají ty 3 měsíce u spořáku? Jestli bez podmínek to bude tedy do 6.6. garantováno?
culti
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka