Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 16. 3. 2024 19:48

Peta-x píše:tak ctrl+c a ctr+v na klávesnici počítače bude vždy výrazně rychlejší než kopírování č. účtu dotykem, ale u již uložených kontaktů v aplikaci to může vyjít na stejno.
Asi druhá nejčastější věc, kterou v IB provádím, je export výpisu do CSV a následný import do Excelu. Hádám, že tohle bude problém u SB všech bank. Takže tak nějak očekávám, že v případě účtu u Partners Banky budu prostě transakce přepisovat ručně.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod dalich 16. 3. 2024 21:47

regin píše:[Asi druhá nejčastější věc, kterou v IB provádím, je export výpisu do CSV a následný import do Excelu. Hádám, že tohle bude problém u SB všech bank. Takže tak nějak očekávám, že v případě účtu u Partners Banky budu prostě transakce přepisovat ručně.

OT: K čemu je Vám csv a excel? Děláte si doma soukromé účto? Jen mě to zajímá.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DrumSession 16. 3. 2024 22:23

budman píše:Navíc teda oceňuji férový přístup v tom, že jasně deklarují od počátku, že IB nebude, ne že to je nějaká věc, která by měla přijít "v budoucnu" a pak by to jen donekonečna odkládali, takhle člověk ví na čem je a může se rozhodnout dle svých priorit a návyků...

Upřesním - na IB zkrátka nemají finance (viz. rozhovor na kolik přijde SB, které je levnější), tak to musí navlíknout, jakože jsou "moderní" (= lednice tučňákům)...
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 16. 3. 2024 22:49

@regin
U Partners lze ze SmartBankingu i exportovat historii transakci, na vyber jsou formaty CSV a PDF.
V SB v historii transakci volby: Vice/Dokumenty/Generovat vypis -> CSV/PDF

@dalich
Ja CSV exporty pouzivam ve sve vlastni aplikaci "Bankovni CSV prohlizec" pro Windows, ktera umi prehledne zobrazeni + velmi pokrocile filtrace/hledani/soucty apod. Mam tam implementovanou podporu vypisu VSECH bank.
Aplikaci chci uverejnit pro vsechny (a zdarma), az dodelam jeste nektere detaily ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod regin 17. 3. 2024 00:41

@Zedna1
A jak to exportované CSV dostanu do počítače? S androidím mobilem moc nedělám, takže nevím, ale asi to nebude tak přímočaré jako v počítači přes IB. Každopádně jestli založím účet, tak to vyzkouším. Pokud by jejich aplikace fungovala v emulátoru, mohl by to být relativně jednoduché.

@dalich
Mám docela dost účtů (desítky) a takhle mám na jednom místě přehled o všech. Naráz vidím, kde kolik mám, jestli už mám splněné podmínky jako počet plateb kartou nebo celková příchozí částka, atd. Mám v tom excelu přehled příjmů i výdajů, pohybů na jednotlivých účtech, úrokových sazeb a různé výpočty na těchto údajích založené.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 17. 3. 2024 01:15

@regin
Ano, ten prenos CSV z mobilu do pocitace je v tomto pripade "opruz" navic,
ale s sikovnymi nastroji pro bezdratovy prenos to celkem jde.

Mne se pro tento ucel velmi osvedcily tyto mobilni aplikace (vsechny zdarma):

AirCopy https://play.google.com/store/apps/deta ... .mobileapp
FileManager+ (prenos pres FTP) https://play.google.com/store/search?q= ... lus&c=apps

a samozrejme jeste
Total Commander https://play.google.com/store/search?q= ... der&c=apps
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 123123123 17. 3. 2024 04:45

Mně se nejvíc osvědčil pro přenos souborů mezi různými zařízeními email.
;-)
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod octaviampi 17. 3. 2024 05:06

Prenos cehokoli do pocitace z telefonu je opruz? Jestli vyberu adresar na pocitaci nebo na telefonu je prece uplne to stejne, ne? Synchronizace na vsechna zarizeni behem sekund v pripade cloudu nebo pripojeni na server…

Nebo se bavime o tom, ze si nekdo napsal automat na vytezovani vypisu z mailu?

Mimochodem, v Partners to urcita mira nabozenstvi v ramci poradenske site byt musi. Pracuji s lidmi u sebe a s obecne problematickymi lidmi zalazniky. Do toho vysoka pocatecni fluktuace lidi pri naboru apod. Jednoduche to nemaji.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod 123123123 17. 3. 2024 05:41

Když člověk používá i služební PC a služební mobily, kde má omezená práva, tak je email nejuniverzálnější.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pulmann 17. 3. 2024 10:26

Třeba přes nějaký cloud ?
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Thom 17. 3. 2024 23:20

Mám OneDrive, Google Disk... ale většinou pouzívám Gmail, kde si to dám do Konceptů.
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod 123123123 18. 3. 2024 02:34

Já si to klidně pošlu z jednoho emailu na druhý.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod technikus 18. 3. 2024 18:33

Má smysl shánět poradce nebo navštěvovat pobočku, nebo budou shodné podmínky i od 1.4.?
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 3. 2024 19:25

Stejné podmínky by měly platit i v dubnu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drummond 18. 3. 2024 23:07

Pokud by neměly podmínky platit i v dubnu, bude to o té bance mnohé vypovídat a vyšle to poměrně jasný signál, zda se jí má smysl zaobírat či to bude jen druhá Creditas, která mění podmínky, kdy se jí zachce.
drummond
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka