Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 9. 4. 2024 07:43

A jak? Nabízí to buď vyfotit doklad nebo nějaký QR kód od poradce.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod JoKaHo 10. 4. 2024 07:23

Povedlo se někomu založit více spořicích účtů? Mě tam pořád visí žádost, že na ni pilně pracují. Pak mi "vadí" že na hlavním přehledu v nezařazených produktech straší účet UniCredit a netuším jak to skrýt.
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 10. 4. 2024 07:38

a proč více spořících účtů
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod czpetr 10. 4. 2024 08:36

Mám 10 spořících účtu. Využívám je jako obálky ,na které jsem byl zvyklí.
czpetr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 10. 4. 2024 12:00

Do kdy jsou aktuálně platné úroky 6,03%?
Trinity od pondělka snižuje úroky, tak aby bylo kam eventuálně přesunout peníze.
Jen aby ta procenta u Partners ještě nějakou chvíli vydržela na této úrovni.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 10. 4. 2024 13:21

Zopakuji informaci, kterou jsem tu již jednou psal.

Poradce na pobočce říkal:
- 6,03% do konce dubna
- že prý nikdy neslibovali 6,03% na delší dobu, že prý garance se týká jen osvobození od podmínek na první 3 měsíce, ale je možné, že to někdo špatně pochopil a šířil špatné info
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 10. 4. 2024 13:51

Jo, něco podobného jsem dnes slyšel na live chatu, stěžejní je prý zasedání ČNB na začátku května, takže ty 3 týdny by mohl být klid s 6,03%, pak se zase uvidí. Samozřejmě nechybělo doplnění o informaci, že se budou snažit nabídnou vždy jednu z nejlepších sazeb na trhu, ideálně tu nejlepší, co trh dovolí. :-)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 10. 4. 2024 16:24

Původně(začátkem března) bylo komunikováno, že 6,03 platí na 3 měsíce (1.3. - 31.5.) Mám to potvrzené písemně, ale v žádném ofiko dokumentu se to neobjevilo. Pak se to snažili zkrátit a změnit jen do 30.4. s tím, že mají připravenou sazbu 5,53 a budou se řídit podle ČNB. Opět tato informace je interní a nedohledatelná v ofiko zdrojích.
Nyní jsou dvojka na trhu, co se týká spořicího účtu. Tak doufejme, že ještě nemají nabrány vklady dle jejich představ a tedy tu sazbu udrží.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 10. 4. 2024 17:40

Zatím 22 tisíc klientů a uloženo 4,1 mld

https://www.penize.cz/osobni-ucty/45401 ... ic-klientu

Což teda děla poměrně překvapivě “jen” 186 tisíc na klienta. No teď po snížení Trinity jim průměrná výše vkladu vzroste :).

Do konce roku chtějí 80 tisíc klientů a 20 miliard vkladu, tedy průměrný vklad čtvrt mega.

https://forbes.cz/v-cesku-otevrela-nova ... vne-radit/

To by měli ještě chvíli vydržet…. Do květnového zasedání CNB v klidu, no pak půjdou patrně taky.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Persbrandt 10. 4. 2024 17:46

prosím vás, na jak dlouho asi je to založení nového účtu online (předpokládám že přes aplikaci)? Dá se to urychlit tím, že se použije Bank ID místo focení občanky a ověřovací platby, tak jako třeba u KB? (kde se ten účet založí víceméně okamžitě a hned si tam lze převést peníze)?

A u těch 5 povinných plateb kartou se bavíme o kartě vydané k běžnému účtu, který se musí navíc založit, nebo o kartě přímo k tomu spořícímu účtu?
V jiném vlákně se v této souvislosti píše o nějakých virtuálních kartách, ty si lze u PB zřídit okamžitě zdarma, a hned s nimi platit na internetu, aniž by člověk vlastnil mobil s NFC, tak jako třeba u mBank? díky
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 10. 4. 2024 17:53

Mel jsem založeno za 5 minut přes Fio BankID. Z toho jsem 2 minuty vybíral vlastní číslo úctu. :-)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 10. 4. 2024 17:54

Karta je k BU, ostatně on je SU taky k BU, resp zakládas BU a pak si v appce uděláš SU
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod peliculiar 10. 4. 2024 18:02

Ahoj, jsem v tomto vláknu nový ... Uvažuji o založení účtu o PB abych udržel prostředky na nejlépe úročeném spořícím účtu. Začalo to ve vláknu Trinity bank ...

peliculiar píše:Za jakých okolností není třeba při založení plnit podmínky 4 měsíce a za jakých (jen) 3 měsíce? Proč je tam ten rozdíl a čím je dán ... ?

Dostal jsem i "odpovědi", ale asi jsem natvrdlej a ve FAQ jsem na ně odpověď nenašel ...

Zedna1 píše:K te Partners ... uplne dole: Vaše nejčastější dotazy.
-> Jaké jsou podmínky pro udržení výhodné sazby úroků na spořicím účtu?
+ samozřejmě dokument "urokové sazby".

Ani jedno nevysvětluje ten rozdíl mezi třemi a čtyřmi měsíci bez nutnosti plnit podmínky.

A když už jsem pročítal časté dotazy, tak jsem nepochopil, zda může mít dítě účet bez balíčku pro rodinu a pokud ano, jak nad ním může mít kontrolu / dohled rodič ... ?

Předem děkuji za trpělivost s nově příchozím a případné odpovědi. :-)
Naposledy upravil peliculiar dne 10. 4. 2024 18:05, celkově upraveno 1
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 10. 4. 2024 18:03

Donutili jste mě. Mě to trvalo 3 minuty, protože já mám číslo účtu jasné.

peliculiar: menší obrázek nešel? :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod drummond 10. 4. 2024 18:45

Peliculiar: jsou to 3 po sobě jdoucí měsíce od měsíce, kdy došlo k založení účtu.

Když zalozis napr 28.4. jsou to 3 měsíce, když zalozis 2.4. jsou to defacto 4 měsíce.

Zakládal jsem 20.3., takže duben, květen a červen plnit nemusím, dostanu zvýhodněnou sazbu 1.5., 1.6. a 1.7. na urocich, v červenci už musim plnit podmínky, abych 1.8. dostal zvýhodněnou sazbu za červenec.

Tož vše.
drummond
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka