Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod 123123123 10. 4. 2024 20:26

Takže se musí splnit v aktuálním měsíci? Ne měsíc dopředu?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drummond 10. 4. 2024 20:48

Ano, tak jsem pochopil jejich FAQ a ten obrázek.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 10. 4. 2024 21:03

Je fakt, že to podle té grafiky mají napsané dost nešťastně.
Základní úroková sazby. Pokud ji chcete i v následujícím měsíci, je potřeba začít plnit podmínku 5 plateb kartou.
Z toho se dá chápat, že to také může být na měsíc dopředu.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 123123123 10. 4. 2024 21:04

No právě.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod technikus 10. 4. 2024 21:06

Není nad to každý měsíc zaplatit minimálně 5x kartou a je splněno.
Snad to bude i eventuálně nějak zobrazeno v IB, jako třeba u Air Bank.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 10. 4. 2024 21:56

Já zakládal 1.4., takže bych měl mít květen, červen a červenec bez plnění podmínek, ale není žádný problém začít už v červenci - pro jistotu. Vzhledem k tomu, že "odcházím" od Monety, kde byla podmínka 10 plateb, tak to nebude problém. Jinak těch plateb mám měsíčně celkem dost: 3x Unicredit, 5x SkipPay, 10x Moneta, 5x Air a teď 5x Partners. Myslím, že ještě bývalo 3x u Raiffky, ale tu už delší dobu neřeším. Jinak v obchodě se samoobslužnou pokladnou není problém splnit i 2 banky během jednoho nákupu. Ale asi se to nesmí přehánět, protože už se mi stalo, že se na mne personál divně díval, proč platím každou položku zvlášť. :D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 10. 4. 2024 22:06

Teď koukám na účet v aplikaci Kaufland a jeden nákup jsem rozdělil na 15 plateb kartou a jednu korunu hotově. :D
Dělím ale jen platbu, ne nákup.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod gaabi 10. 4. 2024 23:05

Dobrý večer,
omluva předem, že to nesouvisí s tématem, ale zkusím se zeptat, když jste na to narazili.
Je nějaká možnost rozdělit online platbu kartou na více částek? Ať už v rámci jedné karty a nebo rozdělit na více karet, když třeba na jedné nedostačuje zůstatek.
Děkuji za radu
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 4. 2024 23:20

Nevím o žádné online platební bráně, která by toto umožnovala.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 10. 4. 2024 23:31

Přidával jsem opakovaně virtuální kartu přímo do Google peněženky, pokaždé úspěšné přidání při ověření přes app. hláškou z app. V peněžence vždy dodatečné ověření pro online operace se zadáním CVC kódu, operace vždy neúspěšná, neznámá chyba, zkuste později. Při přidání přes app dodatečné ověření přes CVC kód nebylo v peněžence vyžadováno, ale karta není jak je známo v google mimo peněženku.
Snad stejný problém jsem řešil s jinou kartou/bankou a je to již dlouho, nevzpomínám si v čem byl problém. Peníze na stržení malé čátky na BÚ byly, limit karty dostatečný, povoleny platby u obchodníků i na Internetu.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 10. 4. 2024 23:48

Zdá se to jen mě, že Mirek je magnet na problémy? :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 4. 2024 00:11

Miloši dík, velmi cenná rada k odstranění problému. :-)

Kartou jsem ještě neplatil.

Velmi, velmi matná vzpomínka z minula snad nechat kartu v peněžence po přidání přímo do peněženky vyhnít do druhého dne?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod 123123123 11. 4. 2024 05:02

To je ta jednorázová karta asi. :hm :D
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod technikus 11. 4. 2024 06:22

Virtuální kartu si lze vygenerovat klidně i před pokladnou nebo bankomatem a musí jít hned použít.
Neměla by tam být žádná prodleva, čekat hodinu nebo třeba až přes půlnoc apod.

Plastovou kartu jsem ještě nepoužil a virtuální v Google Pay má za sebou už několik plateb a všechny bez problémů.
Virtuální jednorázovou jsem ještě u PB nezkoušel.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Persbrandt 11. 4. 2024 06:40

díky za rady. Při spekulování ohledně co nejvyššího úroku u Partners datum založení účtu nehraje žádnou roli, předpokládám? A btw. Partners nepraktikuje takovou tu politiku "zcela nových vkladů", jako to dělá Trinity?
Okamžité platby z Raiffeisen do PB vám fungují bez problému? A vlastně vnitrobankovní převody z BÚ na SÚ Partners probíhají okamžitě kdykoli vč. víkendů apod., v tom není žádný háček? díky
Persbrandt
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka