Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod honzafr 16. 4. 2024 18:43

Dnes mi dorazila platební karta. V aplikaci jsem provedl aktivaci a změnu PINu. Avšak při zobrazení PINu se stále ukazuje původní. Kartu jsem ještě nepoužil, tak uvidím, jak se bude zítra chovat, tedy zda budu muset použít starý PIN, a nebo bude fungovat nový. Každopádně je to matoucí chování.
honzafr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 16. 4. 2024 18:52

Bug se zmenou pinu byl v nektere z predchozich verzi. Pak to opravili. Zkuste si aktualizovat appku.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod honzafr 16. 4. 2024 18:59

@FRENKY33: Aktualizoval jsem ještě před aktivací karty. Jedná se o Android a verze je 1.6.26 (31665), google play mi novější verzi nenabízí. Takže buďto se jim tam chybička vloudila znovu a nebo opravdu je nutné kartu kontaktně použít. Každopádně se nechám zítra překvapit :)
honzafr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 16. 4. 2024 19:19

Já jsem zkusil změnit pin u virtuální karty. A taky bez jakékoliv odezvy :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod FRENKY33 16. 4. 2024 19:25

Na strane 28 jsem to "resil". Po updatu to uz slo i bez pouziti karty. Mozna se jim to ted zase rozbilo
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 4. 2024 19:27

PIN na virtuální kartě jsem měnil někdy na začátku dubna v app bez problémů.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod dala67 16. 4. 2024 22:25

fines píše:me ta appka nefunguje pres wifi v praci kde mame proxy (jedine pres data)...

To se většinou stává, když zaměstnavatel nepoužívá IT pracovníky, ale IT zaměstnance.
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 17. 4. 2024 07:22

Do mobilu/hodinek - Apple Pay/Google Pay aneb Peněženky si dáváte fyzickou kartu, nebo virtuální?
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 17. 4. 2024 07:33

Technikus: Dle vkusu každého soudruha. Je to jedno. Já dávám fyzické (měl jsem i virtuální ale nema to zadny prakticky extra prinos ..resp neni v tom zadna vyhoda/nevyhoda oproti digitalizovane fyz karte)
Naposledy upravil FRENKY33 dne 17. 4. 2024 08:26, celkově upraveno 1
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 17. 4. 2024 08:19

Pro nás, se kterými to jde od 10 ke 4 (první a poslední řádek daňového přiznání) - takže virtuální kartou nejde platit u fyzického terminálu, pokud je v GooglePay?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod FRENKY33 17. 4. 2024 08:24

Rop: Jde.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 17. 4. 2024 08:42

Ano jde ... do té doby, co terminál od ČSOB opakovaně nevyplivne hlášku chyba spojení, platba zamítnuta :D ... čerstvá zkušenost z autoservisu dnes ráno. Pak došlo na použití fyzické karty a to na druhý pokus prošlo. Nemít v kapse fyzickou kartu, tak jsem jen s virtuální kartou v zadelově. Asi první případ po X letech, co používám karty jen v mobilu /a pro strýčka příhodu stejně nosím dvě plastové v peněžence/, kdy jsem mobilem nezaplatil. Tohle byl sice případ chyby, která nebyla na mé straně, ale na straně Matrixu, ale stát se může ... člověk pak čučí jako puk :D
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 17. 4. 2024 09:04

To bych moc nepochodil.
Fyzickou platební kartu u sebe nenosím žádnou, jen do letadla a do zahraničí.
Ale v mobilu mám karet víc od různých bank, snad bych uspěl s jinou.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod honzafr 17. 4. 2024 11:07

Update změny PINu. Ráno jsem ještě zkusil znovuzobrazení PINu, stále zůstal původní. Dále změnu PINu s nulovým efektem. V bankomatu (konkrétně KB a vše jsem prováděl kontaktně) nejdřív bankomat přijal nový PIN, ale při výběru hotovosti nahlásil neplatný PIN. Předpokládám, že buďto karta v sobě žádný PIN nemá a bankomat tedy před aktivní operací akceptuje cokoli a nebo je to nějaká bezpečnostní vlastnost. Každopádně po zadání starého PINu byly peníze vydány. Takže jsem zkusil změnu PINu, která se zadařila. Další výběr peněz už jsem úspěšně provedl s novým PINem... No, lidé ve frontě za mnou se netvářili zrovna šťastně, ale co se dá dělat, je třeba vše řádně vyzkoušet ;) V aplikaci už se mi zobrazuje nový PIN.

Takže shrnutí:
- Aplikace zobrazuje aktuální PIN správně
- Změna PINu (tedy minimálně před první aktivní operací) v aplikaci aktuálně nefunguje
- Změna PINu v bankomatu funguje správně
honzafr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 17. 4. 2024 11:39

Vyšla aktualizace aplikace v1.6.27, ale changelog to má stejný jako u 1.6.26
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka