Vzhledem k tomu, že tyhle akce jsou jen na ApplePay a vždy se to opakuje u různých bank na 140 Kč, tak to vypadá na akci Applu. Určitě se mu to dost vyplatí, protože banky mu pak platí dost peněz na poplatcích.
@jujec K těm budoucím platbám ze Spoř. na Běžný v rámci PB. I když se nějaká platba nastaví, proběhne vůbec? Jinak jsem taky pátral v aplikaci, platba zadat např. na zítřek lze, chybu to nenapíše, ale budoucí ze Spoř. není nikde vidět, tak ani nevím, zda teda proběhne nebo ne.
Tak dobrý, že se to časem objeví v aplikaci. Já si vyzkoušel pár plateb, náhodně jsem někam klikl do kalendáře, aby to nebylo dnes a tak se mi v budoucích dnech budou přesýpat peníze z účtu na účet. Ani nevím kdy a platby jsem zkoušel asi tři
Máte někdo zkušenost s vracením peněz od prodejce na jejich virtuální jednorázovou kartu? Platil jsem s ní, prodejce peníze vracel v pátek a stále nic. Nevím, jak dlouho to trvá resp. jestli není problém na straně Partners banky. Přeci jen nová banka, snad má tahle "základní" věci zmáknuté.