Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 25. 4. 2024 07:27

Pro GooglePay takovou akci nemají?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 25. 4. 2024 07:54

Vzhledem k tomu, že tyhle akce jsou jen na ApplePay a vždy se to opakuje u různých bank na 140 Kč, tak to vypadá na akci Applu. Určitě se mu to dost vyplatí, protože banky mu pak platí dost peněz na poplatcích.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod panPeněženka 25. 4. 2024 08:25

Díky za info, fakt je to tak - přidal jsem si virtuální kartu do Apple Pay a nezaplatil. Teď mám teda 48 hodin na zaplacení podle podmínek.
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 25. 4. 2024 09:23

@jujec
K těm budoucím platbám ze Spoř. na Běžný v rámci PB.
I když se nějaká platba nastaví, proběhne vůbec?
Jinak jsem taky pátral v aplikaci, platba zadat např. na zítřek lze, chybu to nenapíše, ale budoucí ze Spoř. není nikde vidět, tak ani nevím, zda teda proběhne nebo ne.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jenda_s 25. 4. 2024 11:40

proběhne úplně normálně, proběhne to OK i tak, že mám na stejný den nastavenu budoucí platbu ze spořáku na běžák a zároveň z běžáku do jiné banky.

jediné co je špatně je to, že budoucí platby ze spořáku nejsou vidět a ani se nedají změnit/zrušit. Ale vědí o tom a doplní do aplikace...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 25. 4. 2024 11:48

Tak dobrý, že se to časem objeví v aplikaci.
Já si vyzkoušel pár plateb, náhodně jsem někam klikl do kalendáře, aby to nebylo dnes a tak se mi v budoucích dnech budou přesýpat peníze z účtu na účet. Ani nevím kdy a platby jsem zkoušel asi tři :D
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tatoch 26. 4. 2024 09:44

Zdar, víte někdo jak odstranit virtuální kartu z aplikace?
tatoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 26. 4. 2024 09:47

rozkliknu virtuální kartu > Zamknout kartu > Ano, Zamknout > červená volba Zrušit kartu > Ano, zrušit kartu
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tatoch 26. 4. 2024 09:49

diky
tatoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fc70 29. 4. 2024 13:15

Snese Partners 2-3 okamžité platby na řádově 100 tisíc za sebou, nebo to začne blokovat podobně jako Fio?
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 4. 2024 14:02

15. dubna vyzkoušeno 4 x 100 do Monety a prošlo. Víc jsem zatím nezkoušel.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod dalich 29. 4. 2024 14:33

fc70 píše:Snese Partners 2-3 okamžité platby na řádově 100 tisíc za sebou, nebo to začne blokovat podobně jako Fio?

Dnes poslano 6 a cajk.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod drkarel 29. 4. 2024 14:41

Tušíte, do kdy mají D+0?
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 29. 4. 2024 14:44

Lhůta pro standardní převod v režimu D+0 by měla být do 12:40 hodin, viz. https://www.partnersbanka.cz/userfiles/ ... 7116e8.pdf
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 29. 4. 2024 19:01

Máte někdo zkušenost s vracením peněz od prodejce na jejich virtuální jednorázovou kartu? Platil jsem s ní, prodejce peníze vracel v pátek a stále nic. Nevím, jak dlouho to trvá resp. jestli není problém na straně Partners banky. Přeci jen nová banka, snad má tahle "základní" věci zmáknuté.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka