Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod culti 6. 5. 2024 23:03

PatrikChrz: Jaký je důvod platit kartou PB takto předčasně?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lightblackfox 6. 5. 2024 23:13

Myslím, že k internetovému bankovnictví už se nikdy nevrátíme.

Jak se mohou nevracet k něčemu, co nikdy neměli? :hm :roll: :D
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 5. 2024 04:27

Akciový Klokan píše:Patriku, když se to rozklikne, je tam ještě nějaké další info ?

IMG-20240507-WA0000.jpg

-- 7. 5. 2024 04:29 --

culti píše:PatrikChrz: Jaký je důvod platit kartou PB takto předčasně?

Bral jsem "na výlet" všechny karty, kde jsem potřeboval splnit podmínky, chci mít zažitou rutinu a nemyslet na to. Jestli udělám o pět transakcí víc nebo míň už nehraje roli.
plat.jpg
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod 123123123 7. 5. 2024 04:55

lightblackfox píše:
Myslím, že k internetovému bankovnictví už se nikdy nevrátíme.

Jak se mohou nevracet k něčemu, co nikdy neměli? :hm :roll: :D

To asi měli na pojištění apod., možná ještě mají.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MirekM. 7. 5. 2024 07:29

Patrik: budeš první, kdo dostane za uši, až možnost rozdělit nakup na více plateb v Kauflandu zruší. Kdybys alespoň neprovokoval těmi korunami.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 7. 5. 2024 07:43

To by mě mohlo takhle tajtrdlíkovat u samoobslužné pokladny.
Nehledě na to, že snad ještě nikdo nemůžeme mít už po "zkušební" době, kdy je nutnost mít 5 plateb měsíčně pro lepší úrok, ne?
Pokud už chci zaplatit kartou, to si nelze nechat na běžném účtu pár stovek a zaplatit tím normálně nějaký drobný nákup? ...tam točenou zmrzlinu, tam jízdenku, tam rohlíky, tam coca colu z automatu, tam parkovné apod.?

Jinak Trinity a Max se už vytasila s novými úroky, tak kdy to přijde u PB?
Hlavně kam ta procenta u PB spadnou?
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod maeth_u 7. 5. 2024 07:56

maeth_u
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 7. 5. 2024 08:08

Muhehe, toto se mi líbí (kdo má TB, ten ví :D )

a nerozlišujeme nové nebo stávající klienty, všech klientů si vážíme stejně
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ski1961 7. 5. 2024 08:16

No tak škoda, že jsem tohle nevěděl včera, nic bych v Partners nezakládal..nu což, takže to zase půjde hned pryč a to do Monety na Extra spořák, kde je do konce června 5,5%....
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod adeeeee 7. 5. 2024 08:17

Zrovna dneska ráno jsem si zakládal učet, že třeba ješte ten květen s 6% vydrží a přesunu sem všechno z TB. Tak nic no, zatím to tam nechám :-D
adeeeee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod panPeněženka 7. 5. 2024 08:50

Takže přesun do Monety stačí teoreticky opravdu až 15. ráno, což?
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 5. 2024 09:57

technikus píše:To by mě mohlo takhle tajtrdlíkovat u samoobslužné pokladny.
Nehledě na to, že snad ještě nikdo nemůžeme mít už po "zkušební" době, kdy je nutnost mít 5 plateb měsíčně pro lepší úrok, ne?
Pokud už chci zaplatit kartou, to si nelze nechat na běžném účtu pár stovek a zaplatit tím normálně nějaký drobný nákup? ...tam točenou zmrzlinu, tam jízdenku, tam rohlíky, tam coca colu z automatu, tam parkovné apod.?

Jinak Trinity a Max se už vytasila s novými úroky, tak kdy to přijde u PB?
Hlavně kam ta procenta u PB spadnou?

Mám to jako rutinu. Na začátku měsíce (byl jsem se v zahraničí potápět, proto ne hned prvního) vezmu všechny "postižené" karty na výlet do Kauflandu a udělám potřebný počet plateb. Nemusím se pak stresovat a myslet na to a počítat, přehazovat karty a podobně. Partner jsem dělal proto, že už ji mám "zařazenou do seznamu" a nechci na to už potom myslet, že ji tam mám za 2 (nebo kolik) měsíce zařadit, prostě vím, že na těchto kartách mám splnit, tak splním.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod zoul 7. 5. 2024 10:02

Premejslel jsem nad zalozenim, ze urok jeste nejakou dobu vydrzi, no tak uz ne.
Vyreseno za me :-)
Sony KD-70XF8305, Yamaha HTR-4065 + Yamaha NS-F150 set 5.1, Zyxel NAS326, Samsung A51, Peugeot 308 SW, CF Moto 800MT, Gladiator X450, HP ZBook Firefly 16, Nikon D3100
zoul
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 7. 5. 2024 10:03

Tak vzhledem k výhodě mobilní fungující aplikaci a okamžitých plateb si troufám říct, že i nadále stojí za to nechat peníze u PB, než je přesunout do MaxB nebo TB. Úroky jsou/budou téměř shodné.
Otázkou pak je, co ta konkurence. Už tady bylo zmíněno mBank a snad Moneta. Otázkou zas je, do jaké výše nabízí aktuálně vyšší úrok.

@PatrikChrz
Snad nechodíš s fyzickými, ale měníš je jenom v Google Peněžence / Apple Pay :D
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 5. 2024 10:11

s fyzickými, já si na ty virtuální nikdy pořádně nezvykl. Je to pro mne jednodušší vytahovat jednu po druhé z jedné kapsy a po potřebném počtu po užití zase odkládat do druhé kapsy.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka