Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod kecinzer 15. 5. 2024 08:22

Já před chvíli vše poslal po 100 litrech do Monety úplně bez problémů a okamžitě.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod chnapka_cz 15. 5. 2024 08:33

Slecna na podpore tvrdila, ze meli dnes rano vypadek s odesilanim okamzitych plateb, ale uz by to melo byt ok
chnapka_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 5. 2024 08:44

kdy maji cut-off time pro standardni D+0?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod sabai 15. 5. 2024 08:45

Kolem 9. hodiny 9 okamžitých plateb do Monety prošlo bez problémů.
sabai
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 15. 5. 2024 08:49

Včera jsem zadal standardní platbu na dnešní den, částka 800tisíc do mBank. Dnes v 0:14 peníze odešly z Partners a do mBank dorazily v 9:08. Nemůžu si tedy na nic stěžovat :-)

Další peníze jsem poslal do VÚB, tam to ale trvá trochu déle.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 15. 5. 2024 08:51

slavo963 píše:kdy maji cut-off time pro standardni D+0?

https://www.partnersbanka.cz/userfiles/ ... 7116e8.pdf
12:40
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 15. 5. 2024 08:57

Nepsalo se tu včera o D+1?
A heleme se, jaká je realita.
D+1 je možná někde ve smlouvě či nějakých podmínkách, ale platby a peníze nezadržují a fičí z účtu na účet klidně i u jiné banky bez okamžitých plateb.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 15. 5. 2024 09:05

O době D+1 psal netrpělivý Mirek, který se včera nemohl dočkat svých penězí, byl z toho celý vystresovaný a zbytečně plašil :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 5. 2024 09:08

hyper9 píše: ... Je pravda, že ten dokument o lhůtách by si zasloužil trochu jednoznačnější formulaci.

Dotázal jsem se pres chat na stránkách banky na tu možnou nejednoznačnost. Odpověď: "... když dnes zadáte příkaz na odeslání zítra, platba Vám odejde zítra."

-- 15. 5. 2024 10:14 --

Milos píše:O době D+1 psal netrpělivý Mirek, který se včera nemohl dočkat svých penězí, byl z toho celý vystresovaný a zbytečně plašil :nenapadne

Jak jsem koupil na infolince, tak jsem prodal, mají to v dokumentech zřejmě jako pojistku pro případ zpoždění platby na další den, aby byli z obliga.
PS: a nervozní dle včerejších příspěvků jsme byli minimálně 3 ... a opakovaný vtip není vtipem. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rop 15. 5. 2024 09:45

Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 5. 2024 11:13

Byl zde dotaz na limity Partners ohledně okamžitých plateb. Takže dnes jsem po sto tisících postupně odčerpal přes 2,2 milionu a všechny platby dorazily.

Teda až na jednu - to je moje blbost, posílal jsem do mBank a zapomněl jsem na předčíslí. Platba se odepsala (podle mne chyba, mělo by to hodit chybu, ne?), ale do mBank nedorazila, tak doufám, že buď zítra dorazí, nebo se vrátí.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod technikus 15. 5. 2024 11:16

Jak se tohle povede?
Když jde o 22 plateb, to je pokaždé zadáváno číslo účtu? Není to ze šablony nebo z historie provedené platby?
Nebo všechny nebyly do mBank?
I tak, vždyť tam jsou šablony, načtení QR, opakovat platbu na účet z historie apod. O:-)
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 15. 5. 2024 11:36

@PatrikChrz: Předčíslí není povinný údaj (některé banky ho používají, některé ne), takže to není žádná chyba systému, že platba odešla. Je to čistě jen tvoje vlastní chyba :nenapadne
Naposledy upravil Milos dne 15. 5. 2024 11:38, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod chrudimi 15. 5. 2024 11:38

Hádám, že to Patrik pokazil hned u první platby do mBank, protože jinak šlo celkem elegantně hned po první platbě použít tlačítko opakovat platbu a sypat tam okamžité platby na pár ťuknutí.
Naposledy upravil chrudimi dne 15. 5. 2024 11:39, celkově upraveno 1
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 5. 2024 11:38

První příkaz z Partners do Monety jsem dal na 100 Kč. Když prošla tak u další jsem jen přidal nuly a poté už jen opakoval předchozí platbu.
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka