Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 1. 8. 2024 15:41

Nemělo by.
Napiš jim přes podporu v rámci aplikace.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 8. 2024 15:45

Včera jsem aktualizoval a dnes po spuštění, že aplikace je již nepodporovaná a nepustí mě bez updatu dál. Jako chápu tu myšlenku, ale zaříznout i verzi starou max pár dnů (1)?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod ski1961 1. 8. 2024 15:45

@jasno1
zajímavé, ted jsem kouknul a opravdu je tam 2,25%, přitom ráno kolem 9 hod, když jsem koukal na připsaný úrok tam bylo 4,53%...taky jsem zakládal v květnu..srpen by měl být ještě bez podmínek, ale již v tomto měsíci se musí splnit těch 5 plateb kartou, aby bylo zvýhodnění i za září..je třeba to plnit měsíc dopředu..taky jsem si naivně myslel, že ještě v srpnu nemusím nic a že stačí začít až v září, když má být za září,ale na infloince mě vyvedli z omylu...
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 8. 2024 15:49

No ale tady jde o to, že už teď v srpnu se aplikace tváří, že máme úrok 2,25%, přestože jsme zakládali v květnu.
Že na září mám plnit podmínky, to je jasné. Jde o ten srpen a jeho úrok (aktuálně).
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 1. 8. 2024 16:00

Není to nějaký bug poslední verze aplikace?
I na webu je:
Příklad: První Spořicí účet jste si založili 14. dubna, zbytek dubna a celý květen, červen a červenec máte automaticky základní sazbu. Pro udržení základní úrokové sazby pro srpen je třeba v červenci začít plnit podmínky, tedy provést alespoň 5 plateb kartou nebo si sjednat balíček Pro dva nebo rodinu.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ski1961 1. 8. 2024 16:01

@wit.cz
jj, chápu..moje reakce asi vyzněla, jako kdyby to mělo být v pořádku, ale dle mého to je špatně, protože srpen je ještě bez podmínek, tahle sazba by se tam měla objevit až 1.září..zkoušel jsem volat infolinku, ale nemožné se dovolat...
Naposledy upravil ski1961 dne 1. 8. 2024 16:04, celkově upraveno 2
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 1. 8. 2024 16:02

Zkusit ten chat v aplikaci.
Zřejmě půjde jen o chybné zobrazení, úročit se bude správně celý měsíc.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 8. 2024 16:06

Zkusil jsem chat, ale za 15 minut nikdo nereagoval. Počkám, uvidíme. Vynucují poslední verzi aplikace, ale co release, to bug.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod jasno1 1. 8. 2024 16:11

Taky jsem psal na chat a už mám 4.53%
Ale odpověď zatím žádná
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 8. 2024 16:13

Taktéž opraveno, byť na zprávu nereagovali :)
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod ski1961 1. 8. 2024 16:17

já jsem na podporu nepsal a taky opraveno :-)
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 8. 2024 17:12

Tak už mám taky v aplikaci informaci o úrokové sazbě:
Příští měsíc budete mít základní úrok s aktuálním balíčkem automaticky. Není potřeba plnit žádné podmínky ani platit 5x měsíčně kartou.

Úrok platí pro jakoukoliv výši zůstatku na účtu. Úroky se počítají každý den z denního zůstatku, na účet Vám je připíšeme na konci měsíce.

Mám balíček Pro dva.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 8. 2024 12:12

Do aplikace mi přišla informace, že úrok 4,53 % garantují do konce srpna.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 2. 8. 2024 12:21

To není úplně špatná informace.

Mně se zobrazila informace, že je víc designů virtuálních karet a je možno zřídit vedlejší účet. Obdoba běžného účtu (bez fyzické karty, jen s virtuální). A kdo tam chce vložit eventuálně další smlouvy, už funguje i PDF.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 2. 8. 2024 12:26

Líbí se mi, že se Partners Banka fakt snaží a jede dopředu.

Pokud bych je měl používat jako hlavní banku, vidím aktuálně dvě překážky:
- u některých transakcí potřebuju vidět čas transakce
- u okamžitých plateb potřebuju nastavení: nepřeklápět do standardní platby, pokud okamžitá nejde

Určitě jim budu brzy psát s prosbou, ať obojí zváží.
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka