Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 8. 8. 2024 10:07

Jasně, v aplikaci jde jednoduše změnit.
Menu - Změna balíčku.
Tam mi to ukatuje, že mám sjednáno Pro Dva a u těch ostatních dvou mám políčko pro výběr.
Zkoušet to nebudu, využívám to společně s manželkou.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 8. 8. 2024 10:12

Logicky by to jit prave nemelo, kdyz mas treba 2 ucty a nizsi tarif 2 ucty nepodporuje.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod myšpulín 8. 8. 2024 10:31

To je otázka jestli by to nechalo dokončit změnu nebo by mě aplikace vyzvala ke zrušení společných účtů.
Pokud bych zrušil společné účty a nechal si jen ty samostatné (můj a její), pak by to jít mělo.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 8. 8. 2024 11:00

Asi by mělo stačit se na tento scénář zeptat podpory v aplikaci.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 8. 8. 2024 11:09

Lepsi prakticky otestovat dobrovolnikem.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 8. 8. 2024 11:18

Takže jsi dobrovolník, který to otestuje? :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 8. 8. 2024 14:03

Teoreticky by ty společné účty a obecně služby z balíčku mohly být i jako samostatné produkty za jinou cenu. Ale v sazebníku to hledat nechci :-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomi V 10. 8. 2024 07:40

Je možné u partnersbanky mít více spořících účtů, nebo nějak virtuálně oddělené (MAX banka snožuje od asi 15 úrok na 5,2 a chci mít ty peníze oddělené od těch v partners- jedny peníze jsou na dlouhodobé spoření a druhé likvidní).
MBanku mám naplněnou skoro "po okraj" a moc jiných možností není. Snad raiffeisen, kde snad garantují 4,5 do konce září. Tam spořící účet nemám, ale stojí to za úvahu. I když tam je ten úrok trochu podvod, když peníze připisují až do pátého v měsíci.
Otázka je co Mbanka a partnersbanky udělá s úroky dál...Abych to za 14 dnů nepřesouval zase zpět...
Naposledy upravil Tomi V dne 10. 8. 2024 07:44, celkově upraveno 1
Tomi V
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 10. 8. 2024 07:42

Mám 8 obálek - 8 spořicích účtů.
Jdou i různě pojmenovat.
technikus
Nadšenec

Tento příspěvek byl odstraněn.
PULPANM

Odeslat příspěvekod Tomi V 10. 8. 2024 07:49

Takže je to nový spořící učet? Protože nějakou "obálku" jsem v aplikaci nenašel.
Tomi V
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 10. 8. 2024 07:52

Ano, dáš v aplikaci zřídit další a další spořicí účet, jeví se to pak jako obálky.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2024 09:56

wit.cz píše:Ještě doplním zkušenost s akcí rohlík premium, kterou jsem původně odmítal. Ve čtvrtek večer zaplaceno, v pátek doručeno. V pondělí notifikace v appce banky, že můžu přejít bezplatně na vyšší balíček. Rohlík ale zatím pořád nic, asi jim napíšu. Přišla vám nějaká notifikace? Jak rychle? Četl jsem tu jen jednu zkušenost, že to bylo vše na druhý den...

Tak co, už ti Rohlík aktivoval prémiové členství?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 8. 2024 18:04

Ano, bylo to přesně týden od nákupu, bez pár hodin.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod eur.martin 13. 8. 2024 18:30

Kdy Partners banka provádí úročení zůstatku na spořícím účtu? V kolik hodin se úročení počítá, abych nepřišel o den úročení? Děkuji.
eur.martin
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka