Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 2. 11. 2024 11:25

Aspoň někdo zůstává Partners i nadále věrný, já.

Ale koho tento a předchozí příspěvek zajímá, co?
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 2. 11. 2024 12:10

Možná jsem tam měl připsat, že mají lepší úrok. Takže dokud ho nesníží, nemá cenu Partners řešit. Minimálně z mého pohledu tu o žádnou věrnost nejde.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 2. 11. 2024 12:29

Ano, každý má svobodnou volbu výběru.
Já mám tady úspory pod jednou střechou a po několika ověřených měsících snad i ve spolehlivé a fungující bance.
Zas chápu, kdyby cokoliv, je vhodnější peníze nenechávat v jednom ústavu, ale rozdělit něco tam, něco tam.
Je to na každém z nás, jak se zařídí
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod obbr 2. 11. 2024 19:31

regin píše:Možná jsem tam měl připsat, že mají lepší úrok. Takže dokud ho nesníží, nemá cenu Partners řešit. Minimálně z mého pohledu tu o žádnou věrnost nejde.

Vždyť PB má lepší úrok než Čsob.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 2. 11. 2024 21:38

Číselně ano, finančně ne. 4 % u ČSOB odpovídají 4,07 % u Partners. Aby se daly úrokové sazby porovnat, je třeba je násobit koeficientem podle typu úročení.
PB počítá skutečný počet dnů v roce, takže koeficient je 366 / 366 = 1
ČSOB počítá s 360 dny, takže koeficient je 366 / 360 = 1,01666...

Rozdíl není nijak velký, z uloženého milionu to dělá 1 Kč denně ve prospěch ČSOB, ale i tak.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 3. 11. 2024 11:08

ok :D
Máš do tohoto kalkulu zahrnut i fakt, že Čsob poslední den v měsíci úročí s měsíčním zpožděním?
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 3. 11. 2024 11:58

Dobrá. Takže z 1.000.000 Kč je denně navíc 1 Kč, tedy milióntina. Takže další měsíc bude z té 1 Kč chybět 30 milióntin, tedy 0,000 030 Kč. :D
Tuto "ztrátu" myslím plně kompenzuje fakt, že v případě změny úroku lze ten milion poslat z ČSOB v jediné okamžité platbě místo deseti u Partners. ;-)
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 3. 11. 2024 12:09

Pokud si necháš zavolat ČSOB linku pro zvýšení limitu, který jinak nejde nastavit v IB/SB.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 11. 2024 12:23

Tyhle setinové rozdíly v úroku neřeším, pro mě třeba je podstatnější že u Partners nemusím nic řešit a k penězům máme oficiálně stejný přístup já i manželka.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 3. 11. 2024 21:14

wit.cz píše:Pokud si necháš zavolat ČSOB linku pro zvýšení limitu, který jinak nejde nastavit v IB/SB.

Ten limit však stačí telefonicky navýšit jen jednou a pak už je navýšený napořád :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 11. 2024 09:49

No právě :-l Pro mě je to trochu nežádoucí způsob. Jednak to volání, a pak že tam zůstane už trvale.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 4. 11. 2024 10:03

Jednou ti vadí nízký limit, pak zase vysoký limit :nenapadne Ten telefonicky navýšený limit větší než 300tisíc si následně můžeš sám v IB/SB snížit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod eur.martin 4. 11. 2024 11:04

Nyní má Partners Banka výpadek okamžitých plateb.
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 11. 2024 11:25

Tak to jsem stihl tak tak asi před dvěma hodinami :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod technikus 7. 11. 2024 08:45

update aplikace

V nové verzi aplikace jsme přidali možnost vypnout schvalování plateb pro dětské účty. Nastavení najdete v aplikaci rodiče na detailu dětského účtu. Volba je dostupná pro děti od 13 let. Další novinkou pro klienty banky je možnost pojmenovat si platební kartu v aplikaci. Pro uživatele mobilních telefonů s iOS je k dispozici Apple Pay Wallet extension. S Apple Pay Wallet Extension můžete nyní přidávat své karty přímo do Apple Peněženky bez nutnosti dodatečného ověřování. Pro klienty Partners poradenství jsme přidali možnost odstranit z portfolia smlouvu sjednanou mimo skupinu Partners. Také jsme doplnili označení úvěrových smluv sjednaných přes společnost Gepard.

technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka