Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Bnone 8. 11. 2024 11:08

To pojmenování karet jsem jim asi před měsícem a něco navrhoval, implementovali to rychle. Šikulové.
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2024 11:20

Na tipy docela slyší a když je to něco praktického, v blízké době se i nasadí
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Joolppp 9. 11. 2024 23:49

PB už umí i Garmin Pay. Vyzkoušeno přidání karty a ok, ověření přes sms.
Joolppp
Návštěvník

Odeslat příspěvekod culti 11. 11. 2024 19:07

Je zajímavé, že Bankovní identitu alespoň v mém případě přidali a zároveň aktivovali v aplikaci až později(v některém z posledních updatů). A to i přesto, že jsem podepisoval smlouvu na pobočce v době, když ještě BI neuměli a tedy bych správně ji měl mít asi deaktivovanou.

Máte to taky tak?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 11. 11. 2024 19:26

Účet zřízen v březnu na pobočce a BI mám aktivní.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dala67 12. 11. 2024 18:47

Útok hackerů nebo má banka výpadek? Nejdou načíst data plateb.
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 12. 11. 2024 18:58

Potvrzuji, přihlášení ok, zůstatky vidím, ale historie běžného a spořicích účtů se točí.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 12. 11. 2024 19:00

Taky potvrzuji + mě chodí notifikace o platbách kartou které jsem nedělal u obchodníků kde nic nekupuji s nulovou částkou. :-)
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod dala67 12. 11. 2024 19:03

Začalo to notifikací o nulové platbě z obchodu, kde jsem nikdy nenakoupil. Od té doby samé načítání dat. Doporučuji neklikat na notifikaci.Nejde ani nikam zaplatit :-( Tak i RB spadla taky. Vypadá to i na další banky :-(
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 12. 11. 2024 20:31

Už se historie zobrazuje.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 29. 11. 2024 06:14

Aktualizace aplikace v1.38.57

V nové verzi aplikace jsme přidali možnost využít widget aplikace na dashboardu telefonu. K dispozici jsou dva typy widgetu - malý s QR kódem pro vybraný účet nebo velký s platebními funkcemi. Postupně také do aplikace zabudováváme PDF prohlížeč, aby si klienti mohli PDF dokumenty prohlédnout bez nutnosti stažení. novinkou je zobrazení slevy na balíčku a stav využití produktů z balíčku. Také máme jednu Vánoční novinku. V nové aplikaci najdete virtuální karty s vánočními motivy :).
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 30. 11. 2024 09:49

Dnes mně nejde spustit aplikace (Aplikace Partners pravidelně přestává fungovat), na infolince mimo pracovní dobu nejsou, IB nemají. APP jsem včera aktualizoval. Antivir nic nehlásí, restart mobilu nepomohl. Co s tím? (Manželce APP funguje i po dnešní aktualizaci).
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 30. 11. 2024 09:55

V aplikaci nyní jsem a ať klikám kam klikám, zdá se v pořádku.
Buď lze vyčkat a nebo zkusit rovnou smazat data i paměť aplikace Partners (eventuálně aplikaci odinstalovat a zase nainstalovat) a znovu se registrovat.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 30. 11. 2024 09:57

Mohu naistalovat beztrestně APP na druhý mobil? Je někde na stránkách Partners návod na zprovoznění APP, již si zprovoznění na mém mobilu nepamatuji.

-- 30. 11. 2024 10:04 --

Do všech ostatních APP bank se bez problému dostanu.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka