Bude mi fungovat toto? Na Revolutu si zvolím, že si chci dobít EURA. A zaplatím to kartou od Partners. Partners mi převede CZK na EURA za středový kurz bez poplatků a budu mít na Revolutu EURA?
Potřebuji měnit CZK na EURA, ale bez poplatku.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
fijosh píše:Ano, funguje to tak. Zkoušel jsem to včera a směna CZK->EUR proběhla na straně Partners banky za kurz ECB s nulovou přirážkou.
Ne. Pořád stejná chybová hláška.drkarel píše:Ještě furt se Ti nepovedlo podruhé založit?
vojta80 píše:PULPANM píše:Už jsem to tu psal, týká se i výběru z ATM s vypnutým DCC
A ono je to napsané někde v oficiální dokumentaci? Informaci získanou přes chat bych v tomto smyslu úplně nepřeceňoval. Předpokldám, že informace byla poskytnuta v dobré víře, ale to ještě neznamená, že dotyčná osoba měla přesné informace... Aby bylo jasno, neříkám, že to není pravda, jen že spolehnout se na to nedá...
Minimálně pro odchozí platbu to jde vidět v aplikaci při zadávání částky.vojta80 píše:V rozhovoru je také potvrzeno, že pro převody se tento kurz neuplatňuje. Zajímalo by mě, jaký kurz se tedy používá tam, protože na stránkách jsem to nenašel. Ale možná jen špatně hledám...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků