Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 13. 1. 2025 20:07

O tom hlídání (udržování) zůstatku na BÚ s minimem 20000Kč se zde už částečně diskutovalo v prosinci viewtopic.php?p=13838274#p13838274
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 14. 1. 2025 08:37

Což mě vnuknulo potřebu se zkusit zeptat. V dohledné době PB změnu tohoto limitu neplánuje. Hmm, tak to mi za těch cca 60 Kč měsíčně nestojí.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 14. 1. 2025 08:59

Ohledně změny, snížení/libovolné částky na tuto automatiku jsem psal mail 18.12. a:

Dobrý den, pane ...,
děkuji za zpětnou vazbu, kolegům do vývoje předávám podnět k zamyšlení a zapracování. Zpětná vazba je pro nás důležitá, jen díky ní můžeme neustále zlepšovat naše služby.

Ještě jednou děkuji a přeji pěkný den.

S pozdravem
Lucie ...
Operátor kontaktního centra
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bnone 14. 1. 2025 12:35

Taky jsem jim to telefonoval s podobnou odpovědí, ale asi je ta mez takhle stanovena záměrně, jako takový poplatek za vedení účtu.
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 1. 2025 14:57

Mají těch 60 Kč měsíčně někde v sazebníku? Nic takového tam nevidím.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 14. 1. 2025 15:14

Nejde o cenu za službu, ale o ušlý úrok z peněz, které mohly ležet na spořícím účtu.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 1. 2025 20:42

Nevšiml jsem si v příspěvku wit.cz u 60 Kč cca, to bych se na sazebník neptal. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod xls 16. 1. 2025 22:30

Jdou u těch karet nastavit limity na jednotlivé typy transakcí? Podle popisu v aplikaci to tak vypadá, ale vidím tam nastavení jen jednoho limitu. Nebo se to dá nějak nastavit?
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 1. 2025 22:56

Limit je bohužel je jeden. Třeba to změní, pokud se jim ozve víc lidí.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 16. 1. 2025 23:11

Tak to je dost bída, to nemám rád.

Ještě jsem si k tomu objednal 2 karty. Bylo zajímavé, že tu jednu (kterou jsem nechtěl) mi to cpalo do GPay, zatímco u té druhé to nijak jednoduše přidat nešlo a musel jsem to přidávat přes Peněženku ručně. Trochu divné.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 17. 1. 2025 06:21

Jednotlivé limity ne.
Jde vypnout /zapnout výběry z bankomatu/platby na internetu/bezkontaktní platby.
Ohledně jednotlivých limitů jim napsat a uvidí se.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 1. 2025 18:42

Nákupy s nejlepším kurzem
Vaše platby kartou v EUR, USD, GBP, PLN a dalších níže uvedených měnách převedeme na české koruny přímo kurzem Evropské centrální banky s marží ve výši 0 %, tedy bez navýšení, bez poplatků a podmínek, prostě za nejlepší kurzy.

To ale neplatí tehdy, pokud vyhodnotíme, že účelem je směna peněz a jejich převod na účet u poskytovatele finančních nebo platebních služeb. Nad limit takových transakcí v celkovém součtu ve výši 100.000, -Kč za kalendářní měsíc uplatníme ke kurzu Evropské centrální banky přirážku (marži) ve výši 2,5 %. Celkovou částku marže vám zúčtujeme k tíži vašeho hlavního běžného účtu.

https://www.partnersbanka.cz/kurzy
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 17. 1. 2025 19:06

Hmm, takže už začali řešit nadměrné využívání (zneužívání) výhodných kurzů. Je vidět, že v Partners jednají rychle :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 17. 1. 2025 19:28

MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 17. 1. 2025 19:46

Takže za to můžeš Mirku ty, tys jim to poradil :D
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka