Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 28. 1. 2025 19:33

Zkoušel někdo kartou Partners platit na Steamu? Už podruhé neočekávaná chyba: "Došlo k neočekávané chybě a Váš nákup nebyl dokončen." Platba jakože proběhne, potvrdím ji i v aplikaci, ale nic se nestrhne. Asi to nakonec budu muset zaplatit Revolutem.

Edit: Tak jsem zkusil ještě virtuální kartu (předtím jsem platil "fyzickou") a taky nic. Ještě zkusím zvýšit zůstatek (ačkoliv vím, že je na platbu dostačující) a uvidím.

Edit 2: Aha, tak ani přes Revolut to nejde. Zřejmě chyba na straně Steamu. Zkusím to zítra a uvidím.
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ripper6 28. 1. 2025 20:48

Ja treba na Steamu nikdy neplatil, pokud nekde jo kartou tak u her vzdy u partneru tretich stran napr kinguin, 2ga atd a tam to slo :)
Pripadne by mohl byt problem v regionalnim omezeni, kdy treba to neni urcene pro CR.
Nektere obchody, ktere treba nezasilaji do CR zbozi, tak clovek sezene DE, USA adresu a nacpe to tam. V roletce pak jinde vybere klidne Nemecko, nacpe tam jmeno a udaje a zaplati a obchodik to blokne a vraci. Protoze dana platebni karta ma porad uvnitr bill CZ (je to tak bohuzel i v revolut). Zkousel jsem i tak zalozit treba Holandsky ucet, vse se tvarilo ale podle kodu kdy to pri zakladani chtelo CZ doklad opet to zustalo v miste danove rezidence jako CR :(

Libil byse me ucet, kde bych byl jako danova rezidence treba Nemecka a opravdu byse to tak chovalo.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 28. 1. 2025 21:06

Já jsem na Steamu už dříve několikrát platil a vždycky bez problému. Ještě mě teď napadlo, zdali to nemůže být tím, že nemám v telefonu sim kartu s číslem, které běžně používám (potřebuju esim a musím na pobočku), ale verifikace je přece přes aplikaci, nebo že by si to nějak i tak ověřovalo číslo, které se zadává při registraci?

Edit: Tak uz se mi to podarilo zaplatit. Z nejakeho duvodu to neslo v aplikaci, ale v prohlizeci ano.
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ripper6 29. 1. 2025 11:10

J8iAVvJcSqzZHQf: dik za info. Jsem si rikal, ze by ta super vyhodna s kurzama Parners byla na houby :D Ja sam platil doposud mBank Visa Svet a ta mi sla vsude.
Zatim cekam na fyzickou Partners kartu, tak snad uz dorazi :)

U cisla jsem nikdy problem nemel, sam mam tel cislo v druhem mobilu bez internetu :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod brabisson 29. 1. 2025 13:52

Mě partners karta nešla přes applepay použít při online platbě (platba mobilem na terminálu fungovala) dokud jsem s fyzickou kartou nezaplatil u obchodníka s vložením a se zadáním PIN. (aktivace v appce nestačila) Tak zkus třeba toto před platbou na steamu
brabisson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 29. 1. 2025 17:42

@brabisson: Je pravda, že s fyzickou kartou Partners jsem snad ještě na terminálu neplatil. Ale zase občas platím s kartou Partners online a doposud žádný problém. Byla to asi jen nějaká chyba v aplikaci Steamu, nebo jejich payment processoru (Global Payments).
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ripper6 29. 1. 2025 19:24

Vzdy co pamatuju psali vseobecne, ze novou fyzickou kartu musim aktivovat a to primo na terminalu obchodnika a nebo v bankomatu :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Rop 30. 1. 2025 15:06

Na pobočce účet znovu založit taky nejde. :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod technikus 30. 1. 2025 15:09

Ještě však není "začátkem února", pokud to dodrží. A i do "konce ledna" mají čas.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 30. 1. 2025 18:55

Rop píše:Na pobočce účet znovu založit taky nejde. :lol:

Pořádně si se usmíval, přijels na praseti a cinkals flaškama, na dveře klepals čelem?

Je to strategie banky nebo to jen stále neumí systém?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 30. 1. 2025 20:04

@ripper6: Tak možná jsem s ní někdy fyzicky zaplatil, už si to nepamatuju. Každopádně v historii mám první platbu online, tak nevím. Nicméně v aplikaci Steamu to nešlo ani Revolutem a v prohlížeči pak šlo normálně zaplatit, takže chyba byla někde v aplikaci.
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 30. 1. 2025 21:38

Mirek: je to bug. Ale už ho hájí tím, že v jiných bankách to taky nejde :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod MirekM. 30. 1. 2025 22:45

A jejej, první normalizační krok při zařazování se do stáda?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod octaviampi 30. 1. 2025 23:22

Resi uplne jine veci nez exoticke vraceni se nekoho, kdo uz stihl zrusit ucet.
octaviampi
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka