Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 5. 2025 12:37

Mám tomu rozumět tak, že větší odchozí platby např. mega jednorázovým příkazem nezdržujou?
Tedy pokud zadám příkaz dnes se zítřejší splatností, peníze určitě zítra (pátek) dorazí do cílové banky a nebudou přes víkend viset v úrokovém vakuu?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 15. 5. 2025 12:48

No, nezbývá než to eventuálně risknout, zkusit a napsat sem zkušenost.
Nebo to pro jistotu rozdělit a užívat si zvýšeného zůstatku u konkurence během chvíle.

Dívám se na moji historii a v březnu 2024 jsem peníze do PB poslal okamžitými platbami a v úroru 2025 je zase odeslal okamžitými platbami o banku vedle.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 15. 5. 2025 13:10

Zrovna v pondělí jsem v poledne posílal dopryč přes 1M běžnou platbou, měl jsem sevřenou p.del, jestli nebude nějaká sranda se zdržením typu AML, bo jsem potřeboval, aby nejpozději v úterý bylo připsáno na účtu příjemce v RB ... a bylo (ale nevím, jestli ještě v pondělí odpoledne, nebo až v úterý ráno). Pokud jde o okamžité platby, nemá Partners problém jich odeslat několik bezprostředně po sobě, onehdá jsem jich posílal 5, nebo 6 v maximálním limitu bezprostředně po sobě ...
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod doonio 15. 5. 2025 13:52

A tohle jste o Partners bance věděli:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/109 ... 801080512/

Za mě je to velký červený vykřičník a jsem rád že už tam nemám kromě životka sjednaného u jiné společnosti žádný produkt.
doonio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 15. 5. 2025 14:43

Pěkně se k tomu PB postavila.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 15. 5. 2025 15:02

Já bych zde nemíchal Partners a Partners Banku, ne?
Dva subjekty, každý s jiným IČO.
A obávám se, že kde co může provézt i pracovník kdejaké jiné banky. Takové situace se nestávají denně, ale stávají.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod octaviampi 15. 5. 2025 15:48

PFS se s bankou moc interně nemá rádo, ale management je na vrcholku prakticky stejný, resp. chovají se stejně.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 5. 2025 17:05

Mně by v tom případu zajímala motivace Partners. Jasně, nejspíš to tedy podělal jejich ičař, vtipné jak nejdřív zmínili schwarz, že mu dali výpověď a pak už to říkali formálně správně. Ale i kdyby pochybyl a nabízel něco co neměl, tak tato situace může nastat kdykoliv u kteréhokoliv z poradců. To na to nejsou pojištěni? Nebo to nejde, třeba právě proto, že není jejich zaměstnanec?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 15. 5. 2025 17:14

přišla nabídka pro placené balíčky zdarma, kdo používal rohlík premium (i po skončení rohlíku).

https://www.partnersbanka.cz/userfiles/ ... eea7f2.pdf
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 15. 5. 2025 17:28

Hezký video. V téhle souvislosti by mě docela zajímalo, jestli to "vyberte si svého poradce" nebo ti vocasi, co volají patří pod banku nebo tu poradenskou společnost. Každopádně bych ho asi poslal někam než něco zjišťovat.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 15. 5. 2025 21:39

Ladislav_2 píše:přišla nabídka pro placené balíčky zdarma, kdo používal rohlík premium (i po skončení rohlíku).

https://www.partnersbanka.cz/userfiles/ ... eea7f2.pdf

kam?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 16. 5. 2025 00:02

přišlo to mailem s oznámením, že mi končí rohlík premium, protože to ke konci měsíce bude rok. ale ty podmínky jsou veřejně dostupné na jejich webu.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 5. 2025 04:40

Díky, tak to mi asi taky brzy přijde
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Bnone 16. 5. 2025 11:21

MirekM. píše:Mám tomu rozumět tak, že větší odchozí platby např. mega jednorázovým příkazem nezdržujou?
Tedy pokud zadám příkaz dnes se zítřejší splatností, peníze určitě zítra (pátek) dorazí do cílové banky a nebudou přes víkend viset v úrokovém vakuu?

Tento týden jsem 3x odesílal do 9:30 hod. 6-7místmé částky přes český sběrný účet VÚB a do 2-3 hodin byly zúčtovány na mém slovenském účtu. Žádný problém.
Bnone
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 5. 2025 11:45

Dik vsem za zpetnou vazbu. Pokud bude nejake priste, nebudu si delat puchyr na prste. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka